Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '18

 
Kategori
Astroloji
 

2018 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2018 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR - NAZTROLOJİ

KOÇ :
MADDİ KAYNAKLARINIZ ARTIYOR ANCAK İŞ YAŞAMINIZDA BİR MÜCADELE DÖNEMİ DE SİZİ BEKLİYOR !!

Satürn Oğlak burcundaki seyrini başlatarak, şimdiye kadar ki kariyer yaşamınızı gözden geçirmenize neden olacak olayları sizlere getirmeye başladı ! Kişilerle yaşadığınız olaylar veya maddi açılardan yaşanan gelişmeler, çok daha iyisini yapmanız gerektiğini size vurguluyor olacak !! Kimi Koç burçları ise, geçtiğimiz 2.5 yıl içinde kariyer yaşamlarına dair hangi yönde ilerlemişse, bu konuları somut bir şekilde hayata uygulama şansını yakalıyor olacaklar.. Siz mücadele etmeyi, yeni kazanımlar elde etmeyi her zaman seversiniz ;) Dolayısıyla varlığınızı tam anlamı ile hissettiğiniz, kendi yaşam yolunuz için savaş verdiğiniz bir yıl sizi bekliyor !!
Toplum karşısında statü kazanmak, saygınlık elde etmek için çok önemli bir dönem ancak sizin de iş yaşamınızda etik ve ahlaki değerlere saygılı olmanız, elinizden geldiği kadar iş yaşamınızı tehlikeye sokacak olan unsurlardan uzak durmanız gerekiyor !!

Şans ve fırsat gezegeni Jüpiter, 2018 yılının neredeyse tamamında maddi kaynaklar evinizde ilerliyor olacak .. Başkalarından elinize gelen para ve iş yaşamınıza dair sermaye elde etmek için, olumlu bir dönem sizi bekliyor .. Borç ve alacaklar konusunda, bütçenizi dengede tutma şansınız varken, jüpiterin gölge yanının etkisi ile, vergi, ödemeler, sigorta ödemeleri gibi konularda bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Olumlu anlamda Jüpiteri kullanmak için, para biriktirmeye, kazançlarınızı ödemeler konusunda dengede tutmaya çalışın.. Jüpiter geldiği alanı, adeta büyüteç altına aldığı için, maddi konularda geçmişten gelen fakat uzun zamandır ödeme şansınızın olmadığı borçlarınızı yüklenmenize de neden olabilir. Yine de, Balık burcunda ilerlemekte olan Neptünün, Jüpiter ile olan uyumu bir şekilde, ödemelerinizle ilgili desteği size sunuyor olacak ;) Bilinçaltınızı ilgilendiren konular ve psikolojik olarak sizi etkileyen tüm olumsuz konularda da arınma ve dönüşüm yaşama zamanı sizin için ;) Kısacası, iş sorumlulukları ve maddi konulara odaklı, son derece realist ve marsiyen bir yıl sizi bekliyor olacak.

BOĞA :
İKİLİ İLİŞKİLERİNİZ SİZİ MUTLU EDERKEN, HAYATINIZIN BÜYÜK BİR DEĞİŞİME DOĞRU İLERLEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ !

Yaşamınızı kökten değiştirecek olan Uranüs, Mayıs ayında burcunuza geçiş yaptığında, ani gelişmeler ile ezberinizin bozulduğunu göreceksiniz.. Uranüsün yolculuğu burcunuzda uzun yıllar süreceğinden, eski olanı yenisi ile harmanlamaya hazır olun ;) Satürn bu yıl, hayata dair vizyonunuzun, bakış açınızın gelişmesine destek olacak ve işlerinizi sosyal medyayı kullanarak yaymaya ve daha geniş kitlelere ulaştırma şansınız doğacak .. Bu yıla kadar, düşündüğünüz ve idealize ettiğiniz konularda ilerleme kaydettiğinizi, hayallerinize adım adım ilerlediğinizi göreceksiniz .. Bu yıl Satürnün, Güneşinize olan desteği, yaşam enerjinizin artmasını ve hayatı hevesle, heyecanla kucaklamanızı sağlıyor olacak .. Büyük ve parlak şans yıldızı Jüpiter ise, ikili ilişkiler evinizde ilerlerken, kişilerle olan ilişkinizin iç dünyanızı ısıttığını göreceksiniz.
Partnerlik eviniz tamda Jüpiterin ziyaret ettiği alan olduğu için, bu yıl ruh eşinizi bulma konusunda, önceki yıllara oranla daha şanslı olacaksınız. Ruhsal olarak sizi tamamlayan, evlilik isteğinizi uyandıracak olan kişi ile yollarınızın birleşmesi an meselesi olacak. Evli Boğa burçları ise; geçtiğimiz yıllarda ki sorunlarınızın çözüldüğünü, karşılıklı uyumu hissederek yaşadığınızı göreceksiniz.

