Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '12

 
Kategori
Astroloji
 

30 Nisan - 06 Mayıs: Koç Burçları, Polis ve Güvenlik birimleri hilekarlıklara dikkat !

30 Nisan - 06 Mayıs: Koç Burçları, Polis ve Güvenlik birimleri hilekarlıklara dikkat !
 

Astroloji


Uranüs bütün bir hafta boyunca Koç burcunda kötü konumda olduğundan Koç burcunu sembolize eden polis, asker ve güvenlik birimleri bir takım teknolojik gelişmelerden huzursuz olabilirler. İnsanlık ve demokrasi adına uğraşan kişiler ya da bir takım gruplar polis ve güvenlik birimlerinin huzurunu kaçırabilir. Polis ve güvenlik birimlerinin geleceğe dair bir takım plan ve projeleri de aksayabilir. Kişisel açıdan Koç burçları bu hafta arkadaş ve tanıdıkları yüzünden huzursuz olabilirler. Koç burçlarının da plan ve projeleri aksayabilir. Özellikle Koçlar Kova burçlarından olumsuz etki alabilirler. Koçların arkadaş ve tanıdıkları da Koç burçlarını huzursuz edebilir. Bu hafta tansiyon problemi olan Koçlar dikkatli olsunlar.

Satürn Salı ve Cuma günleri Terazi burcunda kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasi konularıyla uğraşanlar emir veren, başkan konumundaki kişilerin baskılarıyla karşı karşıya kalabilirler. Kişisel açıdan Terazi burçları hayatlarındaki patron konumundaki insanların y ada Oğlak burçlarının baskılarıyla bunalabilirler. Oğlak burçları da ikili ilişkilerinde (evlilik, ortaklık, adli davalar) daha baskın ve otoriter olabilirler. Teraziler Salı ve Cuma günleri kemik, diş, kulak, iskelet yapılarıyla ilgili problemlere karşı dikkatli olsunlar.

Merkür Cuma günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan Polis ve güvenlik birimleri bir takım insanların kurnazlık ve hilekarlıklarıyla karşı karşıya kalabilirler. Özellikle iletişimle ilgili (internet, gazete vs.) kurnazlık ve hilekarlıklar yaşayabilirler. Örneğin internetten bulaşan yeni virüsler ya da hacker saldırıları gibi. Polis ve güvenlik birimleri sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili bir takım kurnazlık ve hilekarlıklarla da uğraşabilirler. Kurnaz, dikkafalı ya da hilekar işçi ve çalışanlar da polis ve güvenlik birimlerini meşgul edebilir. Polis ve güvenlik birimlerinin günlük, rutin işleri de Cuma günü aksayabilir. Kişisel açıdan Koç burçları da Merkürün kötü etkisinden Cuma günü nasibini alacak Koçlar Başak ve İkizler burcundan kişilerin kurnazlık ya da hilekarlıklarına dikkat etsinler. Başak ve İkizler burcundan olan kişiler Koçlarla iletişim kurarken dikkafalı olabilirler. Ayrıca Koçlar işçi ve çalışanlarına karşı da dikkatli olsunlar. Cuma günü Koçların günlük rutin işleri aksayabilir.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi Jüpiter Boğa burcunda kötü konumda olduğundan ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler çıkabilecek bir takım hukuk ya da yasalardan olumsuz yönde etki alabilirler. Ekonomi ve para konularıyla uğraşan kişiler yabancı ülkelerden de ekonomik açıdan kötü etki alabilirler. Kişisel açıdan Boğa burçları Yay burçlarından olumsuz etkilenebilirler. Boğa burçları bu günlerde bazı hukuk ve yasalardan da olumsuz etki alabilirler. Yüksek öğrenim yapan Boğalar varsa bir takım sorumsuzluklardan dolayı yüksek öğrenimleri Boğaları kötü etkileyebilir. Boğalar uzun yolculuklarda da problem yaşayabilirler. Boğa burçlarının uzak yerlerdeki bağlantılarında sorumsuzluklar yüzünden problemler çıkabilir. Boğa burçları Perşembe, Cuma ve Cumartesi sorumsuzluk ve savurganlıklar yüzünden çıkan problemlere dikkat etsinler. Ayrıca bu günlerde Boğalar karaciğerlerini yoracak yiyeceklerden uzak dursunlar.

