Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '14

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 30 Mart 2014 haftalık burç astroloji: 30 Mart Güneş, Uranüs, Ay'ın olumlu desteği var!

24 - 30 Mart 2014 haftalık burç astroloji: 30 Mart Güneş, Uranüs, Ay'ın olumlu desteği var!
 

Haftalık burç


Mars Terazi burcunda kötü konumda olduğu günden beri Terazi burcunda olan (07 Ekim 1952) Rusya Devlet başkanı Vlademir Putin bir süredir Ukrayna ve Kırım'daki aktivistlerden olumsuz enerjiler almakta. Mars Terazi burcunda olduğundan Putin'in Güneşine yakın seyretmekte ve bu durum kendisini saldırgan ve kavgacı bir hale getirmekte. Putin konumu itibariyle davranışlarıyla bütün dünyayı etkilemekte. Olaylar domino taşı gibi birbirlerini tetiklemekte. Marsın Terazi burcundaki olumsuz seyri 20 Nisan.dan sonra Mayıs ve Haziran aylarında artarak devam edeceğinden Kırım, Rusya ve Ukrayna arasındaki bu gerginlik herkesi etkileyecek boyutlara ulaşabilir.  

Bu hafta da bir süredir kötü konumda olan Venüs - Mars ikilisi sosyal ve siyasi olaylarda kaos yaratmaya devam etmekte ve buna yeni katılan Satürn gezegeni de gizli saklı işlere, bankacılık, yer altı ve üstü kaynaklara olumsuz etkide bulunmakta.

Gezegenleri tek tek incelersek;

Mars Terazi burcunda haftanın hemen hemen her günü (24, 25, 26, 28, 29 ve 30 Mart) kötü olduğundan sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar olmaya devam edebilir. Marsı sembolize eden yeni başlangıç ve girişimlerde talepkarlık ve kendi isteklerine düşkünlük yüzünden sosyal ve siyasi konular olumsuz anlamda etkilenebilirler. Bu arada asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada aktivistlerde de sosyal ve siyasi konularda talepkarlıklar yüzünden siyasetle uğraşanlar olumsuz anlamda etkilenmeye devam edebilirler. Mars Terazi burcunda 27 Mart Perşembe günü Güneş (Nüfuzlu kişiler, gençler) ve Uranüsün (Özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, teknolojik konular) de desteğiyle süper bir konuma geçebilir. Bu yüzden bu günde sosyal ve siyasi konularda enerjik ve cesur başlangıçlar ve girişimler olabilir. 27 Martta Asker, polis ve güvenlik birimleri yada aktivistler sosyal ve siyasi konularda son derece uyumlu ve dengeli olabilirler. Aynı şekilde Mars kötü konumda olduğu 25 Mart Salı günü Güneş (Nüfuzlu kişiler, gençler) ve Uranüsün (Özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, teknolojik konular) desteğiyle ve 30 Mart Pazar günü de Güneş, Uranüs ve Ay.ın (Vatanseverler, vatani konular, ülke güvenliği) desteğiyle süper bir konuma geçebilir.

Bilhassa 30 Mart Pazar günü ülkenin gündemini yoğun bir şekilde etkileyen yerel seçimler olduğundan bu günde Mars her ne kadar kötü konumda olsa da Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper bir konuma geçebilir. Yani nüfuzlu kişilerin, gençlerin, vatanseverlerin, vatani konuların, özgürlükçü ve hümanist kişilerin, grupların, teknolojik konuların (internet, vs.) desteğiyle Marsı simgeleyen aktivist kişilerin aracılığıyla sosyal ve siyasi konular olumlu anlamda etkilenebilir. Sosyal ve siyasi konularda enerjik, cesur, bağımsız ve rekabetçi girişimler olabilir. Yani seçimlerde her zamanki parti değil de değişik partiler oy alabilir.

Venüs bütün bir hafta Kova burcunda kötü konumda olacağından Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişiler, gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular sosyal ve siyasi konulardaki huzursuzluklardan olumsuz etkiler almaktalar ama özgürlükçü ve hümanist gruplar bu hafta çok sosyal olacakları bir haftadalar. 

