Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '13

 
Kategori
Astroloji
 

04 - 10 Mart: Her konuda olumlu değişimlerin devam ettiği bir hafta!

04 - 10 Mart: Her konuda olumlu değişimlerin devam ettiği bir hafta!
 

Astoloji


Plüton Oğlak burcunda bir süredir iyi konumda. Bu hafta da her konuda olumlu ve önemli değişimlerin, eskimiş değerlerin dönüşümünün devam edeceği bir hafta olacak. Plütonun bu iyi konumundan bütün burçlar farklı konularda nasibini alıyor. Bu hafta da en çok değişim ve dönüşümlerin konuşulacağı bir hafta olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi insanlar ortak paralar, bankacılık, borç paralar, kredi ve vergiler konularında olumlu etkiler almakta. Oğlak burcunu sembolize eden Satürn'ün de Akrep burcunda iyi konumda olmasından ötürü Başkan, patron ve otorite sahibi bu kişiler her konuda eskimiş değerleri yenileyip dönüştürebilecekler. Ayrıca Bankacılık, vergiler, borç paralar konularında da olumlu değişiklikler gündeme gelebilir.

Neptün Balık burcunda Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan aşırı duyarlı, hasas, fedakar kişiler, bağımlılık yaratan maddelerle uğraşanlar (alkol, uyuşturucu, vs.) , artistik (resim, müzik, sinema vs.) işlerle uğraşanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastane, Hapishane, vs.), Hayırsever kurum ve Kuruluşlar her türlü aldanma, aldatılma, bulanık olaylar, dalgınlık, dikkatsizlik, karışıklık, hayalkırıklıklarına karşı dikkatli olsunlar. Örneğin, Büyük Kurum ve Kuruluşlar içerisinde dalgınlık yada dikkatsizlikten kaynaklanan veya kimin yaptığı belli olmayan, bulanık olaylar olabilir. Her zaman dikkatli olmak gerekir ama bu günlerde her zamankinden 2 kat dikkatli olmak gerekebilir. Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar içerisinde nedensiz korkular ve endişer baş gösterebilir. Yada hayırsever insanlar ve Kuruluşlar sorumluluktan kaçan, yan çizen kurumlar tarafından kötü etkilenebilir.

Üretim, güvenlik ve vatansever insanları simgeleyenAy ise Cumartesi günü Kova burcunda kötü konumda olduğundan Kova burcunu sembolize eden her şeyi olumsuz yöden etkilemekte. Kova burcunu sembolize eden çeşitli grup ve organizasyonlar arasında aşırı duyarlılık ve güvensizlik oluşabilir. Geleceğe yönelik projelerde ve teknolojik konularda da tembellik, güvensizlik ve aşırı duyarlılık olabilir.

Pazar günü ise Ay da Neptün'ün yanı sıra Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar, bağımlılık yapan maddelerle uğraşanlar, artistik konularla uğraşanlar, Hayırsever kişi ve kurumlar Ay'dan kötü etki almaktalar. Bu kişi ve kurumların güvensizlikleri artabilir yada güvenlikle ilgili problemler oluşabilir. Örneğin Hayırsever kişi ve kurumların aşırı duyarlı olacakları bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşların verimsiz olacakları bir gün. Ayrıca Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili güvenlik problemi olabilir. Aynı zamanda bağımlılık yaratan maddelerle uğraşanların güvensizlikleri artabilir; güvenlik açıkları olabilir; üretimleri düşebilir. Artistik konularla uğraşanların da (resim, müzik, sinema, vs.) üretimlerinin düşeceği, aşırı hassas olacakları bir gün.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 04 - 10 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Plüto 10.evde bütün bir hafta çok iyi: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 11.evde Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 12.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Plüto 9.evde bütün bir hafta çok iyi: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 10.evde Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 11.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen İkizler

Plüto 8.evde bütün bir hafta çok iyi: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 9.evde Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 10.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Yengeç

Plüto 7.evde bütün bir hafta çok iyi: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 8.evde Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 9.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Aslan

Plüto 6.evde bütün bir hafta çok iyi: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 7.evde Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 8.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Başak

Plüto 5.evde bütün bir hafta çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 6.evde Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 7.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde bütün bir hafta çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 5.evde Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 6.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde bütün bir hafta çok iyi: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 4.evde Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 5.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde bütün bir hafta çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Ay 3.evde Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 4.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde bütün bir hafta çok iyi: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Ay 2.evde Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 3.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Kova

Ay 1.evde Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Ay 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 2.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Plüto 12.evde bütün bir hafta çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız.)

Yükselen Balık

Ay 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Neptün 1.evde Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Plüto 11.evde bütün bir hafta çok iyi: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
yenileyebilirsiniz.)

Ay 12.evde Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..