Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '12

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 13 Mayıs: Boğa burçları ve Para konularıyla uğraşanlar dikkat!

07 - 13 Mayıs: Boğa burçları ve Para konularıyla uğraşanlar dikkat!
 

Astroloji


Geçen hafta yazdığımız yorumda 3 Mayıs Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri için Jüpiter Boğa burcunda kötü konumda olduğundan Ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler yabancı ülkelerden de ekonomik açıdan kötü etki alabilirler demiştik gerçekten de S & P kredi derecelendirme kuruluşu tam da bu günlerde Türkiye'nin notunu kırmıştır.

Jüpiter Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri Boğa burcunda kötü konumda olduğundan para konuları ve ekonomiyle uğraşan kişiler bir takım hukuk ve yasalardan kötü etkilenebilirler. Uzak ülkelerin yapacağı savurganlık yada sorumsuzluklar yüzünden ekonomiyle uğraşan kişiler kötü etki alabilir. Kişisel açıdan Boğa burçları bilhassa Yay burçlarının savurganlık ve sorumsuzluklarından ekonomik açıdan olumsuz etkilenebilirler. Boğalar ayrıca uzak yolculuklarda da aksilikler yaşayabilirler. Yüksek öğrenim yapan Boğalar varsa işlerini başkalarına bırakmasınlar. Ayrıca hukuk ve yasalarla işi olan Boğa burçları varsa işlerini bizzat kendileri takip etsinler; başkalarının sorumsuzlukları ile karşılaşabilirler.

Güneş de Boğa burcunda Salı, Çarşamba ve Cuma günleri kötü konumda olduğundan para konuları ve ekonomiyle uğraşan kişiler göz önündeki, tanınmış insanların gurur, kibir ve egoistlikleri ile karşı karşıya kalabilirler. Çevrelerinde tanınmış kişiler para ve ekonomi konularında egoistçe davranabilirler; gösteriş ve caka yapabilirler. Kişisel açıdan Aslan burçları Boğa burçlarına karşı gururlu ve kibirli olabilirler. Aslan burçları ve tanınmış kişiler etraflarına caka satmak için çok para harcayabilirler. Boğa burçları da kendilerini ifade ederken aşırı uçlarda davranabilirler. Örneğin ya çok ürkek, korkak ya da çok saldırgan olabilirler. Boğalar eğlenirken yada hobilerini yaparken de aşırıya kaçabilirler.


Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi, Pazar günleri Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar ve bazı egzantrik yada fanatik kişiler yüzünden huzursuz olabilirler. Polis ve güvenlik birimlerinin geleceğe ait bazı plan ve projeleri değişime uğrayabilir; aksaklıklar çıkabilir. Bazı teknolojik gelişmeler de polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Polis ve güvenlik birimleri gruplar içinde çıkabilecek isyanları bastırmak zorunda kalabilirler. Kişisel açıdan Koç burçları bu günlerde huzursuz olacakları günlerdeler. Koçların huzurunu bazı arkadaş ve tanıdıkları da kaçırabilir. Koçlar Kova burçlarına da dikkat etsinler. Bu günlerde Koç burçlarının geleceğe yönelik plan ve projeleri varsa aksayabilir.

Çarşamba günü Plüto Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan emir veren, başkan yada patron konumundaki insanlar bazı beklenmedik, ani değişimlerden kötü etkilenebilir. Oğlaklar ve patron konumundaki kişiler borç paralar, bankacılık konularında da olumsuzluklar yaşayabilirler. Kişisel açıdan Oğlak burçları Akrep burçlarından kötü etki alabilirler. Akrep burçları Oğlak burçlarını yada patron konumundaki emir veren insanları olumsuz yönde manipüle edebilirler. 

Satürn Perşembe ve Cumartesi günleri Terazi burcunda kötü konumda olduğundan emir veren, patron yada başkan konumundaki insanlar adalet ve diplomasiyle uğraşanlara baskı yapabilirler. Zaten Çarşamba günü emir veren patron konumundaki kişiler Plütondan kötü etki aldıklarından Perşembe ve Cumartesi günü de bu etkiyi adalet ve diplomasi konularına yöneltebilirler. Kişisel açıdan Teraziler Oğlak burçlarının baskılarıyla karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca Terazi burçları patronlarına da dikkat etsinler. Bu günler Oğlak burçlarının ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, adli davalar,vs) baskın olacakları yada olmak istedikleri günler. Oğlaklar ikili ilişkilerde isteklerini zorla kabul ettirmek isteyebilirler.