Satürn Akrep burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağından gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (Petrol, doğalgaz vs.), değişim ve dönüşümlerle ilgili konular Başkan, patron ve otorite sahiplerinden olumsuz etkiler almaktalar. Örneğin gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olabilir. Bu hafta boyunca Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işler yüzünden, bankacılık konuları yada yer altı ve üstü kaynaklar veya bir takım değişim ve dönüşümler yüzünden katı ve yıkıcı olabilirler.    

Jüpiter Yengeç burcunda 25, 26, 27 ve 28 Mart günleri süper konumda olacağından vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, Irak, İran, Amerika, vs), hukuk ve yasalardan olumlu etkiler almaktalar. Yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda duyarlılık ve anlayış yada hukuki konulardaki üretkenlik (yeni yasalar, vs.), duyarlılık ve anlayış vatanseverleri, vatani konuları, ülke güvenliğini olumlu anlamda etkileyebilir. Vatani konularda veya ülke güvenliğiyle ilgili konularda iyimserlik ve başarı yabancı ülke ve kültürlere yada hukuk ve yasalara olumlu anlamda yansıyabilir.

24 Mart Pazartesi günü Ay Oğlak burcunda Jüpiterin de desteğiyle süper bir konumda olacağından her ne kadar gizli saklı konular yüzünden katı ve yıkıcı olabilen Başkan, patron ve otorite sahipleri vatanseverlerden, vatani konulardan olumlu etkiler almakta. Bu etkiye yabancı ülke ve kültürler yada hukuki konular da destek olmaktalar. Yani bu günde Başkan, patron ve otorite sahipleri vatani konulardaki disiplin, çaba ve tedbirlerden olumlu anlamda etkilenebilirler. Ancak bu günde Başkan, patron ve otoriter kişiler Satürn kötü konumda olduğundan biraz güvensiz ve aşırı hassas da olabilirler.

25 Mart Salı günü Ay Oğlak burcunda bu sefer kötü konumda olacağından vatani konularda aksilikler ve bunalımlar ortaya çıkabilir. Bu yüzden de Başkan, patron ve otorite sahipleri kötü yönde etkilenebilirler. Başkan ve patronların güvensizliği ve hassasiyetleri bu günde de devam edebilir.

27 Mart Perşembe günü ise Ay bu sefer Kova burcunda kötü konumda olacağından vatani konularda huzursuzluklar ve inatlaşmalar olabilir. Bu durum özgürlükçü ve hümanist kişileri, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz anlamda etkileyebilir. Ama 27 Mart günü özgürlükçü ve hümanist kişiler son derece anlayışlı ve uyumlu olacaklarından fazla etkilenmeyebilirler.

30 Mart Pazar

Mars 0 -> Terazi (Venüs) -2 -> Kova (Uranüs) 2 -> Koç (Mars) 11

                                                            Güneş   3

                                 Jüpiter 5 -> Yengeç (Ay)  6  

 

İhtimaller: Sosyal ve siyasi konularda kavga ve tartışmalar olabilir. Aktivist kişiler sosyal ve siyasi konularda talepkar davranabilirler. Sosyal ve siyasi konulardaki huzursuzluklar özgürlükçü ve hümanist kişileri, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz anlamda etkileyebilir. Ama Özgürlükçü ve hümanist kişiler Uranüs iyi konumda olduğundan sakin, sabırlı ve uyumlu olabilirler. Özgürlükçü ve hümanist kişilerin aktif, rekabetçi ve girişimci olmaları da asker, polis ve güvenlik birimlerini, aktivistleri olumlu anlamda etkileyebilir. Bu olumlu etki sosyal ve siyasi konulara da olumlu olarak yansıyabilir. Ayrıca yabancı ülke ve kültürlerin, hukuk ve yasaların desteğiyle vatansever kişiler ve vatani konular da sosyal ve siyasi konuları olumlu anlamda etkileyebilir. Böylece sosyal ve siyasi konulardaki kavga ve tartışmalar yerini enerjik, cesur, bağımsız ve rekabetçi girişimlere bırakabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 24 - 30 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz. 

