Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '17

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Zirveyle bir Pazar, zirvede her Pazar- 25 -

Zirveyle bir Pazar, zirvede her Pazar- 25  -
 

Suyu azalmıs olmasına rağmen kat kat yapısıyla adeta bir doğa harikası Ören Şelalesi


Merhaba değerli Milliyet Blog okurları.

Bu hafta Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi İzmir' den gelen misafirlerini Ören' de ağırladı. Sabah saatlerinde buluşup kahvaltı eden gruplar  yapılan sabah sporunun ardından  B (11) ve A (59) olarak ayrılarak yürüyüşe başladılar.

Kısa molalarla yavaş bir şekilde ilerleyen ekip saklı kalmış doğa  harikasını  görünce şaşırdı. Evet, Ören Şelalesi suyu biraz azalmış olmasına rağmen adeta cennet bir köşe. İlk kez görenler oldukça şaşırdılar. Bol bol fotoğraf çekip anı ölümsüzleştirdiler. Daha önceden görenler ise bu eşssiz güzelliğin keyfini doyasıya çıkardılar. Bu güzel şelaleyi hafızalarına kazıyarak yürüyüşe devam ettiler ve ana molanın verileceği çeşme başına vardılar. Burada paylaşımcı ruhlarını gösterip yiyeceklerini paylaşan ZİRVE sporcuları belirtilen saatte hareket edip, rehberler eşliğinde patikaya girdiler. Yeşilin her tonunu gören, doğanın uyanışını izleyen sporcular son etapta bodur çalıların içinden geçerek Ören' e ulaştılar.

ZİRVE disiplini içerisnde yürüyüşü başarılı bir şekilde tamamlayan katılımcılar bir dahaki ortak faaliyette görüşmek üzere sözleşerek vedalaştılar.

Bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini her hafta bize tanıtan, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek halkımızı bilinçlendiren Zirve Dağcılık Kulübü' nün tüm şubelerine bundan sonraki faaliyetlerinde de başarılar dileriz.

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..