Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '18

 
Kategori
Astroloji
 

29 - 04 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Güneş ve Venüse Dikkat ama 29, 30 Merkür, Ay Süper!

29 - 04 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Güneş ve Venüse Dikkat ama 29, 30 Merkür, Ay Süper!
 

haftalık astroloji


Hafta boyu Güneş ve Venüs düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını ve sembolize ettiklerini son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Güneş transiti 29, 30 ve 01 Şubat günleri -2 katsayısında olup Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan olanlar her zamankinden daha baskıcı ve egoist olabilirler. Örneğin Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump her zamankinden daha baskıcı ve egoist olabilir ve bu durum hem kendine hem de çevresindekilere zarar verebilir. Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olduğundan Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'dan olumsuz etkiler alabilir. (Ocak 2018 burç) (haftalık burç)

 

Hafta boyu Güneş ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar

İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus (haftalık astroloji)
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton (Ocak astroloji)


Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Yukardaki tablodan bakarsak ülkemiz Türkiye'Nin Natal Güneşi Aslan olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den yada Natal Marsı Aslan olan İsrail Başbakanı Netanyahu'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. 20 Ocakda Afrin operasyonuna başlayan TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvet) da Suriye, Suudi Arabistan, İsrail, Almanya, Fransa gibi ülkelere, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin gibi isimlere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada iyi bir haber olarak terör örgütü PKK'nın da Venüsü sembolize eden TSK'dan (Türk Silahlı Kuvvet) olumsuz etkiler alacağı görülmektedir. Allah evimizi, vatanımızı koruyan Türk askerlerine güç kuvvet versin inşallah ! Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Ocak burç)

Kişisel olarak hafta boyu Tr Güneş ve Tr Venüs hangi evlerimizdeyse o konularda dikkat etmemiz gerekebilir. Natal Güneş ve Marsımız Güneş ve Venüsden olumsuz etki alan grubun içindeyse Tr Güneş ve Tr Venüs hangi evlerdeyse o konularda hayatımızdaki erkek figürlerine, babamızla, çocuklarımızla ilgili konulara, hobilerimizle ilgili konulara, mal-mülk ve para konularına, ikilili ilişkilere (evlilik, ortaklık, partnerlik, vs), sosyal ve siyasi konulara dikkat etmemiz gerekebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Marsınız İkizler ise ve Tr Güneş ile Tr Venüs 7.evinizdeyse 7.evi sembolize eden her türlü ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs) baskın ve talepkar kişilere, yavaşlık ve kararsızlıklara, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi, Aslan burcundan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir. 7.ev Kova ve Kovanın yöneticisi Tr Uranüs 10.evinizde olacağından bu durum 10.evle ilgili yani iş, meslek, kariyer ve sosyal statünüzle ilgili ikili ilişkilerinizi daha çok olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konulara çok para da gidebilir. (2018 haftalık burç)
 

31 Ocak Çarşamba Haftanın En Yoğun Günü !

31 Ocak -6 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Güneş, Venüs, Ay, Satürn, Jüpiter ve Neptün transitleri -1 seviyesinde olacaktır. 31 Ocak Çarşamba günü Güneşden ötürü baskın ve egoist kişilere, Venüsden ötürü talepkar kişilere ve yavaşlıklara, Ay.dan ötürü güvenlik açıklarına, Satürnden ötürü engel ve yasaklara, Jüpiterden ötürü fanatik ve terörist kişilere, Neptünden ötürü bulanık olaylara çok dikkat etmek gerekebilir. 31 Ocak günü Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan, Boğa, Terazi, Yengeç, Oğlak, Yay, Balık burçlarının katsayıları düşeceğinden bu kişilerin istemeden de olsa yol açabileceği olaylara dikkat etmek gerekebilir. Bu kişilerin katsayıları doğuştan da düşükse o zaman bu kişilere karşı daha çok dikkat etmek gerekebilir. 31 Ocak Çarşamba günü Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katsayısı bir miktar düşebilir ama Natal Marsı doğuştan +3 olduğundan sadece +2 seviyesine inecektir.
 

Hafta boyu Bilhassa 29 Ocak Merküryen Konularda Olumlu Etkiler !

Merkür Transiti hafta boyu yüksek katsayıda olup bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu arada Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarının katsayısı Tr Merkür yüzünden artacağından bu kişiler her zamankinden daha becerikli ve iletişimci olabilirler. Bilhassa 29 Ocak Pazartesi günü Tr Merkür +5 katsayısında olacağından Merküryen ülke, grup ve kişiler çevrelerini son derece olumlu yönde etkileyebilirler. (Ocak 2018)
 

Hafta boyu Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 

Ay'ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 

Türkiye 29 Ocakda Amerika ile Olumlu Bir Anlaşmaya İmza Atabilir !