Siz yalnızca değişime kucak açın ve mevcuttaki konfor alanınızdan çıkmaya çalısın. Yepyeni enerjilerin dünyanızı sarmasına izin verin.

İKİZLER :
İKİLİ İLİŞKİLERİNİZ TESTTEN GEÇTİ, KİŞİLERLE OLAN İLİŞKİLERİNİZDE YENI TAVIR VE TARZINIZLA İLERLERKEN, MADDİ KONULAR BU YIL ODAK NOKTANIZ OLACAK !!

Satürnün ikili ilişkiler evinizden çıkması ve Oğlak burcunda ki konumundan Güneşinize zorlayıcı bir açı içerisinde bulunmaması, sizin için sevindirici bir haber ancak bu zorlayıcı etkenlerin hayatınızda olmayacağı anlamına gelmiyor ..

Satürn Oğlak transiti, 2018 yılında borç ve alacaklar evinizde ilerlerken, başkalarından alacağınız maddi destek konusunda bazı önemli sorunları gündeminize taşıyabilir. Bütçenizin kontrolünü elinizde bulundurmalı, borç ve alacaklar konusunda dengeyi sağlamalısınız. Kimi İkizler burçları için ise; yatırım yapmak ve kaynakları somut bir alana dahil etmek için önemli bir yıl olacak fakat geçtiğimiz yıllar içinde, parasal konularda hayalci olmamış, çalışma hayatınıza gereken önemi vermişseniz bu sizin için geçerli olacaktır.
Miras beklentisi olan, nafaka almak isteyen, kredi çekmek isteyen yada eş yardımı ile iş kurmak isteyen İkizler burçları da, 2018 yılında bekledikleri maddi gelişmeyi yaşıyor olacaklar.
Cinsellik konusuda İkizler burçlarının, yıl boyu gündeminde olacak ve gizlilik içeren, entrikalı, baskıya dayanan ilişkilerden uzak kalmalarını tavsiye ederim.
Jüpiter ise; neredeyse yılın tamamında meslek evinizi taçlandırmak üzere hareket ediyor olacak. İşlerinizin rutin dahilinde, tıkır tıkır ilerlediğini göreceksiniz ve çalışma hayatınızdan keyif alacaksınız.

Mesleki konuda bir terfi durumunuz gerçekleşebileceği gibi, hobiniz olan bir işi meslek haline getirme şansınız doğacaktır. Sağlık konusunda ise, şimdiye kadar çözüm bulamadığınız, kronik hale gelmiş olan sorunlarınıza alternatif tıp sayesinde şifa bulmak, bir konuda destek alarak arınmak için çok özel bir dönemden geçiyor olacaksınız. Uygun doktorun ise tamda karşınıza çıkacağı, hem ruhsal olarak hem de fiziksel olarak zinde olmayı isteyeceğiniz bir yıl sizi bekliyor olacak. Yeni yılı, korkulardan ve sorumluluklardan kaçarak değil, hayata sımsıkı sarılarak karşılamanızı dilerim.

