Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '15

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: Süper bir hafta. İyi değerlendirelim!

02 - 08 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: Süper bir hafta. İyi değerlendirelim!
 

haftalık burç


Bu hafta bütün transitlerin yüksek katsayılarda seyredeceği bir hafta olacak. 02 Mart Pazartesi Venüs Koç.da ve Satürn Yay.da +6 katsayısıyla süper bir konumda olacak. Bu durumdan Koç ve Yay burcunda olanlar ile Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile yeni girişim ve başlangıçlar ve Yay burcunu sembolize hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konular, yüksek öğrenimle ilgili konular, din yada inançlarla ilgili konular olumlu etkiler alabilirler. Parayla ilgili konularda bir aktiflik, sosyal ve siyasi konularda da yeni girişimler olabilir. Hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle yada yüksek öğrenimle ilgili disipline edici yeni çalışmalar da olabilir. (Şubat 2015 burç) (haftalık burç)

 

21 Şubat günü Türkiye yurt dışında Suriye topraklarında bulunan kendisine ait Süleyman Şah türbesini Işıd tehdidi yüzünden önemli bir operasyonla daha güvenli bir yere taşıdı. Bu operasyon kimine göre Türkiye için bir toprak kaybı kimine göre de Süleyman Şah'daki askerlerin güvenliği açısından gerekli bir operasyondu. Biz de 10 Şubat günü yazdığımız 16 - 22 Şubat 2015 tarihli haftalık yorumlarımızda 19 ve 21 Şubat tarihlerinde Satürnün Yay burcunda süper bir konumda olacağını ve bu yüzden Satürnü simgeleyen Başkan konumundaki kişilerin Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke yada kültürlerle ilgili disipline edici bir çalışma içine gireceklerini yazmıştık.  (http://blog.milliyet.com.tr/16---22-subat-2015-haftalik-burc-astroloji--16--17-subat-yogun--19-subat-baliklar-super-/Blog/?BlogNo=489237) Gerçekten de astrolojik olarak baktığımızda bize göre yabancı ülkede sayılan Süleyman Şah türbesi ülkeyi yönetenler tarafından disiplin altına alınmaya çalışılmıştır. 23 - 01 Mart 2015 haftalık yorumlarımızda da ülke genelinde asker ve polisleri simgeleyen Marsın Koç burcunda 24 Şubattan itibaren süper bir konumda olacağını ve bilhassa 28 Şubatta da Marsın katsayısının hissedilir derecede artacağını ve bu yüzden de asker, polis ve güvenlik birimlerinde yeni başlangıçların ve girişimlerin olacağını da yazmıştık.  Bu yüzden Süleyman Şah operasyonu askeri hareketlilik açısından bir başlangıç sayılabilir. (haftalık astroloji) (Şubat astroloji)

 

Koç burcundaki Mars transiti 02 - 08 Mart arası bütün bir hafta süper bir konumda olacak ancak bu olumlu etkisini en çok 03 Mart Salı günü hissettirebilir. 03 Mart günü Mars Koç burcunda Venüs ve Uranüsün de desteğiyle +20 katsayısına ulaşacak. Bu günde Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada yeni başlangıç ve girişimlerde süper bir hareketlilik, aktiflik ve girişimcilik olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri yada yeni girişim ve başlangıçlar Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden, parayla ilgili konulardan ve Uranüsü simgeleyen özgürlükçü grup ve kişilerden, geleceğe yönelik plan ve projelerden, bilimsel ve teknolojik gelişmelerden olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 03 Mart günü; (2015 Şubat burç)

- Asker, polis ve güvenlik birimleri yeni bilimsel ve teknolojik konulardan olumlu etkiler alabilirler. Askeri alanda yeni teknolojik çalışmalar, geleceğe dair yeni plan ve projeler olabilir.
- Ülkede yada dünyada bilimsel açıdan çığır açacak yeni girişimler olabilir. (Mart astroloji)
- Para konularında, sosyal ve siyasi konularda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. (Mart 2015 burç)
- Özgürlükçü kişi ve gruplar içinde yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. (Şubat 2015)
- Geleceğe yönelik yeni plan ve projeler için uygun bir hafta sayılır. (2015 haftalık burç)

Kişisel olarak Mars hangi evinize geliyorsa o konularda olumlu bir aktiflik ve girişimcilik meydana gelebilir. Natal gezegenlerinizden hangisi Koç burcundaysa o gezegenin simgelediği konularda bizzat kendiniz olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Örneğin Güneşiniz Koç burcundaysa Güneşin simgelediği kendinizi ifade, romantik ilişkiler, hobiler konularında daha bir aktif ve enerjik olabilirsiniz. Mars 1.evinize denk geliyorsa o zaman 1.evi simgeleyen yeni girişim ve başlangıçlarınızda aktif, cesur ve enerjik kişilerle karşılaşabilirsiniz. Mars 5.evinize denk geliyorsa aşk hayatınızda size göre daha aktif, cesur ve maceracı sıfatlarına sahip biriyle karşılaşabilirsiniz. Yada çocuk sahibiyseniz çocuklarınızın bu hafta size karşı çok aktif ve hareketli gelmesi olasıdır. (2015 Mart burç)

05 Mart Perşembe günü ise Ay Başak burcunda ve +5 ile yine kayda değer bir katsayıda olduğundan Başak burçları ve Başak burcunu sembolize eden şeyler olumlu etkiler alabilirler. Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda iletişim, beceri ve hizmetler artabilir. Başak burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda (her türlü iletişim, her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar, ticari konular, vs) da üretim, verim ve güvenlik artabilir. (Mart 2015)

 

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/02/02-08-mart-2015-haftalk-burc-astroloji.html  

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..