Yükselen Koç

Jüpiter 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle ilgili güvenlikte başarı. Gayrimenkulle ilgili annede, ebevynlerde, ailede zenginlik, genişleme, başarı. Aileyle ilgili gayrimenkulde genişleme.)

Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 1.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 1.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 1.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda zorlanma, kavga, öfke. Sosyal konularla ilgili adli davalarda zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 1.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili adli davalarda girişim.)

Mars 7.evde Prş süper (1.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili adli davalarda girişim.)

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Gizli saklı işlerle, mirasla, ameliyatlarla ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda bunalım. Cinsellikle ilgili başkalarıyla bütünleşmede aksilikler. Üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili ameliyatlarda bunalım ve aksilikler. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde engel ve yasaklar. Bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda bunalım ve aksilikler. Cinsellikle ilgili gizli saklı işlerde bunalım.)

Ay 10.evde Pzt süper (4.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 10.evde Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda talepkarlık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Yükselen Boğa  

Jüpiter 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, aileyle ilgili iletişimde samimiyet. Güvenlikle ilgili eğitim ve öğretimde başarı. Beslenmeyle, aşçılıkla, üretimle ilgili ticarette başarı, zenginlik. Gayrimenkulle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) zenginlik.)

Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 12.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 12.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 12.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla ilgili günlük işlerde, hizmette zorlanma, kavga. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, rakiplerle ilgili iş arkadaşlarında, çalışanlarda öfke ve kavga. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili fiziksel sağlıkta, ev hayvanlarında zorlanma. Sosyal konularla ilgili hizmette sabırsızlık. Ancak Salı günü ve Pazar günü 12.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla ilgili günlük işlerde, hizmette enerji, cesaret. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, rakiplerle ilgili iş arkadaşlarında, çalışanlarda girişim. Sosyal konularla ilgili hizmette girişim ve enerji.)  

Mars 6.evde Prş süper (12.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla ilgili günlük işlerde, hizmette enerji, cesaret. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, rakiplerle ilgili iş arkadaşlarında, çalışanlarda girişim. Sosyal konularla ilgili hizmette girişim ve enerji.)

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Ölümle, gizli saklı işlerle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili adli davalarda bunalım. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili birebir ilişkilerde, evlilikte, ortaklıkta bunalımlar. Cinsellikle, gizli saklı işlerle, mirasla ilgili evlilikte bunalım. Yeniliklerle, gizli saklı işlerle ilgili ortaklıkta, evlilikte korku ve kaygı.)

Ay 9.evde Pzt süper (3.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 9.evde Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık, kararsızlık, ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlarla ilgili meslek ve kariyerde talepkarlık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili meslek ve kariyerde, işverende, anne/babada kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

 

Yükselen İkizler

Jüpiter 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarınızda zenginlik ve başarı. Evle, gayrimenkulle ilgili harcama–kazanma tarzında artış. Aile ve ev içi işlerle ilgili parada, harcama-kazanma tarzında artış ve başarı. Annelikle ilgili fiziksel duyularda artış. Annelikle ilgili harcama-kazanma tarzında artış. Beslenmeyle ilgili harcama-kazanma tarzında artış. Aşçılıkla, üretimle ilgili parada artış, zenginlik. Ebeveynlerle, anneyle ilgili parada, mal ve mülkte artış, zenginlik. Güvenlikle ilgili harcama-kazanma tarzında artış.)

Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 11.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 11.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 11.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili kendini ifadede zorlanma, sabırsızlık, kavga, öfke. Birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkide zorlanma. Sosyal konularla ilgili hobilerde zorlanma, sabırsızlık. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili babada, çocukta zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 11.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili kendini ifadede enerji, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkide aktiflik. Sosyal konularla ilgili hobilerde girişim, cesaret.)

Mars 5.evde Prş süper (11.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili kendini ifadede enerji, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkide aktiflik. Sosyal konularla ilgili hobilerde girişim, cesaret.)