YENGEÇ :
2018 YILI YENGEÇ BURÇLARI İÇİN, TÜM İLİŞKİLERİN VE ORTAKLIKLARIN GÖZDEN GEÇİRİLDİĞİ BİR YIL OLACAK !! Satürn Oğlak burcu konumunda iken, Güneşinize karşıt konumda yer alacak sevgili Yengeçler. Şimdiye kadar çevrenizde ki kişilerle olan dialoglarınız ve onların size karşı davranış şekli, tüm yıl boyunca onarmanız ve üzerinde durmanız gereken konulardan olacak. Gerçekten saygı çerçevesinde mi ilişkiler kurdunuz yoksa kişiler menfaatleri uğruna mı sizinle ortak zaman geçiriyorlar, bunları kendinize sormanız ve içsel bir hesaplaşmaya girmeniz söz konusu olacak. Bu sürede iken, sizde kimlere karşı fazla verici oldunuz, neden sevgi duygunuzu ve iyi niyetinizi suistimal ettiler gibi soruları sorarken, karakter olarak hangi konuda dönüşüm yaşamanız gerekiyorsa bir yüzleşme yaşıyor olacaksınız. Bu sürede evli Yengeç burçları, eğer bir süredir sorunlarla ilerleyen ilişki deneyimi yaşıyorlarsa, sorunları artık görmezden gelemeyecekleri tavır ve tarzlarını ortaya koymaları gereken bir süreçte olduklarını görecekler.

-Tamam mı, devam mı ?
Bu soruyu 2018 yılında kendinize sıkça soruyor olacaksınız sevgili Yengeçler. Kimi Yengeç burçları ise işyerlerinde otorite konumunda olan kişilerle bir düello içerisinde olacaklar. Bu durum iş yaşamınızla ilgili kararlar almanıza ve belkide bulunduğunuz iş sektörünü değiştirmenize dahi yol açabilir.

Ortaklı işler yapan Yengeç burçları ise, güven duygusunun olup, olmadığını yada geleceğe yönelik gerçek bir ortaklık yürütüp, yürütmedikleri konusunda sorular içerisinde kalabilirler. 2018 yılında, çevrenizde ki tüm gelişmeler ve ilişki sorunlarınız yaşam enerjinizi düşürebilir sevgili Yengeçler. Doğru olan, gidene kal dememek, kalanların da gerçek dostluğunu ve size olan samimiyetlerini sorgulamak olacaktır.

ASLAN :
AŞK VE EĞLENCE YAŞAMINIZA DAİR SINAVLAR GERİDE KALIRKEN, GÖKYÜZÜ SAĞLIĞINIZA VE MESLEKİ KONUMUNUZA DAİR DÜZENLEMRLER YAPMANIZI İSTEYECEK SİZDEN :

Satürn artık 6.evinizde ve bu yıl rutin olarak gördüğünüz tüm işlerinizde, hem bir üzerinizde baskı hissedebilirsiniz hem de hayatınızda ki, tüm gündelik işlerinizi düzene koyma şansını yakalayabileceksiniz.
Hayatınızda düzenin olmadığından, disipline olmanız gerektiğinden şikayetçi iseniz, Satürn Oğlak dönemi, 2018 yılında mesleki yaşamınızda deneyimlediğiniz olaylarla günlük işlerinize düzen ve tertip getirmenizi sağlıyor olacak. Bir hobiniz artık mesleğiniz haline gelebilir yada işinize ek olarak, bir yeni meslek elde etme şansınız doğabilir. İşlerinizi yoluna koymanın ve sorunlara pratik bir bakış açısı ile yaklaşıp, çözümler geliştirmenin mümkün olduğu bir yıl sizi karşılıyor olacak. Bu süreçte daha realist ve gerçekçi bir bakış açısında olduğunuzu göreceksiniz.

Sağlığınızı ilgilendiren konularda ise; en çok kemikleriniz hassas iken, yeni bir beslenme düzenine geçmek yada kararlı bir şekilde diyet uygulama şansınız doğacaktır. Şimdiye kadar sağlığınızla ilgili bir çok konuda deneyipte, sonuca ulaştıramadığınız tüm konularda istikrarlı olma ve kararlılık sergileme zamanı olacak sizin için .. Jüpiter, neredeyse yılın tamamında yuvanızda mutlu olmanızı sağlarken, ev hayatınıza dair bir yenilik yapma fikrini aklınıza düşürecek .. Eğer bir birikiminiz varsa, yatırım şansınız dahi doğabilir ve natal haritanızda Oğlak Satürnü, Venüsünüze olumlu açı konumunda ise, maddi konularda çalışmalarınızdan elde ettiğiniz geliri, yatırım olarak değerlendirme şansınız doğacaktır.

