Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '15

 
Kategori
Deneme
 

18 reşit olma yaşı hakların kullanılması ve kararlar için, istek ve irade beyanında 12 yaş yeterli

18 reşit olma yaşı hakların kullanılması ve kararlar için, istek ve irade beyanında 12 yaş yeterli
 

Bir kere şunu bileceksiniz, 12 yaşında çocukluk biter. Nazik bir konu ama insanlar bazı şeyleri bilmeli. Özellikle de bu yazının konusu olan çocuklar, gençler.
 
18 yaşında reşit olacaksın (yani büyümüş sayılacaksın) denilmiş ya çocuk/genç ayıp veya yanlış diyerek pipisine bile dokunmuyor;  ne işe yarar acaba bu diye bakıp duruyor. Bu arada bazı çok bilmişlerin yazımıza yaptığı yorumlarda "onlar anasının gözü, ne fırlama bir bilsen" dedikleri istisnai porno gençliği bütün gençler ve çocuklar için ölçü alınamaz.
 
Duygunun yaşı yoktur; hele de dürtüyü hiç takvime sokamazsın. "Ne yapalım, çocuklarımız el kadar veletken sapık mı olsunlar" Elbette hayır; ama cinsel bir varlık olarak yetişmek durumundalar. Sonra 20'li yaşlarda umumevi kadınına şeyin nerede diye sormasınlar.
 
Cinsel eğitim şart da asıl çocukların cinsel bir varlık olduğunu bilmeleri ve ona göre yaşamaları lazım. Hani olmasın da onlara cinsellikle ilgili bir söz söylendiğinde üzerlerine alınıp ilgi, utanma babından bir davranış yok gibi. Yani duygu olarak cinsel değiller.
 
Eminim aynanın karşısında sadece saçlarına bakıyorlardır. Ya siz kadınsınız erkeksiniz. Eskiden sizin yaşınızda kadın evleniyor, çocuk doğuruyordu. Hatta bugünlerde adamın biri kızlar altı yaşında evlenebilir diyor. Hep nüfus kağıdına değil biraz da kendinize bakacaksınız.
 
Karşımızda güzel bir kız yakışıklı bir delikanlı var, görenler "çocuk bunlar" diyor; çünkü çocukça davranıyorsunuz. Henüz yetişkin olmasa da sizin bir erkek ya da kadın vücudunuz var. Güzelliğinizi onla tamamlayacaksınız. Siz saçları örgülü kız çocukları değil, küçük kadınlarsınız; bıktık sizi çocuk olarak görmekten!
 
Ahlakçı toplum ile bilinçsiz anne babaların işine gelebilir; ama sizin  gelmemeli; cinsel arzular vücutla yaşla birlikte büyür. İnsanlar sizi genç kız genç erkek yani kadın ve erkek olarak görüyorlar ki olması gereken de bu zaten. Ağzınızda sakız, elinizde misket, balonla uçurtma da verelim bari. Siz belki çocuksunuz ama bedeniniz çocuk değil; bedeninize uyacaksınız. Artık biraz kadınsı/erkeksi davranmalı bu güzel yaşların tadını çıkarmalısınız.
 
Giyiminiz hareketleriniz de yavaş yavaş genç kız hatta kadınsı/erkeksi olacak. Eşek kadar oğlan kadının kucağına oturuyor, biz el kadar veletken köyde kadınlar hamamına (yunaklık) almazlardı. Yani artık kadınlar sizden çekinecek, siz erkeklerden çekineceksiniz. Kapalı muhafazakarsanız tamam da zaten değilse vücudunuzu ortaya koyan bir giyisi giyeceksiniz. Bu halinizle kusura bakmayın ama sanki dişi mi erkek mi olduğunuz bile belli değil, kadın erkek hissi vermiyorsunuz. Biz sizleri çocuk olarak yıllarca sevdik zaten, biraz da kadın ve erkek olarak beğenmek istiyoruz. E çünkü büyüdüğünüzde oğlumuza alacağız, kızımızı vereceğiz!
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..