Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '21

 
Kategori
Astroloji
 

01 - 07 Şubat 2021 Astroloji

01 - 07 Şubat 2021 Haftalık Burç Astroloji: 03 Şubat Haftanın En Yoğun Günü!
 
01 Şubat haftası genel olarak yoğun ama 03 Şubat Çarşamba günü -11 katsayısı ile haftanın en yoğun günüdür. 03 Şubatta olumsuz hava koşulları ve kazaları, zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, yangın ve patlamalar, volkanik aktiviteler, şiddet, cinayet ve terör eylemleri, uçak kazaları olabilir. (Şubat 2021 burç)
 
 
Hafta boyu Tr Güneş düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Tr Güneş 03 ve 06 Şubatta -2 katsayısında olacağından Natal Marsı Aslan olan ülke ve kişiler, Akrep burcu ülkelere, Terazi burcu ülkelere, Kova burcu ülkelere baskı ve saldırılarda bulunabilir. Akrep burcu ülkelerin bilhassa 03 Şubatta Natal Marsı Aslan olan ülkelerin baskı ve saldırılarına hazırlıklı olması gerekebilir. Bu arada Akrep burcu kişiler de Natal Marsı Aslan olan kişilerin baskı ve saldırılarının hedefinde olabilir. Bu arada Natal Güneşi Terazi Marsı Aslan olan ülkelerin kendi içinde bir takım karışıklıklar çıkabilir.  (haftalık burç) 
 
 
Hafta boyu Tr Merkür düşük katsayıda olup bilhassa 06, 07 Şubatta -2 katsayısına düşecektir. Bu durum 06 ve 07 Şubatta her türlü hile ve kurnazlıklara, hacker ve casusluk faaliyetlerine sebep olabilir. 06, 07 Şubatta bilhassa Boğa ve Akrep burçlarının Tr Merkürden olumsuz etki alabileceğini görmekteyiz. Örneğin Natal Güneşi Akrep olup yükseleni Koç olan kişilerin 11.evindeki (arkadaş ve tanıdıklar, plan ve projeler) Tr Merkürden bazı bilgi ve belgeler kapsamında olumsuz etkiler alması olasıdır. 06, 07 Şubatta Boğa burcu ülkelere ait bir takım bilgi ve belgeler hackerların eline düşebilir. Boğa burcu ülkelerin Natal Marsı Yay olan ülke ve kişilere bir takım bilgi ve belgeler kapsamında dikkat etmesi gerekebilir. Kısaca 06, 07 Şubatta Natal Güneşi Boğa olan ülkelerle - Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan ülkeler arasında bir casusluk yada hacker faaliyeti olabilir. (haftalık astroloji)
 
Kişisel olarak 06, 07 Şubatta bilhassa Boğa ve Akrep burçlarının Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda kurnaz ve hilekar kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. (Şubat astroloji)
 
Mars Transiti hafta boyu ama bilhassa 01, 02 Şubatta -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz yönde etkileyebilir. Mars düşük katsayıda kavga, tartışma ve şiddeti sembolize eder. Örneğin Natal Güneşi Akrep Yükseleni Koç olan kişilerin 2.evindeki Tr Marsdan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu kişilerin başını para konuları ağrıtabilir. Bu para konularının içinde gizli saklı işlerden elde edilen şaibeli paralar da olabilir. Çünkü bu kişilerin Tr Mars hem 2.evini hem de 8.evini olumsuz yönde etkilemektedir. (2021 Şubat burç)
 
01, 02 Şubatta Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin Koç burcu ülkelerden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu arada Koç burcu grupların içinde de Tr Marsdan ötürü bir takım kavga ve tartışmalar yaşanabilir. Boğa burcu ülkeler Koç burcu gruplardan da bir şekilde olumsuz etkiler alabilir. (2021 haftalık burç)
 
 
Hafta boyu Tr Jüpiterin de katsayısı düşük olup bilhassa 05 ve 07 Şubatta Tr Jüpiter -2 katsayısında olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 05 ve 07 Şubatta yine Boğa burcu ülkelerin bu sefer Tr Jüpiterden olumsuz etkiler aldığını görmekteyiz. Tr Jüpiter düşük katsayıda fanatik kişileri ve bu kişilerin neden olacağı terör saldırılarına işaret etmektedir. 01 ve 02 Şubatta Boğa burcu ülkeler için Koç burcu ülkelere dikkat etmesi gerekir demiştik. 05 ve 07 Şubatta da Natal Marsı Koç olan ülkelere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Kova burcu ülkelerin de 05 ve 07 Şubatta bir takım terör saldırılarına hedef olması beklenebilir. 05 ve 07 Şubatta Akrep burcu ülkelere Natal Marsı Yay olan grupların saldırıları da artabilir ancak bu ülkelerin Natal Marsı Terazi ise bu saldırıların üstesinden gelebilirler. (Şubat 2021)
 
