Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '16

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Ağustos 2016 Haftalık burç astroloji: 20 Ağustos Koç ve Teraziler Balık'daki Ay'a dikkat!

15 - 21 Ağustos 2016 Haftalık burç astroloji: 20 Ağustos Koç ve Teraziler Balık'daki Ay'a dikkat!
 

haftalık astroloji


Hafta boyunca hemen hemen aynı katsayılarda devam eden transitler 20 Ağustos Cumartesi günü Balık burcunda +2 katsayısında olan Ay transiti başta Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Koç ve Terazi burçlarını olumsuz etkileyebilir. Örneğin Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel kurumlar, şirketler, vakıf ve yardım kuruluşları, vs) güvenlik ve üretkenlik artabilir. Ama bu olumlu durum Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerini, Terazi burcunu sembolize den sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri olumsuz etkileyebilir. Koç ve Terazi burcunu sembolize eden konularda dalgalanmalar, güvenlik problemleri çıkabilir. Ay.dan olumlu etki alabilecek bir diğer kesim Başak burcunu sembolize eden işçi, çalışan ve memurlar ile İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge vs) ve bu işlerle uğraşanlar yani gazeteciler, öğretmenlerdir. Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerle uğraşanlar, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarla ilgili konular, Kova burcunu sembolize eden aşırı özgürlükçü kişiler ve gruplar da Ay.dan olumlu etkiler alabilir. (Ağustos 2016 burç)

Jüpiter ve Uranüs bütün bir hafta -1 katsayısında olacağından hafta boyunca Jüpiteri sembolize eden fanatik (terörist), sorumsuz ve abartılı davranışları olan kişilerle, Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü, asi ve aykırı kişilerin olumsuz hareketleri gündeme düşebilir. Bu kişilerin Ay Transitinden de olumlu etki almaları yani kendi güvenliklerini ve üretkenliklerini arttırmaları söz konusu olabilir. Örneğin Natal Güneş ve Marsı Yay burcunda olan ve Jüpiteri sembolize eden PKK'Nın eylemleri artabilir. (haftalık burç)

18 ve 20 Ağustos günleri hem Mars hem de Plüto transitleri -1 katsayısında olacağından (Mars ve Plüto birlikte ölümü sembolize eder) bu günlerde toplu ölümlere yada ölümcül ve yıkıcı olaylara dikkat etmek gerekebilir. Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar Mars Transitine, Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar ise Plüto transitine dikkat ederlerse iyi olur. Burada gözüme ilk çarpan kişi Natal Güneşi Boğa Marsı Akrep olan Irak Başbakanı El-Abadi geliyor. İran Başkanı Hasan Ruhani ve Belçika Başbakanı Charles Michel'in de Mars transitine (saldırılara) dikkat etmesi gerekebilir. Ülkemizden de Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım ve Koray Aydın'ın da Mars transitine yani her türlü saldırılara dikkat etmesi gerekebilir. (haftalık astroloji)

20 Ağustos Suriye veya NATO, Amerika'dan, Rusya'dan, Işid, İran veya Kuzey Kore'den, Suriye Başkanı Esad'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Rusya Başkanı Putin'den, Almanya Başbakanı Angela Merkel'den, Kuzey Kore Lideri Kim Jong'dan olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca 20 Ağustos günü Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa gibi ülkeler ile HDP ve Selahattin Demirtaş içsel bir çatışma yaşayabilirler. (Bakınız Ay Transiti Bölümü) (Ağustos astroloji)

Bütün bir hafta Türkiye'nin aşırı özgürlükçü kişilere, Birleşik Rusya Partisine, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen ve Avusturya Başbakanı Christian Kern'e karşı Uranüsü sembolize eden konular bazında dikkat etmesi gerekebilir. Işid, Irak, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ve Suriye Başkanı Esad'ın da aşırı özgürlükçü ve aykırı kişilere dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü) (2016 Ağustos bur)

Bütün bir hafta Türkiye'nin Rusya'ya, Rusya Başkanı Putin'e, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Almanya Başbakanı Angela Merkel'e, PKK'ya, HDP'ye Jüpiter bazında dikkat etmesi gerekebilir. Amerikalı Savcı Preet Bharara ise Jüpiter bazında (hukuk ve yasalar) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü) (2016 haftalık burç)

