Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '16

 
Kategori
Astroloji
 

02 - 08 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: Güneş & Plüto süper, 06, 07 Ocak Koç & Teraziler Dikkat !

02 - 08 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: Güneş & Plüto süper, 06, 07 Ocak Koç & Teraziler Dikkat !
 

haftalık astroloji


Yeni yılın ilk haftasında Güneş ve Plütonun hafta boyu süper olduğunu ve diğer gezegenlere fark attığını görmekteyiz. Güneş, Aslan burcunu (spekülatif konuları, altın, borsa, vs), nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, gençleri sembolize etmektedir. Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişilerin katsayıları yükseleceği için bu kişiler hafta boyu kendilerini daha iyi ifade edebilir ve herkese fark atabilirler. Güneş hangi evinizdeyse o konularla ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Aslan burcundan ünlüler ise daha ön plana çıkabilirler. Örneğin ABD Başkanı Obama Güneş hangi evindeyse o konularla ilgili kendini daha iyi ifade edebilir. Yada Natal Marsı Aslan olan Donald Trump Güneşden aldığı (nüfuzlu kişiler, liderler, vs) olumlu etki ile bir Aslan edasıyla hareket edebilir. Büyük ve gösterişli adımlar atabilir. (Ocak 2017 burç)

Dünya genelinde katsayıları oranında ön plana çıkabilecek Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olan diğer kişiler şunlardır: Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton (haftalık burç)

Dünya genelinde katsayıları oranında ön plana çıkabilecek Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olan ülkeler ve gruplar şunlardır: İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan / AKP, CHP (Natal Marsı Aslan)

Güneş Transiti Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarına olumlu etkiler vereceğinden özellikle Aslan burucunda kurulu olan AKP'nin ve Natal Marsı Aslan olan (07 Eylül 1919) CHP'nin Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konulara, Koç burcunu sembolize eden askeri konulara, Başak burcunu sembolize eden ülke genelindeki her türlü hizmetle ilgili konulara, Yengeç burcunu sembolize eden ülke güvenliğiyle ilgili konulara son derece olumlu etkileri olabilir. (haftalık astroloji)

Bu hafta özellikle 02, 03, 07, 08 Ocak günleri Plüton da yüksek katsayıda olup Güneş transitine eşlik edecek. Plüto, Akrep burcunu (gizli saklı işleri, olumlu değişim ve reformları, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını, petrol, doğalgaz ve madenlerini) sembolize etmektedir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Akrep burcundan kişilerin katsayıları yükseleceğinden hafta boyu kendilerini daha iyi ifade edebilirler. Plüto hangi evinizdeyse o konularda bir güçlenme ve olumlu anlamda yenilenme olabilir. Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcundan kişiler Plütondan son derece olumlu etki alabilirler. (Ocak astroloji)

Ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olduğundan Güneş ve Plüto transitlerinden son derece olumlu etkiler alabilir. Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye'nin de Güneş ve Plüto transitlerinden olumlu etki alması olasıdır. Yani Suriye'de bir olumlu yenilenme, reform olabilir. Aynı şekilde Türkiye'de de özellikle Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden konularda bir yenilenme olabilir. Örneğin Koç burcunu sembolize eden asker ve polislerle ilgili konularda, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahipleriyle ilgili konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, doğalgaz, petrol ve madenlerle ilgili konularda, Balık burcunu semboliz eden devlet kurumları yada şirket ve vakıflarda, Boğa burcunu sembolize eden para konularında son derece olumlu, reform niteliğinde değişim ve dönüşümler olabilir. (2017 Ocak burç)

Plütonun olumlu etkisini yansıtacak Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olan ulke, kişi ve gruplar şunlardır: Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde (2017 haftalık burç)

Ancak Güneş ve Plüto hafta boyu son derece olumlu etki verirken hafta boyu geri giden ve düşük katsayıda olan Merkür Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz olarak etkileyebilir. Natal Güneş ve Marsınız bu burçlarda ise Merkür hangi evinizdeyse o konularda iletişim problemlerine, kurnaz ve hilekar kişilere dikkat etmeniz gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık ve Natal Marsı Yay olduğundan hafta boyu iletişim problemlerine, kurnaz ve hilekar kişilere yada katsayısı düşük İkizler/Başak burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada ABD Başkanı Donald Trump'ın da Natal Güneşinin İkizlerde olduğunu hatırlatmak isterim. Donald Trump büyük ve gösterişli adımlar atarken bir yandan da kurnazca davranabilir. (Ocak 2017)


06 ve 07 Ocak Koç & Teraziler Dikkat !

06 ve 07 Ocak günleri Ay Transitinin katsayısı yüksek olsa da Koç ve Terazi burçlarını olumsuz etkileyebilir. Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıçları, Terazi burcu ise sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri sembolize etmektedir. Bu konularda dalgalanmalar ve güvenlik problemleri oluşabilir. Bu durumdan en çok Natal Güneş ve Marsı Koç/Terazi burçları olumsuz etki alabilir. Örneğin Natal Güneş ve Marsı Koç olan NATO ile Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye'nin Ay Transitinden 06 ve 07 Ocakta olumsuz etki alması olasıdır. 06 ve 07 Ocakta Suriye'nin askeri konuları, sosyal ve siyasi konularında dalgalanmalar olabilir. (Ocak 2017 burç)
 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(10.ev Güneş ve Plüto Süper, 9. ve 10.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 1.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 2.ev Ay süper, Hafta boyu 2 ve 8.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(9.ev Güneş ve Plüto Süper, 8. ve 9.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 12.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 1.ev Ay süper, Hafta boyu 1 ve 7.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_25.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(8.ev Güneş ve Plüto Süper, 7. ve 8.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 11.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 12.ev Ay süper, Hafta boyu 12 ve 6.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_45.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Yengeç
(7.ev Güneş ve Plüto Süper, 6. ve 7.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 10.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 11.ev Ay süper, Hafta boyu 11 ve 5.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_41.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(6.ev Güneş ve Plüto Süper, 5. ve 6.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 9.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 10.ev Ay süper, Hafta boyu 10 ve 4.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_29.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(5.ev Güneş ve Plüto Süper, 4. ve 5.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 8.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 9.ev Ay süper, Hafta boyu 9 ve 3.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_91.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(4.ev Güneş ve Plüto Süper, 3. ve 4.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 7.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 8.ev Ay süper, Hafta boyu 8 ve 2.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_89.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(3.ev Güneş ve Plüto Süper, 2. ve 3.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 6.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 7.ev Ay süper, Hafta boyu 7 ve 1.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_86.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(2.ev Güneş ve Plüto Süper, 1. ve 2.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 5.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 6.ev Ay süper, Hafta boyu 6 ve 12.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_49.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Oğlak
(1.ev Güneş ve Plüto Süper, 12. ve 1.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 4.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 5.ev Ay süper, Hafta boyu 5 ve 11.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_23.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(12.ev Güneş ve Plüto Süper, 11. ve 12.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 3.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 4.ev Ay süper, Hafta boyu 4 ve 10.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_31.html

Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(11.ev Güneş ve Plüto Süper, 10. ve 11.ev Merkür Dikkat, 06 Ocak 2.ev Ay Dikkat, 07 Ocak 3.ev Ay süper, Hafta boyu 3 ve 9.ev Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/02-08-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_43.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..