Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '13

 
Kategori
Astroloji
 

11-17 Mart : Neptün Balık'da kötü, Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bulanık olaylar !

11-17 Mart : Neptün Balık'da kötü, Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bulanık olaylar !
 

Astroloji


Geçen Hafta için her konuda olumlu değişimler devam edebilir demiştik gerçektenden de Ordu'nun Büyükşehir olacağı, sürücü belgelerinin çipli olacağı, Et Ürünleri Tebliğinde değişiklik, vb. gibi her konuda eskimiş değerlerin yenilenmesi gündemdeydi. Ayrıca 21 Şubat'da yazdığımız tahminlerde 28 Şubat Perşembe günü için Jüpiter'in İkizler burcunda en iyi konumda olduğunu bu yüzden de idealist fikirlerin, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili (kürt, alevi, vs.) fikir ve yazıların her zamankinden daha belirgin bir şekilde gündeme gelebileceğini yazmıştık gerçekten de 28 Şubat, İmralı Tutanaklarının basına sızdığı, yabancı kültürü simgeleyen Kürtlerle ilgili yazı ve konuşmaların çoğunlukta olduğu bir gündü. Jüpiterin İkizler burcunda olması ise bu konuşma ve yazıların Yay burcundan olan, yabancı kültürlerden olan ya da idealist kişiler tarafından gerçekleşebileceğine işaret etmekte. Bunların haricinde 28 Şubatta yazdığımız tahminlerde Neptünün Balık burcunda kötü konumda olmasından ötürü Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bulanık olaylara işaret etmştik gerçekten de 7 Mart Perşembe günü IKEA'da at eti skandalı yanısıra keklerin içinde de dışkı tespit edildiği belirtildi.

Bu hafta boyunca ise Neptün yine Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastane, Hapishane, vs.), Bağımlılık yapan maddelerle uğraşanlar (uyuşturucu, alkol, vs.), Hayırsever kurum ve Kuruluşlar, artistik (resim, müzik, sinema vs.) işlerle uğraşanlar içinde bulanık ve aldatıcı olaylar, dalgınlık, dikkatsizlik, karışıklık, hayalkırıklıkları gerçekleşmeye devam edebilir.

Jüpiter ise Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri İkizler burcunda kötü konumda olduğundan fanatik ve sorumsuz insanların boş boğazlıkları, abartılı, kaba yada patavatsız konuşma ve yazıları medyada yer alabilir. Yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) ilgili, hukuk ve yasalarla ilgili abartılı, sorumsuz ve kaba konuşma ve  yazılar da gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşan kişiler de yabancı ülke ve kültürlerle olan ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirler. Döviz kurlarında iniş yada çıkışlar olabilir. Bu günlerde Neptünün de Balık burcunda kötü konumda oluşuyla birlikte Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ve Balık burcunu sembolize eden diğer konularla ilgili skandal haberler de çıkabilir.

Ay Perşembe günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlikle ilgili konularda vatansever insanlar güvensizlik yaşayabilirler ve aşırı duyarlı olabilirler. Güvenlikle ilgili konularda üretim ve verimliliğin düşük olacağı bir gün.

Plüto Oğlak burcunda bir süredir hep iyi konumda bu hafta da iyi konumda; en iyi konumda olduğu günler ise Pazartesi, Salı ve Cuma günleridir. Bu günlerde başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin yenilik yapma, eskimiş değerleri değiştirme ve yenileme iradeleri artıyor. Bir çok yenilik ve olumlu değişimler bu hafta da devam edebilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 11 - 17 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç
Ay 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 3.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Jüpiter 2.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yengeç

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 12.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Aslan

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 11.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Başak

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

AY 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 10.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik

Jüpiter 9.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik

Jüpiter 8.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Neptün 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 7.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Neptün 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 6.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 5.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Jüpiter 4.evde Salı, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında patavatsız, kaba, savurgan, tembellik, sorumsuzluk, fanatizm. (Ev ve ev işlerine çok para gidebilir.)

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Cuma çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
yenileyebilirsiniz.)

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..