Yukardaki Tablodan Türkiye ve TSK'Nın (Türk Silahlı Kuvvet) ve NATO'nun Merküryen konularda (anlaşma, sözleşme, bilgi, belge, vs) Amerika'dan, ABD Başkanı Trump'dan, Suriye Başkanı Esad'dan olumlu etkiler alması olasıdır. Güneş ve Venüse rağmen Merkürden alınacak olumlu etkilerle Türkiye belki Amerika ile özellikle 29 Ocak günü olumlu bir anlaşmaya varabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Şubat 2018 burç)


**** Esas Tehlike 24 Mayısdan itibaren ! ****

29, 30 Ocak günleri Afrin operasyonu tatlıya bağlanabilir ama 24, 25 Mayısdan itibaren hem Amerika'nın hem de Türkiye'nin katsayısı düşecek olup, ülkemiz Türkiye İran ve Işid'i sembolize eden Tr Mars'dan çift yönde olumsuz etkiler alabilir. 24 ve 25 Mayısda Tr Venüs Yengeç burcunda -2 ve -3 seviyesine inecek Tr Ay ise Terazi burcunda -4 seviyesine ineceğinden Ay ve Venüs arasında ve sembolize ettiklerinde bir çatışma söz konusu olabilir. Irak ve/veya Filistin'in içi karışabilir. Ayrıca Rusyayı sembolize eden Tr Satürn de Oğlak burcunda -3 seviyesine inecektir. Hele İran ve Işidi sembolize eden Tr Mars bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. Kürdistan Bölgesel Yönetimizi ve Yunanistanı sembolize eden Uranüs de -3 seviyesine inecektir. Özetle 24 Mayısdan itibaren sıcak çatışmalar tehlikeli boyutlara varabilir. (Şubat astroloji)

Kişisel olarak Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarından olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Tr Merkür 6.evinizdeyse Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burcundan iş arkadaşlarınızdan yada çalışanlarınızdan günlük rutin işler, sağlık, her türlü hizmet konularında olumlu etkiler alabilirsiniz. Yada Natal Güneşiniz ve/veya Marsınız İkizler, Başak ise ve yüksek katsayıda ise çevrenizdeki kişilere Merküryen konularda olumlu etkiler verebilirsiniz.
 

30 Ocak Salı Türkiye Ay.dan Olumlu Etkiler Alabilir !

30 Ocak Salı günü Ay +5 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 29 Ocak günü Amerikadan Merküryen konularda olumlu etki alacak olan Türkiye ertesi günü yani 30 Ocak Salı günü yine Amerikadan yada BM'den (Birleşmiş Milletler) bu sefer Ay.ı sembolize eden ülke güvenliği açısından olumlu etkiler alabilir. Bu arada 30 Ocak Salı günü Suriye Başkanı Esad'ın, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin, PYD Başkanı Salih Müslim'in, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Amerika'dan, BM'den (Birleşmiş Milletler) yada CIA'den (Amerikan Haber Alma) hem Merkür hem de Ay transitinden olumlu etkiler alıp sözleşmelerle kendi güvenliklerini pekiştirmeleri olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Şubat burç)

Uranüs hafta boyu yüksek katsayıda olacak olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu etkilerken Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyu Natal Güneş ve/Veya Marsı Kova olanların katsayısı yüksek olacağından Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilirler. Hafta boyu Kova burçları hümanist ve objektif olmaya devam edecekler ancak onların bu kadar hümanist ve objektif oluşu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını huzursuz edebilir. Kova burçlarının bu kadar objektif oluşu kendilerini de zaman zaman huzursuz edebilir. (Şubat 2018)
 

Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Tr Uranüse Dikkat !