Çocuklarının yaşamına dair sorumluluklarınızın, geçtiğimiz yıllara oranla hafiflefiği, mesleki yaşamınızda başarı sağlama şansınızın olduğu ancak günlük işlerinizde sistemli olmazsanız, sorunlar yaşama riskinizin olduğu bir yıl sizi bekliyor.

BAŞAK :
SATÜRN GÜNEŞİNİZLE UYUMLU GÖRÜNÜMDE İKEN, JÜPİTERİNDE DESTEĞİ İLE İŞLERİNİZDE GENİŞLEME YAŞAMANIZ MÜMKÜN OLACAK !!

Başak burçları 2018 yılında başta iletişimsel konular ile ilgili bir genişleme yaşıyor olacaklar, adeta ağları genişleyecek. İşlerini tanıtım yolu ile, reklam yolu ile pazarlayarak, seyahatler vesilesi ile genişletme şansı yakalayacaklar.

İşlerinizi artık insanlara duyurmaya başlayın, bunların üzerinden kazançlarınızı artırmaya başlayın, bunuj içinde sosyal medya veya diğer alternarif yollardan reklam ağınızı genişletin. Neredeyse yılın tamamında, Jüpiter akrep burcunda ve üçüncü evinizde ilerliyor olacak ve buda teknolojiyi iyi kullanan kişilerle bir araya gelmenizi, işlerinizi dijital platforma taşıma şansınız doğacak.
Satürn ise; Oğlak burcunda iken , beşinci evinizu etkisi altına aldığı için, çocuğunuzun hayatı ile ilgili bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Bu sorumlulukları almanın vaktinin geldiğini gökyüzü sizlere vurguluyor olacak. Eğer severek ilgilenir, yük olarak görmezseniz, ocuğunuzun hayatı ile ilgili güzel bir gelişmeyi deneyimlersiniz ve bu yılı, onunla birlikte büyüdüğünüzü hissederek geçirdiğinizi görebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınız aktif olacak bu yıl sevgili Başaklar, fakat yeni gelen aşk size bazı sorumluluklar yükleyebilir. Gerçekten bu kişiye aşıkmısınız, eğer kuvvetli bir aşk yaşıyorsanız neleri feda edebilirsiniz gibi soruları kendinize sorabilirsiniz.

Eğlence yaşamınızın, hobilerinizij ve size keyif veren tüm detayları tekrar gözden geçirdiğiniz, farklı bir anlayış ile yaşamdan aldığınız keyfi farklı konular üzerinden deneyimlemeye başladığınız bir yıl olacak sizin için.

TERAZİ :
YENİ YILDA EV VE İŞ YAŞAMINIZ ARASINDA BİR DENGE KURMANIZ GEREKECEK !! Terazi burçları 2018 yılında, Satürn Oğlak burcunda ilerlerken, yuvanız ve aile hayatınız ile ilgili bazı sorumlulukların çoğaldığını, iş yaşamınızın dahi bu detaylardan etkilendiğini görebilirsiniz. Ancak bunlara sevgi ile yaklaşırsanız, sorumluluklarınızı yerine getirirseniz, şimdiye kadar aileniz ile ilgili çözemediğiniz sorun olaran durumlar ile ilgili olarak, çözülme yaşamanızda mümkün olacak. Bu yıl, aile ve iş hayatınız ile ilgili bir takım gel gitler olabilir. İş hayatınızın ev hayatınızla ilgili sorumluluklar yüzünden engellenmesi söz konusu olabilir. Evinizde yaşadıgınız sorunları, iş ortamına taşımamanız sizlerin yararına olacak. Bir yatırım var ise bu da ev alımı şeklinde gerçekleşebilir. Fakat buda sizin için, denge sağlama konusunda artı bir sorumluluk olacaktır. Bunların üstesinden gelmek tamamen sizin elinizde olacak . Bu yılın sizin için en iyi haberi ise; parasal konular ile ilgili Jüpiterin Akrep burcunda olması ve neredeyse yıl boyunca parasal konular ile ilgili sizi destekliyor olması olacak sevgili Teraziler. Bu da,Jüpiterin Akrep burcu konumunun sizi maddi konular ile ilgili taçlandıracağı anlamına geliyor. Su akarken testinizi doldurun ve farklı yetenekleriniz varsa, bunlar üzerinden kazanç elde etmeye çalışın. Kimi Terazi burçlari ise, beklediği bir maddi yardımı alırken, miras ve nafaka işlemlemlerinizin olumlu sonuçlanması ile, bütçenizi kontrol altına alma şansınız doğacak.