02 ve 03 Şubatta Tr Uranüs -2 katsayısında olup Natal Güneşi Yengeç ülkelerle Natal Güneşi Oğlak ülkeler arasındaki teknoloji savaşları artabilir. Uranüs düşük katsayıda ölümcül deneyleri ve teknolojik aletleri sembolize etmektedir. 02, 03 Şubatta Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Tr Uranüsün olumsuz etkisinden bir takım fırsatlar elde edebilirler. 
 
01 Şubat haftası gerçekten gergin bir hafta olup olaylar Boğa burcu ülkelerin etrafında dönebilir. 03 Şubatta Terazi burcu kişilerin de katsayıları düşeceğinden Tr Ay ve diğer transitlerden alacağı olumsuz etkiler yüzünden bilhassa 03 Şubatta kendi güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Akrep burcu kişilerin ise sıkıntılı bir durumda olacağı görülmektedir. 01 ve 07 Şubatta Yengeç burcu ülkelerle Terazi burcu ülkelerin güvenliğinin ihlal olması ve çatışmalar yaşanması olasıdır.
 
01 Şubat haftasına Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını olumsuz etkileyen +4 katsayısındaki Başak burcundaki Tr Ay ile başlıyoruz. 01 Şubatta Tr Aydan Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar olumlu etki alıyor ve bu aldıkları olumlu etkiyi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklara karşı olumsuz olarak kullanabilirler. Örneğin 01 Şubatta Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan ülkelerin güvenliği ihlal olabilir. Buna neden Natal Marsı İkizler olan ülkeler yada Natal Marsı Yay olan gruplar olabilir. 01 Şubatta Natal Güneş ve Marsı Terazi olan ülkelerin ülke güvenliği de ihlal olabilir. Bir olasılık olarak Natal Marsı Yay olan kişiler Natal Güneşi Terazi ve/veya Yengeç olan ülkelere bir operasyon yapabilir. 
 
07 Şubat Pazar günü ise Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları bu sefer de Yay burcundaki Tr Aydan olumsuz etkiler alabilir. Yine Natal Güneşi Yengeç ve/veya Natal Güneşi Terazi olan ülkelerin ülke güvenliğini bu sefer de Natal Marsı Balık ülke ve gruplar ihlal edebilir. Kişisel olarak Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları 01 ve 07 Şubatta Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenlikleri düşebilir.
 
03 Şubat Haftanın En Olumsuz Günü ! 
 
03 Şubat Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüsden olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Venüs, Plüto, Mars, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik patlamalar, patlama ve yangınlar, olumsuz hava şartları (fırtına, sel, tipi, sis, vs) ve her türlü (hava, kara, deniz, internet) iletişim kazaları, uçak kazaları, şiddet ve cinayet olayları, terör saldırıları olasıdır.
 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25/ 
 
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 2.ev Mars, 03 Şubat 11.ev Güneş, 2.ev Uranüs, 07 Şubat 11.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Boğa----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 1.ev Mars, 03 Şubat 10.ev Güneş, 1.ev Uranüs, 07 Şubat 10.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 12.ev Mars, 03 Şubat 9.ev Güneş, 12.ev Uranüs, 07 Şubat 9.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 11.ev Mars, 03 Şubat 8.ev Güneş, 11.ev Uranüs, 07 Şubat 8.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 10.ev Mars, 03 Şubat 7.ev Güneş, 10.ev Uranüs, 07 Şubat 7.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 9.ev Mars, 03 Şubat 6.ev Güneş, 9.ev Uranüs, 07 Şubat 6.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 8.ev Mars, 03 Şubat 5.ev Güneş, 8.ev Uranüs, 07 Şubat 5.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 7.ev Mars, 03 Şubat 4.ev Güneş, 7.ev Uranüs, 07 Şubat 4.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 6.ev Mars, 03 Şubat 3.ev Güneş, 6.ev Uranüs, 07 Şubat 3.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 5.ev Mars, 03 Şubat 2.ev Güneş, 5.ev Uranüs, 07 Şubat 2.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 4.ev Mars, 03 Şubat 1.ev Güneş, 4.ev Uranüs, 07 Şubat 1.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------
(01, 02 Şubat 3.ev Mars, 03 Şubat 12.ev Güneş, 3.ev Uranüs, 07 Şubat 12.ev Merkür, Jüpiter Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..