Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Selam, 1991 yılında Adana'da dünyaya geldim. İlk öğrenimimi İsmet İnönü İlk Öğretim Okulunda tamamladım. Şu an Özel Akdeniz Okulunda orta öğrenimimi sürdürüyorum. Şu an lise-2 yi bitirerek lise-3'e ilk adımımı attım. Liseyi dört yıl okuyan ilk grup ben ve benim yaşıtlarım olacak. Bu çok garip bir duygu. İlerde matematik öğret..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Arog yalan, gerçek ıssız adam!

Ama Issız Adam ya da Çağan Irmak beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Babam ve oğlum nerde bu film nerde ...

25 Aralık 2008 18:02
Türbandan değil, zihniyetimizden korkuyoruz!

Her ne amaçla olursa olsun sonuçta biz şuanki durumumuzu, ülkemizi Atatürk'e borçluyuz ve onun bize gösterdiği yolda yürümeliyiz.Ve şu durumda bizim elimizden gelen hiç bir şey yok belkide asıl acı olan bu! Şeridin dışından arabamızı sürüyoruz ve kaza yapma ihtimalimiz %98 ..! Her insan özgürdür evet ama her telden farklı bir ses çıkarsa ortalık karışır bundan dolayı herkesin Atatürk'ün kuralları doğrultusunda yaşamasına devam etmesi gerekirken ortalık tamamen karıştı laiklik tartışılır durumda ..! Bunun üstüne söylenecek birçok söz var fakat bütün hepsinin içimizde kalması gerekiyor veya kalmak zorunda!

07 Şubat 2008 19:39
Yarin yanağından gayrı...

Yediden yetmişe herkesin bilgisi, hakkında bir fikri olan , saygıyla anılacak bir insan Nazım Hikmet ! İnsanların kalbinde ebediyen sevginin yer bulması onun rahat uyumasına yetecektir...Allah Rahmet Eylesin...

14 Ocak 2008 22:20
 
Toplam blog
: 11
: 1871
Kayıt tarihi
: 20.06.07