Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '12

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Mart Astroloji: Boğa ve Oğlak Burçları, para ve olumlu değişimler haftası!

05 - 11 Mart Astroloji: Boğa ve Oğlak Burçları, para ve olumlu değişimler haftası!
 

Astroloji


Bu hafta Venüs ve Satürn gezegenlerinin kötü etkisi Pazartesi günü son buluyor. Aslında güzel ve yapıcı değişimlerin gündeme gelebileceği bir hafta olacak. Aslan burcunun yöneticisi Güneş ise Çarşamba ve Cuma günleri Balık burcunda kötü konumda olduğundan göz önündeki medyatik veya nüfuzlu insanlar aşırı gurur, kibir veya önemli olma arzusuyla büyük kurum yada kuruluşları, hayırsever kişi yada kurumları kötü yönde etkileyebilirler. Kişisel anlamda ise Aslan burçları Balık
burçlarına karşı gurur ve kibir yapabilirler yada saldırgan
davranabilirler. Bu arada Balık burçları çevrelerindeki göz önündeki medyatik veya nüfuzlu insanların kaprisleriyle de karşı karşıya kalabilirler. Diğer burçlar içinse Güneş hangi evimize denk düşüyorsa o alanda nüfuzlu insanların kaprisleriyle karşı karşıya kalabiliriz.


Venüs bir süredir Koç burcunda kötü konumdaydı Pazartesi ise Venüs son kez Koç burcunda kötü konumda olacak Salı günü ise Venüs Boğa burcuna yani kendi öz burcuna geçiyor. Koç burçları, polis ve güvenlik birimleri Pazartesi günü adli davalarındaki, birebir ilişkilerindeki ve mali konularındaki olumsuz etkilerinden kurtuluyor olacaklar. Pazar günü ise Venüs Boğa burcunda en iyi konumunda olduğundan ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler birebir ilişkilerinde para konularında çok şanslılar. Salı gününden itibaren ve bilhassa Pazar günü yeni ve şanslı ortaklıklar kurulabilir. Aynı şekilde Boğa burçları da para konularında, birebir ilişkilerinde, evlilik ve ortaklıklarında yada adli davalarında çok şanslı olabilirler.


Satürn geçen hafta Terazi burcunda hep kötü konumdaydı bu hafta ise sadece Pazartesi kötü konumda olacak yani adalet ve diplomasiyle uğraşanlar otorite sahibi, başkan konumundaki kişilerin engellenmelerinden sadece Pazartesi kötü etki alıyorlar. Haftanın diğer günleri Satürn Terazi burcunda iyi konumda Teraziler ile adalet ve diplomasiyle uğraşanlar geçen hafta zorlandıkları, engellendikleri konularda daha rahat davranabilecekler.

Plüto bütün bir hafta boyunca Oğlak burcunda iyi konumunda aslında Plütonun hissedilebilir iyi konumu geçen haftadan başlamıştı; Bu hafta otorite sahibi, başkan konumundaki, emir veren insanlar bazı değişimlerden olumlu yönde etki alıyorlar. Bu kişiler eskimiş değerlerin yerine yenilerini koyabilirler. Kişisel anlamda ise Oğlak burçları Akrep Burçlarından olumlu etki alıyor. Oğlak burçları hayatlarında değiştirmek istedikleri ne varsa değiştirebilecek güç ve iktidara sahip olacaklar. Diğer burçlar ise Plüto astrolojik açıdan hangi evimize denk düşüyorsa o evimizle ilgi konularda olumlu değişimler yapabiliriz. Tabiki kişisel haritamızdaki Plütonun katsayısı da önemli.


Ay Cumartesi günü Terazi burcunda kötü konumda; Satürnün kötü etkisinden kurtulan Teraziler ile adalet ve diplomasiyle uğraşanlar aşırı vatansever insanlar tarafından güvensizlik yaşayabilirler. Kişisel anlamda ise Terazi burçları Cumartesi günü ev ve evle ilgili konularda güvensiz ve aşırı duyarlı olabilirler. Ayrıca Terazi burçları, aşırı duyarlı ve alıngan olan Yengeç burçları ile de duygusal yönden çatışabilirler.

 

Astrolojik tahminlerimiz bu haftalık da bu kadar!

Hoşçakalın!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..