16, 18, 20 Ağustos Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gibi siyasi kişiliklerin Marsı sembolize eden Selahattin Demirtaş'a, PYD Başkanı Salih Müslim'e yada bir takım öfkeli ve saldırgan kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. (Bakınız Mars Transiti Bölümü) (Ağustos 2016)

15, 18, 20, 21 Ağustos Irak ve Suriye'nin Plüton bazında (olumsuz ve yıkıcı değişimler) Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'ye, Suriye Başkanı Esad'a dikkat etmeleri gerekebilir. Ayrıca NATO, IMF ve FED gibi kuruluşlar da Plüton bazında (gizli saklı işler, olumsuz değişimler) Kuzey Kore'ye, Türkiye'ye dikkat etmeleri gerekebilir. Kişisel olarak Bilhassa 18 ve 20 Ağustos günleri Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar Plütonu sembolize eden gizli saklı işlere, ilişkilere, olumsuz değişimlere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Plüton hangi evimizdeyse hayatımızın o alanında Plütonun etkisi kendini gösterebilir. Mesela Yükselen Koçların Plüton transiti 10.evlerinde olduğundan Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evlerini sembolize eden iş, meslek ve kariyerleriyle ilgili olumsuz değişim ve dönüşümlere, varsa gizli saklı işlere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Ancak Natal Plütonunuzun katsayısı yüksekse (Natal Plüton diğer gezegenlerden olumlu açılar alıyorsa) o zaman Plüton Transitinin olumsuz etkisini ucuz atlatabilirsiniz. (Bakınız Plüto Transiti Bölümü) (Ağustos 2016 burç)

15, 16, 17, 18, 19 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Büyük kurum ve kuruluşlardan, başka devletlerden, şirketlerden, başka devletlerin kamu kurumlarından olumlu etkiler alma olasılığı vardır. Bu arada Işid de kendine göre başka devletlerden, Büyük kurum ve kuruluşlardan olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti Bölümü) (Ağustos astroloji)

20 Ağustos günü Satürn bazında (iş, meslek, kariyer) Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Rusyaya, İtalya'ya, Kemal Kılıçdaroğlu'na, Avusturya Başbakanı Christian Kern'e dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü) (2016 Ağustos burç)

15, 20 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğan Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konularda hem Türkiye'den hem de İngiltere, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Rusya Başkanı Putin'den olumlu etkiler alabilir. 20 Ağustos günü çok enteresan bir gün çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan Satürn bazında Rusya'dan olumsuz etki alsa da Venüs bazında Rusya Başkanı Putinden son derece olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü) (Ağustos 2016)

17, 18, 19, 21 Ağustos Amerikalı Savcı Preet Bharara'nın bir takım hilekar ve kurnaz kişilere karşı dikkat etmesi gerekebilir. Işid ve İran'In da Amerika, Almanya veya Fransa'dan gelebilecek bir takım hileli bilgi ve belgelere dikkat etmeleri gerekebilir. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü) (haftalık burç)

18 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güneşi sembolize eden konular bazında Obama'dan, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan olumlu etkiler alma olasılığı mevcuttur. (haftalık astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

 

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/08/15-21-agustos-2016-haftalk-burc.html

 

Yükselen Koç
 (6.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 12.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 1. ve 7.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Boğa
 (5.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 11.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 12. ve 6.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen İkizler
 (4.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 10.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 11. ve 5.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Yengeç
 (3.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 9.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 10. ve 4.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Aslan
 (2.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 8.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 9. ve 3.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Başak
 (1.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 7.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 8. ve 2.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Terazi
 (12.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 6.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 7. ve 1.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Akrep
 (11.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 5.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 6. ve 12.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Yay
 (10.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 4.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 5. ve 11.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Oğlak
 (9.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 3.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 4. ve 10.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Kova
 (8.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 2.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 3. ve 9.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)
 Yükselen Balık
 (7.EV 15, 20 Ağustos Venüs, 1.EV 15, 19 Ağustos Neptün, 19 Ağustos Ay Süper, 2. ve 8.EV 20 Ağustos Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat!)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..