Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '07

 
Kategori
Felsefe
 

15+12=??????

15+12=??????
 

Bilen var mı bu sorunun cevabını? Başı öne eğilmeden parmak kaldırıp ben buldum diyebilecek olan var mı? Artık her gün lânet okumadan bana ne deyip başını yastığa koyan var mı? Her şehit cenazesinde içi burkulmayan, gözleri dolmayan, ağlamayan var mı?

Sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Oraya yazılacak iki rakam değil çünkü cevap. Keşke, bir çocuk oyunu olsaydı da bilemeyene kızabilseydik. Ama bu uğruna milyonlarca Türk vatandaşının canını vermeye hazır olduğu VATAN üzerine oynanan bir oyun. Oyunun belirli kuralları yok. Oraya cevabı yazayım derken sırtınızdan hançerlenmeniz dahi mümkün. Karşı tarafın, dünyaca meşhur katliam faillerince desteklendiği de biliniyor. Hatta sizin kararları toplantıyla aldığınız beyin takımınızda bile ispiyoncular var.

Allah’tan, bu oyunda tecrübeli bir milletiz. Aynı ihanet oyununu bu millet 5000 yıllık tarihinde binlerce kez gördü, yaşadı. İspiyoncuların yüzüne tükürmesini bildi. Hançer saklayan elleri kırmasını, katliam faillerini kuklalarıyla birlikte tüm dünya önünde 7 düvelle birlikte rezil etti, ezdi. Gene ezer evel Allah. Nasıl mı? Karşı tarafın oyuncularının tamamında millet bilinci yok, kandırılmış, oyuna getirilmiş, tehditle dağlara çıkarılmış, aç susuz perişan vatan hainleri. Vatanı üzerine oyun oynadıkları insanlarsa vatanı ve namusunu bir tutan, milleti ve vatanı uğruna her an canını vermeye hazır milyonlarca genç yürek, genç beden, genç Mehmetçik.

Türk milleti unutmadı beyler, ne Çinlisini, ne Yunanını ne de Ermenisini. Sizi de yazar kara kaplıya, sizin de hesabınızı görür, sizi de unutmaz, o kadar! Tarihte daha ehemmiyetli bir yeriniz olmaz beyler, olamaz. Çünkü karşınızdaki yalnızca bir ordu değildir, bir ruhtur, bir imandır, bir vatandır, bir millettir. Çünkü karşınızdaki şu an size karşı sadece kızmaya başlayan koca TÜRK milletidir. Lazıyla, Çerkesiyle, Kürdüyle Türküyle vesair kollarıyla KOCA TÜRK MİLLETİDİR. Binlerce yılın ayıramadığı bir mayadır karşınızdaki peki ya siz? Bir avuç kene…

Ne dersiniz oynayalım mı? Tarih bir daha tekerrür etsin mi üzerinizde?

Unutmayın yalnız! Karşınızda vatanı için şehit vermekle övünen ve bununla dünyayı dize getiren bir millet var! Rahat uyusun kardeşlerim, biz sıramızı bekliyoruz çünkü…

 
Toplam blog
: 14
: 523
Kayıt tarihi
: 25.08.07
 
 

"Düşünmek, var olmaktır. Ben de var olduğuna inanan ve düşünen, kendi çapında bir felsefeciyim, tari..