AKREP :
ŞANS VE FIRSAT GEZEGENİ JÜPİTER YIL BOYUNCA BURCUNUZDA İLERLEYECEK!!

2018 yılında Jüpiter sizin burcunuzda ve adeta yeni fırsatlar ve maddu konularda ki gelişmeler konusunda sizi taçlandırmaya hazır konumda olacak. Maddi konular ile ilgili hayatınıza gelen fırsatları, şansları yıl boyunca değerlendirmeye çalışın.Geçmiş dönemlerde yaşadığınız bir çok problemi artık geride bırakın ve özellikle de bilinç altınız ile ilgili çalışmalara ağırlık verin, çünkü derinde kalmış olan problemleriniz ile yüzleşmenin tam zamanı !! Fiziksel veya ruhsal olarak kendinize problem yaptığınız tüm konularda, arınma şansınız olacak. Disiplin gezegeni Satürn ise; 2018 yılında 3.evinizde ilerliyor olacak ve bu sürede yakın çevrenizde olan kişilerle bir takım iletişim problemleri yaşıyor olabilirsiniz. İnsanların, sizleri anlamadığını düşünebilirsiniz veya kişilerin size aktardıklarını çok iyi anlamıyor olabilirsiniz. Bu süre içinde iken, kendinizi nasıl ifade ettiğinizi gözden geçirin, çünkü kişilere karşı olan hitap tarzınızı değistirebilir, insanların size saygılı bir üslup kullanmasını isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan ilişkilerinizinde testten geçmesi, iletişiminizin yeni bir form kazanmasıda söz konusu olacak.Bu yıl, iş amaçlı seyahatler gerçekleştiren Akrep burçları, yolculuklar esnasında dikkatli olmalı ve çalışma yaşamlarında gelecek yeni fırsatlara açık olarak, 2018 yılını yapılanma ve yeniden doğuş yılı olarak değerlendirmeliler.

YAY :
SATÜRN BURCUNUZDAN ÇIKTI ve 2018 YILINDA YATIRIMLAR İLE SOMUT KAZANIMLAR EVİNİZDE İLERLIYOR OLACAK :

Sevgili Yaylar, 2018 yılında Satürnü geride bırakıyorsunuz ! Büyük bir disipline olma döneminden ve yapılanma sürecinden geçtiniz. Hala geçtigimiz 2.5 yıl içinde yaşadıklarınıza şaşkınlıkla bakıyor olabilirsiniz. Bir çok konuda sınav verdiniz ve olgunlaştınız. 2018 yılında artık Satürn para evinizde olacak ve bundan sonraki süreçte parasal konular ana gündem maddeniz olacak. Ancak çok çalışır eğer emek verirseniz de parasal konular ile ilgili büyükartılanmalar yaşayabilirsiniz. Kimi Yay burçları, kazaçlarını somut bir alana kanalize ederek, yatırım yapma şansını dahi yakalıyor olacaklar.

Jüpiter Akrep burcunda ve yıl genelinde, iç dünyanızda kendiniz ile ilgili yüzleşmeniz gereken konular var ise ve hala atamadığınız ruhsal konularda kendinize zorluk yarattığınız konular var ise, psikoloğa gitmek için, ruhsal konularda destek almak için çok güzel bir süre içinde olacaksınız. Eğer şifa konularında yetkinlik kazanmak istiyorsanız, Astrolojik konuları ile ilgilenmek araştırma yapmak için, uygun bir süreçte olacaksınız. Mistik konularda araştırma yapmak ve okült konularla ilgilenirken, kendi iç dünyanızda ki bilinmezliklere doğru yola çıkmak, kendinizle yüzleşmek için değerlendirilmesi gereken bir yıl olacak sizib için. Gizli kalmasi gereken yada sizden gizli, perde arkası yürütülen işler olsa da siz gönlünüzu ferah tutarak, iyimser bir enerjide kalın ve yeni olana kendinizi açın.

