Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '09

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

10 yaş gençleşmek ister misiniz?

10 yaş gençleşmek ister misiniz?
 

10 yaş genç görünmek elinizde tabii ki paranız varsa. Bu işin maliyeti konusunda bir fikir sahibi olmanız konusunda sizi aydınlatacağım.


En öncelikle yüzünüzdeki kırışıklıklardan kurtulmalısınız. Yaptırmanız gereken şey botox bunun maliyeti 800-1000 TL. Ama botox yüzünüzdeki her bölgeye uygulanamıyor. Botox uygulanamayan bölümlere dolgu yaptıracaksınız. Bunun maliyeti de dolgu yaptıracağınız bölüme göre değişmekte. 1000-3000TL.


Cildinizdeki sarkmaları önlemek istiyorsanız. Cilde ihtiyacı olan vitamin mineral desteği vermek zorundasınız. Mezoterapi yaptıracaksınız. Seans ücreti ortalama 100-300TL .En az 10 seans almalısınız. 10 seans sonunda farkı kimse hemen fark etmese de “Sende bir değişiklik var, parlıyorsun sözleriyle dile getirebilirlermiş” Bunlar sürekli bu uygulamayı yapan doktorun sözleri onun yalancısıyım.


Yüzünüzde güneş lekesi , doğum lekesi v.b lekeler varsa yapmanız gereken: ozon terapi. Yüzünüze yapılan ozon enjeksiyonu sayesinde cildinizdeki lekeler gözle görülür şekilde hafifleyecektir. Seansı 100-150TL. Ozon terapi yeterli gelmezse lazer uygulaması yaptırmak zorundasınız. O biraz tuzluca 1000-2000 EURO. Oda yeterli gelmezse leke kürü uygulaması, kimyasal peeling 80-300TL.


Bunların yanı sıra bu güzelliği korumak için çeşitli dermokozmetik ürünlerine de ihtiyaç duymaktasınız. Maliyeti 500-1000TL.


Hafif göbeğiniz var, deforme olmuş düzeltmek elinizde karboksiterapi imdadınıza yetişiyor.Maliyet:400-1000TL


Göbeğiniz biraz irice, ama poponuz küçük göbeğinizden poponuza yağ aktarımı yazmıyorum bu kısmı abesle iştigal olur. Çok yüksek rakamlar çünkü.


Saçlarınız dökülüyor, cansız görünüyor düzeltmek elinizde: saç mezoterapisi. Dökülmüşte hiç kalmamışsa saç ektirme: 1000-2000TL


İçten güzelleşmek , hücrelerinizi en içeriden yenilemek istiyorsanız. Ozon majör, Ozon minör. Seansı 150-200TL


Bu liste sonsuz uzayıp gidiyor. Ne kadar büyük ve uçuk rakamlar var. Onlara hiç girmedim; cerrahi uygulamalar kısmına.


Bu uygulamalar çok büyük bir kesim tarafından da tercih ediliyor. Ev kadınları mutfak masrafından kısıp yaptırıyor. Memur kredi çekip yaptırıyor. Sakın sadece kadınların yaptırdığını sanmayın; erkekler de müşteri portföyünün büyük bir kısmını oluşturuyor. Özellikle saçla ilgili uygulamalarda.


Bu kadar fakirliğin olduğu, açlıktan çocukların öldüğü bir dünyada daha genç daha güzel görünmek için bu kadar yüksek paralar harcanıyor. Tüm dünyada sürekli yükselen gelişen ve büyüyen bir sektör güzellik sektörü.


Tamam diyelim tüm bu uygulamaları yaptırdık. Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gençlikten kaynaklanan o ışıltı gözlerinizde yoksa her zaman yaşlı görüneceksiniz.

 
Toplam blog
: 72
: 3894
Kayıt tarihi
: 20.09.09
 
 

Evli bir çocuk annesiyim. Eğitim alanında çalışıyorum. Felsefe, sosyoloji, edebiyat alannda atöly..