Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '12

 
Kategori
Astroloji
 

09 - 15 Nisan: Koçlar Aslanlara, Polis ve güvenlik birimleri medyatik insanlara Dikkat !

09 - 15 Nisan: Koçlar Aslanlara, Polis ve güvenlik birimleri medyatik insanlara Dikkat !
 

Astroloji


Geçen hafta için kurnazlıklar ve hilekarlıklar haftaya damgasını vurabilir demiştik. Gerçekten de kanser ilacındaki sahtecilik gibi bazısı ortaya çıktı bazısı da bomba olayları gibi kimlerin yaptığı meçhul bir şekilde üstü kapalı olarak gerçekleşti.

Bu hafta ise Çarşamba ve Pazar günleri hariç haftanın her günü Güneş Koç burcunda kötü konumda olduğundan Koç burcunu sembolize eden Polis ve güvenlik birimleri göz önündeki, medyatik insanlara karşı dikkatli olsunlar. Göz önündeki bu medyatik insanların başı, polis ve güvenlik birimleriyle derde girebilir. Bu kişiler kendilerini ifade ederken, eğlenirken, hobilerini yaparken aşırı gururlu ve kibirli davranabilirler ve hatta saldırganlaşabilirler. Kişisel anlamda Koç burçları Aslan burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Koçlar Aslanları yanlış anlayabilirler; onları aşırı kibirli ve gururlu olarak algılayabilirler. Bu arada Koç burçları kalplerini fazla yormasınlar. Aslan burçları da baş ve göz gibi kafada yer alan organlarına dikkat etsinler. Ayrıca Aslan burçlarının bu hafta yapacağı yeni başlangıçlar da sonuçsuz kalabilir.

Merkür geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Balık burcunda kötü konumda olacağından Büyük kurum ve kuruluşlar, hayırsever kurum ya da kişilerin günlük işleri ve iletişimleri aksayabilir. Büyük kurum ya da kuruluşların işçi ve çalışanları kurnazlık ve hilekarlıklar yapabilirler. Bu kurum ve kuruluşlarla ilgili bazı skandal ve dedikodu mahiyetinde haberler çıkabilir. Büyük kurum ve kuruluşlar, iletişim kaynaklarından biri olan internet üzerinden bazı saldırı ve virüslere karşı da dikkatli olsunlar. Aynı şeyler kişisel olarak Balık burçları için de geçerli. Balık burçlarının günlük işleri aksayabilir, sağlık problemleri (özellikle sinir ve bağırsak sistemiyle ilgili) nüksedebilir. Balık burçları bilhassa İkizler ve Başak burçlarından olan çalışma arkadaşlarına ve işçilerine karşı dikkatli olsunlar çünkü her an bu kişiler veya gazeteci ve entel tanıdıkları tarafından aldatılabilirler. 

Perşembe günü Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri insanlık ve demokrasi adına uğraşan kişilerin çıkardığı huzursuzluklardan ve isyanlardan olumsuz yönde etkilenebilirler. Ayrıca polis ve güvenlik birimleri bazı egzantrik bilim adamlarının geliştirdiği teknolojik gelişmelerden de huzursuz olabilirler. Kişisel açıdan Koç burçları 12 Nisan Perşembe günü arkadaş ve tanıdıklarına ve Kova burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Koç burçlarının bu günde huzurları kaçabilir. Koç burçlarının geleceğe yönelik plan ve projeleri varsa bu günde bazı aksilikler yaşayabilirler. Koçlar sağlık açısından  bu günde tansiyonlarına da dikkat etsinler.

Satürn ise 13 Nisan Cuma günü Terazi burcunda kötü konumda olacağından adalet ve diplomasiyle uğraşanlar emir veren, başkan konumundaki kişilerden baskı görebilirler. Terazi burçları bu günde Oğlak burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Oğlak burçları ikili ilişkilerinde (evlilik, ortaklık, adli davalar) baskın olabilirler. Teraziler hayatlarındaki patron konumundaki, emir veren kişilerden baskı görebilirler.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..