OĞLAK :
BÜYÜK YAPILANMA DÖNEMİ BAŞLIYOR !!

Sevgili Oğlak burçları 2018 yılında, Satürnü kendi burçlarında ve tahtında ağırlıyor olacaklar. Satürnün gelmesi ile birlikte artık hayata çok ciddi açıdan baktığınızı göreceksiniz. Karşılıstığınız kişi ve olaylar üzerinden yaşadığınız tecrübeler, adım adım ilerleyerek, kendi hayatınızın lideri olmanız gerektiği gerçeği ile sizi yüzleştiriyor olacak. Hayat içinde gerçekçi gelmeyen, sahte dostluklar geride kalırken, kazanç getirmeyen ve enerjinizi boş yere harcadığınızı düşündüğünüz tüm işlerdende uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Gerçekçi ve toplum kurallarına uygun, diğer kişiler tarafından kabül gören bir hayat tarzı kurarak, disiplinli ve sorumluluk sahibi olduğunuz bir kariyer hayatını ön plana çıkaracaksınız.

Zaten siz disipline olmayı, ciddi olmayı, hayata gerçekçi bakmayı çok seversiniz. Satürn tam da sizin burcunuzda, sizi bu konularda yapılandırmaya geldiği için büyük adımlarınız olacak, büyük kalkışlarınız olacak hayat içerisinde. İlerlemek için neler yapmalıyım ? Artık geride bıraktıklarım geride kalsın, son iki buçuk yıldır zaten fedakarlıklar yaptım, kendim ile başbaşa kaldım artık ilerlemem gerekiyor diyeceksiniz ve büyük bir adım ile ayağa kalkıyor olacaksınız. Bu yıl ayrıca, büyük talih yıldızı Jüpiter, Akrep burcundayken 11.evinizde ilerliyor olacak !! İşlerinizde organizasyonel konular varsa, kişiler ile iş birliği yapmak istiyorsanız , arkadaş gruplarınızdan destek almak istiyorsanız bu yıl sizin için çok verimli ve bolluk getiren bir yıl olacak. Maddi konularda zaman zaman daralsanızda, yıl içinde Jüpiterin Neptün ile olan uyumlu açısı zor zamanlarda en büyük destekçiniz olacak. Bu yıl sizi hayata bağlayacak olan en önemli detay, arkadaş ve dostlarınızla olan iletişiminiz ile sosyal hayatınız olacak sevgili Oğlaklar. Sorumluluklar sizi yorsada, değer verdiğiniz yakınlarınız tarafindan maddi ve manevi destek göreceksiniz. Evlilik ve iş kurma konusunda da bir çok Oğlak burcu, son yıllarda ektiklerinin karşılığını alacak, işlerinde marka olarak, ilerleyen yıllarda ki kazançlarını kalıcı kılacak, verim alarak ilerledikleri bir iş hayatı içerisinde olacaklar.

KOVA :
2018 YILINDA YAŞAM ENERJİNİZİN DÜŞTÜĞÜNÜ HİSSETSENİZDE, KARİYER YAŞAMINIZ BU YIL SANS VE FIRSATLARLA DOLU OLACAK !

