Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '16

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji: Aslan ve Kovalar 23, 24 Aralık Mars & Venüs Dikkat!

19 - 25 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji: Aslan ve Kovalar 23, 24 Aralık Mars & Venüs Dikkat!
 

haftalık astroloji


Bu hafta astrolojik açıdan çok hareketli geçecektir. 19 Aralık Merkür geri gitmeye başlayacak, Mars 20 Aralıkta Balık burcuna geçecek, 22 Aralıkta Güneş Oğlak burcuna geçecektir. Hafta boyu Mars Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Aslan ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Özellikle 23 ve 24 Aralık günleri Marsın katsayısı haftanın en yükseği olan +4 katsayısına ulaşacak olup Aslan ve Kova burçlarının yada hangi evleriniz Aslan ve Kova burcundaysa bu evlerinizi sembolize eden konulara bilhassa Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova burcunda olanlar dikkat etmeliler. Sadece Natal Güneşi Aslan veya Kova olanlar ise Marsı sembolize eden konular keyiflerini kaçırabilir. Sadece Natal Marsları Aslan veya Kova olanlar ise Mars transiti yüzünden hareketleri kısıtlanabilir. (Aralık 2016 burç) (2016 Aralık burç)
 
Genel olarak Aslan burcu nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, vs) sembolize eder, Kova burcu ise özgürlükçü kişi ve grupları, teknolojik konuları, geleceğe dair plan ve projeleri sembolize eder. Ülkemiz açısından ele alırsak AKP (14 Ağustos 2001) Aslan burcunda, MHP (09 Şubat 1969) ise Kova burcunda kurulu partilerdir. Dolayısıyla bütün bir hafta ama bilhassa 23 ve 24 Aralık günleri AKP ve MHP'nin keyfini kaçırıcı gelişmeler olabilir. Özellikle Natal Güneşi Terazi Natal Marsı Yay (15 Ekim 2012) burcunda olan HDP, Balık burcundaki Mars bazında (devletle ilgili askeri konular, yeni başlangıçlar) bu iki partinin keyfini kaçırabilir. NATO, IMF, FED gibi kuruluşlar da özellikle AKP'nin keyfini kaçırabilir. AKP ve MHP parti bazında bütün bir hafta DHKP-C, PYD, PKK saldırılarına da dikkat etmeldir. Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu (17 Aralık 1948) hafta boyu Mars transitinden son derece olumlu etkiler alacaktır ve bu etki AKP ve MHP'yi olumsuz olarak etkileyebilir. Çok enteresandır ki Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da hafta boyu Mars transitinden son derece olumlu etkiler alacaktır ancak bu alacakları olumlu etki partilerini olumsuz olarak etkileyebilir. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)
 
Dünya genelinde Aslan burcu olan Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen'in Balık burcundaki Mars bazında keyfini kaçırıcı olaylar olabilir. Ama Natal Marsları da Aslan yada Kova olmadığından bu olayların üstesinden gelebilme olasılıkları vardır. Natal Marsı Aslan olan çiçeği burnunda ABD Başkanı Donald Trump ise Mars transiti yüzünden hareketleri kısıtlanabilir. Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen gibi isimlerin de hareket ve davranışları Balık burcundaki Mars (devletle ilgili askeri konular, yeni başlangıç ve atılımlar) bazında kısıtlanabilir. (Bakınız Mars Transiti) (haftalık astroloji) (Aralık 2016)
 
Para konularını ve ikili ilişkileri (sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler) sembolize eden Venüs ise hafta boyu katsayısını yükseltse de Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz olarak etkileyebilir. Özellikle Marsdan da olumsuz etki alan Kova ve Aslan burçlarının hafta boyu Venüsden de olumsuz etki aldığı gözümüze çarpmaktadır. Boğa burcunu sembolize eden para konularında, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif (Borsa, altın, vs) konularda Venüs yüzünden talepkarlıklar olabilir. Ayrıca 21 Aralıkta Güneşin de katsayısı düşeceğinden Borsa, altın, vs gibi spekülatif konularda olumsuz etkiler söz konusu olabilir. (Bakınız Venüs Transiti) (Aralık astroloji)
 