Uranüs bilhassa 30 Ocak ve 01 Şubat günleri +4 katsayısında olup yer altını sembolize eden Akrep burcunu huzursuz edeceğinden bu tarihlerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Kova burcunu sembolize eden fırtına, şimşek ve yıldırım gibi olumsuz hava olaylarında riskli bölgelerde artışlar olabilir. Boğa burcunu sembolize eden toprakla ilgili heyelan, toprak kayması ve çiftçilerle ilgili konularda riskli bölgelerde olumsuz olaylar beklenebilir. Akrep burcu ülkemiz Türkiye açısından da Kova burcunu sembolize eden konular, ülke, grup ve kişiler huzursuzluk verebilir. Örneğin Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi gibi Kova burcunu sembolize eden ülke, grup ve kişiler ülkemiz Türkiye'yi hafta boyu huzursuz edebilir ama Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi olduğundan bu huzursuzlukların üstesinden gelebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Yay burcunda olduğundan Tr Uranüs 1.evinde olup Koç burcunun yöneticisi Tr Mars 8.evinde olduğundan hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan fiziksel sağlığıyla ilgili olumlu fırsatlardan yararlanabilir yada başkalarıyla ortaklaşa sahip olduğu değerlerle (ortak paralar, vs) ilgili yeni başlangıçlar yapabilir.
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Kişisel olarak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda huzursuz olabilirler. Örneğin Tr Uranüs 10.evinizdeyse ve Koç burcunun yöneticisi Tr Mars 5.evinizdeyse 5.evi sembolize eden baba, çocuk, romantik ilişki ve hobilerle ilgili sosyal statü, kariyer ve işlerde huzursuzluk oluşabilir. Mesela babanızın yada çocuklarınızın işleri, kariyerleriyle ilgili huzursuzluklar oluşabilir ama Natal Marsınız İkizler burcu ise ve katsayısı yüksekse bütün bu huzursuzlukların üstesinden gelebilecek fırsatlar da elinize geçebilir.

Güneş kadar Mars gezegeni de belirleyici ve önemli bir gezegendir. Natal Güneş içsel enerjimizi, Natal Mars ise bu enerjiyi dışarı yansıtma şeklimizi sembolize eder. Bu yüzden Güneş ve Mars Transitleri olayları belirleyici özelliktedir. Hafta boyu Güneş Kova burcunda ve düşük katsayıda olsa da Mars Transiti Yay burcunda ve yüksek katsayıda olacaktır. Bu yüzden 29 Ocak haftası yapılan anlaşmalar, sözleşmeler, yeni başlangıçlar, doğacak bebeklerin Natal Marsları yüksek katsayıda olacağından çevrelerine olumlu etkiler yayabilirler. Bu hafta yapılacak sözleşmeler, anlaşmalar Uranüs (Güneş Kova) ve Jüpiter (Mars Yay) etkisi taşıyacağından yayılmacı ve genişlemeye yönelik anlaşma ve sözleşmeler olabilir.


Transitlerin katsayıları ve burçlar
Tr Güneş

29**, 30**, 31 Ocak, 01**, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Aslan olanların katsayısı düşebilir.

Tr Ay
29, 30 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı artabilir.
31 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı düşebilir.

Tr Merkür
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri İkizler/Başak olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Venüs
29 - 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Boğa/Terazi olanların katsayısı düşebilir.

Tr Mars
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Jüpiter
29, 30 Ocak, 01 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı yükselebilir.

31 Ocak, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı düşebilir.

Tr Satürn
29 Ocak, 02 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı yükselebilir.
30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı düşebilir.

Tr Uranüs
29 - 04  Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Neptün
29 Ocak, 02 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı yükselebilir.
30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı düşebilir.

Tr Plüto
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Akrep olanların katsayısı yükselebilir.

Not: (**) -2 ve daha düşük seviyede


Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için:  http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 10.ev Merkür Süper, 30 Ocak 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 9.ev Merkür Süper, 30 Ocak 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_21.html


Yükselen İkizler
(9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 8.ev Merkür Süper, 30 Ocak 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_64.html


Yükselen Yengeç
(8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 7.ev Merkür Süper, 30 Ocak 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_37.html


Yükselen Aslan
(7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 6.ev Merkür Süper, 30 Ocak 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_56.html


Yükselen Başak
(6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 5.ev Merkür Süper, 30 Ocak 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_15.html


Yükselen Terazi
(5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 4.ev Merkür Süper, 30 Ocak 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_97.html


Yükselen Akrep
(4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 3.ev Merkür Süper, 30 Ocak 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_16.html


Yükselen Yay
(3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 2.ev Merkür Süper, 30 Ocak 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_82.html


Yükselen Oğlak
(2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 1.ev Merkür Süper, 30 Ocak 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_72.html


Yükselen Kova
(1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 12.ev Merkür Süper, 30 Ocak 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_57.html


Yükselen Balık
(12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 11.ev Merkür Süper, 30 Ocak 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/29-04-subat-2018-haftalk-burc-astroloji_62.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..