Transit Gümey Düğüm bu yıl burcunuzda ilerliyor olacak ve 2018 yılında bazen yaşam enerjinizin düştüğünü, enerji seviyesi olarak, hayattan çok keyif almadığınızı düşünebilirsiniz ancak bu tamamen bir yanılgı olacak sizin için. Sadece geçmisten gelen bazı konular ile yüzleşiyor olmanız, sorunlarınızı bir şekilde bilinç altınızda dönüştürmeniz gerekiyor. Yıl boyunca Satürnün, Oğlak burcunda ilerlemesi ve bu konumun haritanızda 12.eve düşüyor olması, yılın tamamında inzivaya çekilme yada geri planda kalarak, hayatınızı sorgulama isteği uyandırabilir sizde. Kendinizle yüzleşebilirsiniz ancak, bu sizin için çok faydalı olacak çünkü sizin için faydalı olmayan, sizin ile hiç bir bağı olmayan konulardan ve kişilerden kurtulmuş olacaksınız. Bunun bir süreç olduğunu bilerek, sabırla hayatınızı gözden geçirmeniz, yola arınarak ve en önemlisi kendiniz olarak devam etmeniz için, son vermeniz gereken detaylara eğilmeniz sizlerin yararına olacak. Bazı arkadaş ve dostlarınız hayatınızdan giderken, sizde enerji olarak değiştiğinizi farkedeceksiniz.

Yılin en iyi haberi ise; Jüpiterin neredeyse yıl boyunca iş yaşamınızı destekleyen konumda olacak olması ve bu konum tamda haritanızın tepe noktasına denk geliyor. Dolayısıyla Jüpiterin size yıl içinde kariyer yaşamınıza dair sunduğu yenilik ve avantajları değerlendirmeniz, kariyer planlarınız adına yenileyici ve sizi ileri götüren adımları içeriyor olacak. İş kurma aşamasında olan Kova burçları, gereken maddi desteği bulacak ve son yıllarda iş yaşamları adına olmayan ve ilerlemeyen konularda yolun açıldığını, çabalarının karşılık gördüğünü, yıl boyunca görecekler.

BALIK :
BALIK BURÇLARI 2018 YILINDA, HAYATA KARŞI BAKIŞ AÇILARINI DEĞİŞTİRDİKLERİ, GELECEĞE KARŞI İDEALLERİNİ YENİLEDİKLERİ BİR YIL İÇİNDE OLACAKLAR !!

Sevgili Balıklar, 2018 yılında Satürn Oğlak burcunda 11.evinizde ilerliyor olacak ve gerçek arkadaşlarınızın, gerçek dostlarınızın kimler olduğunu yaşadığınız olaylar üzerinden görmeye başlayacaksınız.

Artık sahte olan, sizin ile ruhsal bağı olmayan, enerji adına size katkı sağlamayan insanları geride bırakmak isteyeceksiniz. Zaten bunları göreceğiniz, bir şekilde karar alarak sosyal çevrenizi gözden geçireceğiniz bir süreç yaşayacaksınız. Kimi Balık burçları ise; kariyer yaşamından elde ettiği gelir ile ilgili harekete geçerek, gelirlerini artırma yoluna giriyor olacaklar. Geçtiğimiz yıllarda beklemede kalan Balık burçlarının maaş artışı ile ilgili hak edişleri varsa bunlarıda hayat içerisinde almanın zamanı gelmiş .. Şans yıldızı Jüpiter ise yıl boyu, Akrep burcunda ve burcunuza dost konumda yer alarak, burcunuzda ilerleyen Neptün ile uyumlu görünümde yer alıyor olacak. Bu konuk sizi yıl boyu şanslı kılacak !! Medya bağlantıli işler, tanıtım, pazarlama, yayıncılık ve egitim hayatınız ile ilgili oldukça şanslı bir süreçte olacaksınız. İş ağınızı genişletme şansını yakalarken, hareket ve canlılık kazandığınızı göreceksiniz. Geçtiğimiz yıllara oranla, yaşamdan keyif aldığınız bir yıl içinde olduğunuzu göreceksiniz.

Uluslararası işler yapma, yurt dışından bir kişi ile ilişki kurma, daha çok seyahat ederek hayata karşı yeni bir bakış açısı, yeni bir vizyon elde etme ile ilgili çok özel bir dönemde olacaksınız. Kabuğunuzdan çıkmanız, kişiler ile iltibatlarınızın değişmesi, vizyonunuzun değişmesi söz konusu olacak. Bu yıl sizin için geri planda kalma ve bekleme yılı olmayacak.

 

 
Toplam blog
: 4
: 653
Kayıt tarihi
: 17.09.15
 
 

  ISAR CAP DANIŞMAN ASTROLOG NAZLI ÖZTÜRK  ASA DİP, ISAR (Internetional Society for Astrological ..