Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '09

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

"Yatır beni, taşı beni, tırmala beni"

"Yatır beni, taşı beni, tırmala beni"
 

Manken Tuğba Özay, pot üstüne pot kırdı. Bekâr belediye başkanı da elinde çiçeği ile donup kaldı.


Katıldığı bir TV.Show programında menken Tuğba Özay’ın, kendisine çiçek vermek isteyen Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul’a sahnede “ Yatır beni” diye hitabetmesi karşısında Başkanla birlikte şaşkınlığa uğrayan tribünlerdeki Sındırgı’lılar, bu işe bir mana veremediler.

Ardından da hemen “ Taşı beni, tırmala beni” demesi de, bardağı taşıran son damla oldu. Sındırgı’lılar, hayretlerini hep birlikte işaret parmaklarını ağızlarına götürerek dişleri arasına alıp, hep birlikte bu olana bitenlere “ Aaaaa!” çekmesine karşılık, bekâr başkanın, elindeki çiçeklerle, donup kaldığı görüldü.

Sındırgı’lılar, ellerini ağızlarından çekmediler, Neden çekmediler? Neden olacak, “ Çıldırtma beni, öldürme beni, göm beni” diye arkası gelir mi diye bir müddet beklediler.

Sındırgı’lılar, kendilerini bir an için olsun, sanki “porno filmin galasındayız” zannettiler: “ Kazı beni anam!.. Ne yedin de güzelleştin yavrum?!.. Yiyeyim seni, yarım kilo kaşarla…Parçala beni Behçet!... Of ulan of!.’ları, duyar gibi oldular.

Ve de baktılar ki, arkası gelmiyor, ondan sonradır ki, Sındırgı’lılar, ağızlarında tutulu işaret parmaklarını, o zaman geri çektiler.

Sındırgı Atatürk Stadındaki sarf edilen bu sözler için endişe duyan Tuğba “ İtalyan koca bereket versin Türkçe anlamıyor, yoksa mahvolurdum!” demesi karşısında Başkan Ertuğrul’un hazır cevabı geldi: “ Aynı sözleri, onun yanında İtalyanca da söylerim. Biz, Kuvayi Milliye’nin doğduğu topraklardan yetiştik. Kimseden korkumuz yok” deyiverdi. Az daha Türk İtalyan harbinin çıkmasına ramak kalıvermişti.

Balıkesir Sındırgı Halı Kültürü sanat festivali etkinliklerinde sarf edilen mankenin bu sözleri, halâ konuşuluyor. “Manken ne demek istedi? Acaba?” Mankenin ilk “ Yatır beni” demesinin ardından Başkanın hazır cevap olarak Vallahi İtalya’ya kaçmasaydın olurdu. Artık çok geç. Seni İtalya’ya kaptırdık bir kere” demesi, dört dörtlük olarak yorumlandı.

Tuğba bir aralık “ Ekim ayında çocuk sahibi olacağını” söyledi, ardından da lâfı değiştirerek “ Çocuk değil, yeni bir albümle sahneye çıkacağım” demesine bir mana verilemedi.

Daha sonra şiirler okudu mankenimiz. Duygulu anlar yaşandı. Özay, derin sırt dekolteli mini eteği ile soğuk havada, zor anlar yaşadı.

Resimlerde Başkan Özgür Erdoğan ve Tuğba Özay’ın muhtelif pozları görülüyor.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..