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Yenilikle ilgili günlük işlerde aksilikler. Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili iş arkadaşları ve çalışanlarda bunalımlar. Gizli saklı işlerle, vergilerle ilgili hizmette engel ve yasaklar. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta, iş arkadaşlarında, çalışanlarda, ev hayvanlarında bunalım. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili hizmette, iş arkadaşlarında, çalışanlarda, günlük işlerde bunalım. Cinsellikle, üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili fiziksel sağlıkta bunalım. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev hayvanlarında engel ve yasaklar.)

Ay 8.evde Pzt süper (2.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 8.evde Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili yüksek öğrenimde, uzun yolculuklarda, hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, kararsızlık, talepkarlık. Grup ve organizasyonlarla ilgili hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde talepkarlık, ağırkanlılık.)

 

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Annelikle ilgili vücut yapısında genişleme. Beslenmeyle ilgili vücut yapısında genişleme. Göğüsle yada mideyle ilgili vücut yapısında genişleme. Aile ve ev içi işlerle ilgili kişilikte, dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide iyimserlik. Annelikle ilgili başlangıçlarda başarı. Aşçılıkla, üretimle, gayrimenkulle ilgili başlangıçlarda başarı ve zenginlik.)

Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 10.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 10.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 10.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde, ebeveynlerde, annede zorlanma, sabırsızlık, kavga, öfke. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili ebeveynlerde, annede zorlanma. Sosyal konularla ilgili evde, ailede zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 10.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde, ebeveynlerde, annede enerji, cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili evde, ailede girişim.)

 

Mars 4.evde Prş süper (10.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde, ebeveynlerde, annede enerji, cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili evde, ailede girişim.)

 

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili kendini ifadede bunalımlar. Gizli saklı romantik ilişkilerde, hobilerde bunalımlar. Mirasla, vergilerle ilgili babada korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili babada, çocukta bunalım. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocukta, babada, romantik ilişkide, hobilerde engel ve yasaklar. Cinsellikle ilgili romantik ilişkide bunalım.)

Ay 7.evde Pzt süper (1.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 7.evde Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili mirasda, gizli saklı işlerde, ameliyatlarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kararsızlık, telpakarlık, kendi isteklerine düşkünlük. Grup ve organizasyonlarla ilgili yeniliklerde, başkalarıyla bütünleşmede, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili yeniliklerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, gizli saklı işlerde kararsızlık, talepkarlık.)

 

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 9.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 9.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 9.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili iletişimde (fikir, yazı, konuşma, vs) zorlanma, kavga, öfke. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kavga ve öfke. Ortaklıkla, rakiplerle ilgili ticarette zorlanma. Sosyal konularla ilgili iletişimde, yakın çevrede zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 9.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili iletişimde (fikir, yazı, konuşma, vs) enerji, cesaret, girişim. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) enerji. Ortaklıkla, rakiplerle ilgili ticarette girişim. Sosyal konularla ilgili iletişimde, yakın çevrede girişim, cesaret.)

Mars 3.evde Prş süper (9.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili iletişimde (fikir, yazı, konuşma, vs) enerji, cesaret, girişim. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) enerji. Ortaklıkla, rakiplerle ilgili ticarette girişim. Sosyal konularla ilgili iletişimde, yakın çevrede girişim, cesaret.)

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Yenilikle ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde bunalım. Gizli saklı işlerle ilgili ebeveynlerde korku ve kaygı. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde, ailede, gayrimenkulde, ev içi işlerde bunalım. Ameliyatlarla ilgili annede, ebeveynlerde korku ve kaygı. Üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle annede bunalım.)

Ay 6.evde Pzt süper (12.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 6.evde Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili ortaklıkta, evlilikte, birebir ilişkilerde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili ortaklıkta, birebir ilişkilerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık. Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili adli davalarda, rakiplerde talepkarlık, kararsızlık, ağırkanlılık.)