Doların doğum tarihi 06 Temmuz 1785 olup Natal Güneşi Yengeç Natal Marsı Koç burcunda olup Ay ve Mars transitlerini sembolize etmektedir. Türk Lirasının doğum tarihi 30 Aralık 1925 olup Natal Güneşi Oğlak Natal Marsı Yay burcunda olup Satürn ve Jüpiter transitlerini sembolize etmektedir. Ayrıca Türkiye'nin para konularını sembolize eden Natal Venüsü de Güneşi gibi Akrep burcundadır. Bütün bu bilgilerin ışığında Türkiye'nin para konuları Venüs transiti yüzünden sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etki almaya devam edebilir. Türk Lirası 21 Aralık günü Güneşi sembolize eden spekülatif konulardan (Borsa, altın, vs) olumsuz etki alabilir. Türk Lirası 22 Aralıkta Doları sembolize eden Ay transitinden olumsuz etki alabilir. Türk Lirası 23, 24, 25 Aralıkta ise hem Dolardan hem de Güneşi sembolize eden borsa ve altından olumlu etki almaya devam edebilir. Özetlersek Türk Lirası için 21 ve 22 Aralık kritik olabilir. (Bakınız Güneş ve Ay Transiti) (2016 Aralık burç)
 
Geçen haftalarda çıkan yorumlarımız
10 Aralık için Ay ve Venüs transitleri -2 katsayısında olacağından son derece yoğun bir gün olabileceğini ve bu durumdan bilhassa Türkiye'nin olumsuz etkiler alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 10 Aralıkta İstanbul Beşiktaş meydanında büyük bir patlama meydana geldi. Bu patlamanın tam da Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin Meclise sunulduğu sırada olması çok manidardır. Patlamada ölenlere Allah'dan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dilerim.
 
10 Temmuz ve 24 Temmuz 2019 Tehlike !
Bilindiği üzere 2015 Kasım ayından beri 2019 yılına Dikkat çekmekteyim. 2019 yılında bir çok değişim olacak ve bu beni çok korkutuyor. 10 Temmuz 2019'da Ay -5 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar Ay Transitinden olumsuz etki alacak. 24 Temmuzda ise Ay ve Plüto -4 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar Ay ve Plüto transitlerinden olumsuz etki alacaktır. Her iki durumda da Natal Marsı Başak, Balık (Belçika, Işid, İran, PYD, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May) olanlar son derece olumlu etki almaktadır. Örneğin 10 Temmuz 2019 günü Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin Işid, İran, PYD, Ermenistan gibi ülke ve gruplardan olumsuz etki alması olasıdır. 2019'da Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise hareket ve davranışlarını kısıtlayıcı olumsuz etkiler alabilir. Meral Akşenerin yıldızı  parlayabilir. 24 Temmuzda ise Suriye ve NATO, Işid yada İran'dan olumsuz etki alabilir. Hatta Suriye'ye atom bombası atılabilir. NATO dağılabilir. Türkiye'nin natal Marsı da Terazi olduğundan Türkiye'de kısmen Işid, İran, Ermenistan, PYD'den son derece yıkıcı etkiler alabilir. ABD Başkanı Donal Trump da (Natal Güneşi İkizler, Marsı Aslan) 10 Temmuz günü Ay transitinden (Amerikadan yani kendi ülkesinden), Işid ve İran'dan olumsuz etkiler alabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için:  http://mediacat.wixsite.com/mediacat
 
Yükselen Koç
(23, 24 Aralık 12.ev Mars Süper, 5.ev, 11.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 6.ev, 24 Aralık 8.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji.html
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Boğa
(23, 24 Aralık 11.ev Mars Süper, 4.ev, 10.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 5.ev, 24 Aralık 7.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_11.html
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen İkizler
(23, 24 Aralık 10.ev Mars Süper, 3.ev, 9.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 4.ev, 24 Aralık 6.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_20.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Yengeç
(23, 24 Aralık 9.ev Mars Süper, 2.ev, 8.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 3.ev, 24 Aralık 5.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_45.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Aslan
(23, 24 Aralık 8.ev Mars Süper, 1.ev, 7.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 2.ev, 24 Aralık 4.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_18.html
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Başak
(23, 24 Aralık 7.ev Mars Süper, 12.ev, 6.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 1.ev, 24 Aralık 3.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_63.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Terazi
(23, 24 Aralık 6.ev Mars Süper, 11.ev, 5.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 12.ev, 24 Aralık 2.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_31.html
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Akrep
(23, 24 Aralık 5.ev Mars Süper, 10.ev, 4.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 11.ev, 24 Aralık 1.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_77.html
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Yay
(23, 24 Aralık 4.ev Mars Süper, 9.ev, 3.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 10.ev, 24 Aralık 12.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_51.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Oğlak
(23, 24 Aralık 3.ev Mars Süper, 8.ev, 2.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 9.ev, 24 Aralık 11.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_17.html
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Kova
(23, 24 Aralık 2.ev Mars Süper, 7.ev, 1.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 8.ev, 24 Aralık 10.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_78.html
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Yükselen Balık
(23, 24 Aralık 1.ev Mars Süper, 6.ev, 12.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 7.ev, 24 Aralık 9.ev Ay Süper)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/12/19-25-aralk-2016-haftalk-burc-astroloji_38.html
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..