Ay Perşembe ve Cuma günleri Terazide kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasiyle uğraşanlar vatansever insanların güvensizlikleri ile karşı karşıya kalabilirler. Kişisel açıdan Yengeç burçları Terazi burçlarına karşı güvensiz davranabilirler. Terazi burçları gayrimenkul, ev ve evle ilgili konularda aşırı duyarlılıklar ve güvensizlikler yaşayabilirler. Perşembe ve Cuma günleri Yengeçler adli konularda ve ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık) aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler.

Ay Pazartesi Aslan burcunda iyi konumda olduğundan üretimle uğraşan insanlar göz önündeki ya da kendi çevrelerindeki tanınmış insanlara karşı güven duydukları ve duyarlı oldukları bir günden olacaklar. Bugün de Yengeçler Aslan burçlarına karşı güven duygusuyla hareket edebilirler. Pazartesi Aslan burçlarının üretken olacakları bir gün olabilir.

Ay Salı ve Çarşamba Başak burcunda geçiyor ve iyi konumda olacak. Bugünlerde işçi ve çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanlar üretken insanlara ya da vatansever insanlara karşı güven duyacaklar. Hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanların, işçi ve çalışanların üretkenlikleri artabilir. Kişisel açıdan Yengeç burçları Başak burçlarına karşı güvenli ve duyarlı olacaklar. Salı ve Çarşamba günleri Başakların da üretkenlikleri artabilir.

Ay Cumartesi günü Akrep burcunda iyi konumda olduğundan gizli saklı konularla uğraşanların üretken olacakları bir gün. Ayrıca ortak paralar, bankacılık, vergiler, borç paralar konularında üretken olunacak bir gün. Ev, güvenlik ve gayrimenkul konularında olumlu yenilikler ve değişimler gündeme gelebilir. Kişisel açıdan Yengeç burçlarının Akrep burçlarına karşı duyarlı ve güvenli oldukları bir gün. Yengeç burçları bu günden yenilik ve değişimlere açık olacaklar. Akrep burçları bu günde ev, gayrimenkul ve ev içi konularda güvenli ve huzurlu olabilirler.

Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi, Pazar günleri Mars Başak burcunda iyi konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri işçi, çalışan, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili pozitif girişimlerde ve başlangıçlarda bulunabilirler. Kişisel açıdan Koç burçları bu günlerde hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili atılımlarda bulunabilirler. Koç burçları işçi ve çalışanlarıyla da pozitif bir rekabete girebilirler. Başaklar bu günlerde Koçlardan pozitif etki alıyorlar. Yalnızca Cuma günü Koçlar hilekarlık ve kurnazlıklara karşı dikkat etsinler !

Venüs aslında bütün bir hafta İkizler burcunda iyi konumda ama Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri haftanın en iyi konumlarında olacak. İletişim (gazete, internet, vs) ile uğraşan kişiler yada entellektüel insanlar ikili ilişkilerinde (evlilik, ortaklık, adli davalar) sevgi dolu ve paylaşımcı olacakları günlerdeler. Rakipleri ile ilişkilerini güçlendirmek bile isteyebilirler. Kişisel açıdan İkizler burcundan olanlar Boğa ve Terazilerden iyi etki alacaklar. İkizlerin Boğalarla para konuları Terazilerle ikili ilişkileri iyi gidebilir. İkizler burcu bu hafta para ve ikili ilişkilerinde rahat olacağı bir haftada. Yalnız Cuma günü Koçlara karşı hilekar davranabilirler.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..