Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Zihinsel arşiv ve kızlık zarı...

Zihinsel arşiv ve kızlık zarı...
 

Bilim o kadar ilerledi, ta Mars'a bile gidiliyor neredeyse ama şu zihin okuma işini bir türlü çözemediler gitti.

Bilmediği, görmediği şeyleri hep merak eder ya insan...Merakını gidermezse de bu sefer çeşitli senaryolar kafasının içinde üretir durur. Bir bakıma bu çok işe yarar ve sonucunda ya biryerler keşfedersiniz veya yeni bir buluş katılır dünyamıza.

Bir de elle tutulup gözle görülemeyen şeylere merakımız vardır ki...Son zamanlarda bunlardan biri erkekleri oldukça rahatsız ediyormuş.

Kadınların beyinlerdeki " zihinsel arşiv" de neler var acaba?
Hadi bir nebze gelenek-görenek derken dokunulmamış kadınla evlenme merakına tamam diyebilirim ama bu zihinsel arşiv merakı ve bu yönde duyulan rahatsızlığa ne isim koyacağımı bilemedim doğrusu.

Artık erkeklere dokunulmamış olmak da yetmiyor, kendinden evvel başkalarına duyulan ilgi ve beğenilerin beraberliklerini zedelediğini ve kadınların kendilerine yaklaşırken severken, öpüşürken bu eski düşünceleri aklına getirip getirmediğini sorguluyorlar.

Vah zavallılar diyesim geliyor çünkü bu durum bence hastalıklı beyinlerin ürettiği bir düşünce tarzı.

Ayrıca bu beylerin sanırım "Himenoplasti" den pek haberleri yok...Türkçesi kızlık zarı dikimiymiş ! Valla ben de yeni öğrendim. İnternette gezinirken tesadüfen bir sitede rastladım...Bu işlemi yaptırmak isteyen bayanlara hem adres veriyor hem de garanti. Evvelden böyle bir işlem nikahtan en fazla bir gün evvel yapılıyordu şimdi ise zaman önemli değil. Bu operasyonla eski haline getiriyormuş...

Hep demez miydik namus kavramı beyindedir diye...Şimdi ne güzel oldu bekaretin önemi sıfıra indi. Kontrolü de imkansız. Bunu öğrenenler şimdi de, acaba bizim hatun diktirdi mi? yoksa orijinal mi? diye düşünüp dursunlar:))



 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..