Jüpiter 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, aile ve ev içi işlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda başarı. Evle, gayrimenkulle ilgili gizli düşmanlarda cömertlik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili Büyük kurum ve kuruluşlarda başarı. Anneyle, annelikle, ebeveynlerle, göğüs ve mideyle, beslenmeyle ilgili sıkıntı ve sorunlarda başarı.)

 

Yükselen Başak

Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 8.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 8.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 8.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Ortaklıkla, evlilikle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili parada, mal ve mülkte, harcama ve kazanma tarzında zorlanma, sabırsızlık, kavga ve öfke. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili fiziksel duyularda zorlanma. Sosyal konularla ilgili harcama ve kazanma tarzımızda zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 8.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Ortaklıkla, evlilikle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili parada, mal ve mülkte, harcama ve kazanma tarzında cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili harcama ve kazanma tarzımızda girişim.)

 

Mars 2.evde Prş süper (8.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Ortaklıkla, evlilikle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili parada, mal ve mülkte, harcama ve kazanma tarzında cesaret, girişim. Sosyal konularla ilgili harcama ve kazanma tarzımızda girişim.)

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku ve karamsarlık. Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili iletişimde engel ve aksilikler. Gizli saklı işlerle ilgili iletişimde, fikirlerde, kısa yolculuklarda bunalım. Mirasla ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) bunalım. Ameliyatlarla ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) aksilikler. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) bunalımlar.)

Ay 5.evde Pzt süper (11.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 5.evde Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili fiziksel sağlıkda dengesizlik. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, talepkarlık. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili ev hayvanlarında ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlarla ilgili hizmette, günlük işlerde, verimlilikte ağırkanlılık, talepkarlık. Plan ve projelerle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık. Teknolojik konularla ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, yavaşlık, talepkarlık. Kan dolaşımıyla, sinir sistemiyle, tansiyonla ilgili fiziksel sağlıkta, ev hayvanlarında dengesizlik.)

Jüpiter 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, üretimle, aşçılıkla ilgili plan ve projelerde başarı. Anneyle, ebeveynlerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zenginlik, samimiyet. Evle, üretimle ilgili teknolojik konularda başarı. Annelikle ilgili plan ve projelerde başarı.)

 

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 7.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 7.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 7.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili başlangıçlarda sabırsızlık, zorlanma, kavga, öfke. Birebir ilişkilerle ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide sabırsızlık. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili vücut yapısında zorlanma. Sosyal konularla ilgili kişisel görüntümüzde zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 7.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili başlangıçlarda cesaret, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide cesaret. Sosyal konularla ilgili kişisel görüntümüzde cesaret.)

Mars 1.evde Prş süper (7.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili başlangıçlarda cesaret, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide cesaret. Sosyal konularla ilgili kişisel görüntümüzde cesaret.)

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Gizli saklı işlerle ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkte aksilikler, engel ve yasaklar. Mirasla ilgili parada, mal ve mülkte bunalımlar. Vergilerle ilgili parada aksilikler. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda ve parada bunalımlar. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili parada, mal ve mülkde, harcama ve kazanma tarzında bunalımlar. Cinsellikle ilgili fiziksel duyularda yetersizlik. Üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili fiziksel duyularda yetersizlik.)

Ay 4.evde Pzt süper (10.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 4.evde Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili çocuklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili romantik ilişkilerde kararsızlık, iradesizlik. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili hobilerde, eğlencelerde kendi isteklerine düşkünlük. Grup ve organizasyonlarla ilgili hobilerde, eğlencelerde ağırkanlılık, talepkarlık. Plan ve projelerle ilgili kendini ifadede, spekülasyonlarda kararsızlık, ağırkanlılık. Teknolojik konularla ilgili çocuklarda, babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük. Plan ve projelerle ilgili babada ağırkanlılık, talepkarlık. Kan dolaşımıyla, sinir sistemiyle, tansiyonla ilgili babada, çocukda dengesizlik.)

Jüpiter 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle, aşçılıkla, üretimle, beslenmeyle ilgili meslek ve kariyerde başarı, zenginlik. Evle, gayrimenkulle ilgili anne/babada cömertlik.)

