Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '12

 
Kategori
Astroloji
 

2012 ve 2013 yılı astroloji ve burçlar yorumlarım 2. bölüm

2012 ve 2013 yılı astroloji ve burçlar yorumlarım 2. bölüm
 

2. Bölüm

Aslında tek bir burca göre değil kişiye özel doğum haritasının verilerinin transit gezegenlerin 2012 yılı boyunca yapacağı yolculuğa göre yapılması gereken özel yorum herkesin haritası parmak izi gibi özel ve tek olduğu için imkansızdır. Bununla beraber 12 Burca yönelik önemli gezegen hareketlerinin etkilerini (1. Bölümü daha önce olmak üzere) kısaca aşağıda anlattım.

Başak Burcu ve Yükseleni Başak olanlar için 2012 yılında Jüpiterin eğitim, yurt dışı ile ilgili işler konusunda belirttiği olumlu sinyaller, Haziran Ayından sonra da kariyer noktasında size güzel sunumlar konusunda işaretleri var. Jüpiter'in Hazirandan sonra ki 10. Ev ziyaretinde siz kariyer planlamalarınızda xcesur olmalısınız, bu daha sonraki dönemde size çevrenizin gelişmesinde büyük katkı sağlayacaktır. Ekim ayından sonra iletişim konusunda sorumlu ve dikkatli davranmanız Satürn'ün sizi uyaran 3. Ev ziyaretiyle ortaya çıkmakta. Burada Satürn'ün iki- iki buçuk yıl kalması bu sürecin ne kadar süreceği konusunda size ip uçları vermektedir.

Terazi Burcu ve Yükseleni Terazi olanlar 2009 Kasım ayından beri artan orada yaşadıkları genel sıkıntılardan dolayı mutlu sona Ekim 2012'de Satürn'ün artık birinci evi terketmesinden sonra genel anlamda rahatlama ve tünelin ucundaki aydınlığa kavuşsalarda önümüzdeki iki yıl boyunca maddi konularda alacakları kararlarda dikkat ettikleri oranda bu zorlu yolculuktan alınlarının akıyla çıkacaklardır. Bu sorumlu ve sorunlu dönemde Terazilerin bir çoğu hayatın kaç bucak olduğunu görmüş olabilirler. Bundan sonra çok daha güçlü olacaktır. Bu dönemde yıkılmayan Terazileri önümüzdeki dönemde zor yıkar. Uranüs'ün koçta olması ise Terazide eş ve ortaklıklar yönüyle belirgin bir değişiklik getirecektir. Bu değişikliklerin etkisini dönem dönem Uranüs'ün açılarına bakarak söyleyebiliriz. Haziran sonrasında Teraziler eğitime eskisinden daha fazla önem verebilirler, yurt dışı seyahati imkanı ortaya çıkabilir. Felsefe ve düşünce sistemlerinde köklü değişiklikler yapacaktır.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanları ise Satürn'ün etkisini Ekim ayından itibaren görecekler, bu dönem yaklaşık 2 yıl kadar sürecek. bu dönemde Akreplerin Satürn etkisiyle duygusal dalgalanmalarına daha çok dikkat ederek sıkıntı yaratacak hal davranış ve tutumlardan kaçınarak esnek ve uzlaşmacı olmaya çabalamalarını daha çok tavsiye ederim. Yılın ikinci yarısından itibaren kendini maddi olarak güvende hisedememe ve endişe ile dikkatli harcama yapmaya yönelme eğilimi güçlü olacaktır. Metafiziksel olgulara ilgi duyma ve sezgilerin daha güçlü olacağı bu yıl da mantık kadar sezgileride çok dikkate almalıdır.

Yay Burcu ve yükseleni Yay olanlar içinse iş ortamında sağlanan iyi yöndeki gelişmeler eş ve ortaklık noktasında da yılın ikinci yarısında güçlü olarak devam edecektir. Sosyal çevre ve dostluklar noktasında sorumluluklar alındığında dikkat edilmelidir. Çevrenizden size karşı beklentilerin yoğun olduğu bir yıla girmektesiniz.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak burcu olanlar bu yıl sağlıklarına dikkat etmeliler bazı hassas ameliyatlar ve vücutlarında kırgınlıklar hissedebilirler. İstemese bile çevresiyle kavgalı durumlara sürüklenebilirler. Kariyer ve mesleki konularda pürüzlerin çıkması ve bu konuda darbe alma sıkıntısı ortaya çıkabilir. Ekip olarak beraberce görev alınan kişilerle ters düşme ve ihanete haksızlıklara uğrama riskleri ortaya çıkabilir. Bu dönemde dialog eksikliği olmamalı ve iletişime ara vermemeli ve sorunların diyalogla çözülmesi için dikkatli adım atılmalıdır. bu sayede oluşan sıkıntılara karşı daha sağlam adımlar atılabilir.

Kova Burcu ve yükseleni Kova olanlar bu yıl spiritüel olarak kendilerini daha gelişmiş hissederken mantıklı kafa yapılarına metafiziksel örgülerin de olaylara farklı ve geniş bakabilme yetisinide beraber getirdiğini göreceklerdir. Diğer yönden anne ve babaların beklentileri artabilir yada ebeveynlerden destek görebilirler. Kariyer gelişiminde sorumluluklarının arttığı bir zamanda fırsatların kısıtlandığını görerek eldekini en iyi şekilde değerlendirmeye bakmalıdır. Sağlam ve kesin bir iş imkanı yoksa asla iş değiştirmemelidir. Harcamalar ve kazançlar konusunda özgürce davranmak istensede sorumlu harcama marj aralığında kalmak en iyisi olacaktır.

Balık burcu ve yükseleni balık olanlar kendilerini inançsal yönden çok daha güçlü hissedecekleri bir döneme gireceklerini hissederek realiteden koparcasına duygusallık içinde davranabilir. Bu dönemde davalr gündeme gelebilir ve bu davalardan dolayı sorumlu ve dikkatli davranması gerekebilir. 

Not: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan yorumları için aşağıdaki linke bağlanınız.

http://blog.milliyet.com.tr/2012-ve-2013-yili-astroloji-ve-burclar-yorumlarim-1--bolum/Blog/?BlogNo=342054

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..