Ay Perşembe günü Oğlak  burcunda kötü konumda olduğundan emir veren, patron, başkan konumundaki kişiler vatansever insanların güvensizlikleri ile karşılaşabilirler. Üretken insanlar da patron yada başkan konumundaki kişilere karşı aşırı duyarlı olabilirler. Yani emir veren, patron yada başkan konumundaki kişiler adalet ve diplomasi konularında baskıyla bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirler. Bu da vatansever insanları aşırı duyarlı hale getirebilir. Vatansever kişilerin bir takım korkuları depreşebilir. Üretken konumdaki kişilerin de bir takım korku ve kaygıları artabilir. Kişisel açıdan Oğlak burçları Yengeç burçlarının güvensizlik duygusuyla karşı karşıya kalabilirler. Oğlak burçları ev, gayrimenkul ve evle ilgili konularda güven problemi yaşayabilirler. Yengeç burçları da
hayatlarındaki patron konumundaki kişilere karşı aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler.

Ay Pazartesi Yay burcunda Pazar günü de Kova burcunda en iyi konumunda olacağından Pazartesi günü öğrenci gruplarının, üniversite çalışanlarının, idealist kişilerin üretken olacakları bir gün olacak. Ancak Jüpiter kötü konumda olduğundan parasal konularda sorumsuz yada savurgan olabilirler. Ev, güvenlik, gayrimenkul konularında olumlu yeni bir takım hukuk, yasa yada düzenlemeler olabilir. Ancak bu da parasal engellere takılabilir. Kişisel açıdan Yengeç burçlarının Yay burçlarına güven duyacakları bir gün. Yay burçları bu günde ev, aile ve ev içi işlerde huzurlu ve mutlu olacakları bir günde olacaklar. Ancak Yay burçları Jüpiterin kötü etkisi yüzünden evde tembellek edebilirlr, sorumsuz yada savurgan davranabilir. Yengeç burçları da uzun yolculuklara çıkmak, yabancı yerle gitmek isteyebilirler ancak sorumsuz insanlara karşı ve savurganlıklara karşı dikkatli olsunlar. Pazar günü ise bilim ve teknolojiyle uğraşanların, insanlık ve demokrasi adına uğraşanların üretkenliklerinin artacağı bir gün olabilir. Kişisel açıdan Yengeç burçlarının Kova burçlarına karşı duyarlı ve anlayışlı olacakları bir gün. Kova burçları ev, aile ve ev içi işler konularında huzurlu olacakları bir gündeler. Yengeçler ise Pazar gününü arkadaş ve tanıdıkları ile huzurlu ve mutlu geçirebilirler.


Mars Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Başak burcunda en iyi konumlarında olduğundan sağlık, hizmet, işçi ve çalışanlar konularında polis ve güvenlik birimlerinin yeni uygulamaları başlayabilir. Polis ve güvenlik birimleri hizmet, sağlık, işçi ve çalışanları ilgilendiren yeni atılımlarda bulunabilirler. Kişisel açıdan Koç burçları bu günlerde sağlık ve hizmet sektöründe yeni atılımlarda bulunabilirler. Başak burçları bu günlerde Koç burçlarından girişimcilik açısından olumlu etki alabilirler.

Venüs İkizler burcunda bu hafta hep iyi konumda ama Salı günü haftanın en iyi konumunda olduğundan entellektüel konularla uğraşanlar (gazeteciler, iletişimciler) ikili ilişkilerinde ve ekonomik konularda paylaşımcı olacakları bir haftadalar. Adli davalarında paylaşımcı ve işbirlikçi olacakları bir haftadalar. Ekonomik konularda ise yine paylaşımcı olabilirler. Kişisel açıdan İkizler burcu bu hafta Boğa ve Terazilerden olumlu etkiler alabilirler. İkizler burçları para ve ikili ilişkilerinde paylaşımcı olacakları bir hafta geçirecekler. Boğa ve Terazilerin yakın çevreleriyle iletişimlerinin, fikir alışverişlerinin arttığı bir hafta olacak.

Neptün haftanın her günü iyi konumda ama Pazar günü Balık burcunda en iyi konumunda olacağından büyük kurum ve kuruluşların, hayırsever insanların yaratıcılıklarının ve insancıl duygularının artacağı bir hafta olacak. Kişisel açıdan Balık burçları yine kendileri gibi Balık burçlarından pozitif yönde etkilenebilirler. Bu hafta Balık burçları yaratıcı çalışmalar içine girebilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..