 

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Ameliyatlarla ilgili vücut yapısında, kişisel görünümde, başlangıçlarda bunalım ve aksilikler. Üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili vücut yapısında bunalımlar. Ölümle ilgili kişilikte, dünyaya yaklaşımda korkular. Yenilikle ilgili başlangıçlarda bunalımlar. Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili başlangıçlarda engeller. Cinsellikle ilgili başlangıçlarda titizlik, korku ve kaygı. Mirasla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, vergilerle, gizli saklı işlerle ilgili başlangıçlarda bunalımlar.)

Ay 3.evde Pzt süper (9.evdeki Jüpiterin desteğiyle): İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 3.evde Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde, ebeveynlerde, annede talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde kararsızlık, talepkarlık, ağırkanlılık. Kan dolaşımıyla, sinir sistemiyle, tansiyonla ilgili ebeveynlerde, annede dengesizlik.)

Jüpiter 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili hukuk ve yasalarda başarı. Evle, gayrimenkulle ilgili yabancı ülke ve şehirlerde zenginlik. Beslenmeyle, aşçılıkla, üretimle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde başarı.)

Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 6.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 6.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 6.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda zorlanma. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili gizli düşmanlarda kavga, öfke, zorlanma. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili Büyük kurum ve kuruluşlarda zorlanma, kavga. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda zorlanma. Birebir ilişkilerle ilgili artistik işlerde (tiyatro, vs.) zorlanma. Sosyal konularla ilgili bağımlı olunan (internet, vs.) şeylerde, sıkıntı ve sorunlarda zorlanma, kavga. Ancak Salı günü ve Pazar günü 6.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda aktif ve girişimci olmak. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili gizli düşmanlarda aktiflik, girişim, cesaret. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili Büyük kurum ve kuruluşlarda aktiflik, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili artistik işlerde (tiyatro, vs.) aktiflik. Sosyal konularla ilgili bağımlı olunan (internet, vs.) şeylerde aktiflik. )

Mars 12.evde Prş süper (6.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda aktif ve girişimci olmak. Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili gizli düşmanlarda aktiflik, girişim, cesaret. Ortaklıkla, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili Büyük kurum ve kuruluşlarda aktiflik, girişim. Birebir ilişkilerle ilgili artistik işlerde (tiyatro, vs.) aktiflik. Sosyal konularla ilgili bağımlı olunan (internet, vs.) şeylerde aktiflik.

Yükselen Yay   

Ay 2.evde Pzt süper (8.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 2.evde Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla ilgili iletişimde ağırkanlılık. Teknolojik konularla ilgili eğitim ve öğretimde kararsızlık, ağırkanlılık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) ağırkanlılık, talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklarla, teknolojik konularla ilgili ticarette talepkarlık, ağırkanlılık. Teknolojik konularla ilgili kısa yolculuklarda, internette, iletişimde yavaşlık.)

Jüpiter 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, aile ve ev içi işlerle, aşçılıkla, üretimle ilgili yeniliklerde başarı. Gayrimenkulle, anneyle, ebeveynlerle ilgili mirasda zenginlik. Anneyle, ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda başarı. Gayrimenkulle ilgili başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda genişleme. Gayrimenkulle ilgili ortak paralarda zenginlik. Anneyle, ebeveynlerle ilgili ortak paralarda artış. Gayrimenkulle, üretimle ilgili bankacılık işlemlerinde başarı. Annelikle, göğüsle, mideyle ilgili ameliyatlarda başarı.)

Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 5.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 5.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 5.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zorlanma. Ortaklıkla ilgili grup ve organizasyonlarda kavga. Evlilikle ilgili plan ve projelerde kavga ve zorlanma. Adli davalarla ilgili plan ve projelerde zorlanma. Sosyal konularla ilgili plan ve projelerde zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 5.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda girişim. Ortaklıkla ilgili grup ve organizasyonlarda cesaret. Evlilikle ilgili plan ve projelerde aktiflik, girişim. Adli davalarla ilgili plan ve projelerde girişim. Sosyal konularla ilgili plan ve projelerde girişim. )

Mars 11.evde Prş süper (5.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, ortaklıkla, birebir ilişkilerle, rakiplerle, adli davalarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda girişim. Ortaklıkla ilgili grup ve organizasyonlarda cesaret. Evlilikle ilgili plan ve projelerde aktiflik, girişim. Adli davalarla ilgili plan ve projelerde girişim. Sosyal konularla ilgili plan ve projelerde girişim.)

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Gizli saklı işlerle, yeniliklerle, başkalarıyla bütünleşmeyle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle, üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım. Mirasla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili gizli düşmanlarda bunalım. Gizli saklı işlerle, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bunalım ve aksilikler. Gizli saklı hayır işlerinde bunalımlar. Cinsellikle ilgili artistik konularda (sinema, vs.) aksilikler, bunalımlar. Gizli saklı işlerle ilgili bağımlı olunan şeylerde engel ve yasaklar.)

 

Yükselen Oğlak  

Ay 1.evde Pzt süper (7.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 1.evde Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, harcama ve kazanma tarzımızda talepkarlık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. Kan dolaşımıyla, sinir sistemiyle, tansiyonla ilgili fiziksel duyularda dengesizlik, yavaşlama.)

Jüpiter 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili adli davalarda başarı. Anneyle, ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde samimiyet. Aşçılıkla, üretimle, gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda başarı.)

Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 4.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 4.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 4.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili meslek ve kariyerde zorlanma, kavga ve öfke. Adli davalarla, evlilikle ilgili anne/babada öfke. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili anne/babada zorlanma. Sosyal konularla ilgili meslek ve kariyerde zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 4.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili meslek ve kariyerde aktiflik, cesaret ve girişim. Adli davalarla, evlilikle ilgili anne/babada aktiflik. Sosyal konularla ilgili meslek ve kariyerde girişim.)

Mars 10.evde Prş süper (4.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Ortaklıkla, rakiplerle, birebir ilişkilerle, adli davalarla, danışmanlıkla ilgili meslek ve kariyerde aktiflik, cesaret ve girişim. Adli davalarla, evlilikle ilgili anne/babada aktiflik. Sosyal konularla ilgili meslek ve kariyerde girişim.)

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Yeniliklerle, başkalarıyla bütünleşmeyle, mirasla, gizli saklı işlerle, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda bunalım. Yeniliklerle, gizli saklı işlerle ilgili teknolojik konularda, plan ve projelerde aksilik. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda, plan ve projelerde bunalım. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili plan ve projelerde, teknolojik konularda bunalım ve aksilik. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili grup ve organizasyonlarda bunalım. Bankacılık işlemleriyle ilgili teknolojik konularda aksilikler.)

 

Yükselen Kova

Ay 1.evde Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla, grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili başlangıçlarda kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık. Plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide ağırkanlılık. Kan dolaşımıyla, sinir sistemiyle, tansiyonla ilgili vücut yapısında dengesizlik.)

Jüpiter 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, günlük işlerde başarı. Anneyle, ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta başarı. Annelikle ilgili fiziksel sağlıkta başarı. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte zenginlik. Evle ilgili çalışanlarda artış. Evle ilgili ev hayvanlarında artış. Aşçılıkla, üretimle ilgili hizmette, verimlilikte zenginlik. Beslenmeyle, göğüsle, mideyle ilgili fiziksel sağlıkta başarı.)

Mars 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 3.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 3.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 3.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Ortaklıkla, evlilikle, adli davalarla, birebir ilişkilerle, rakiplerle ilgili hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde zorlanma. Sosyal konularla, diplomasiyle, danışmanlıkla ilgili yüksek öğrenimde zorlanma. Ancak Salı günü ve Pazar günü 3.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Ortaklıkla, evlilikle, adli davalarla, birebir ilişkilerle, rakiplerle ilgili hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde enerji ve girişim. Sosyal konularla, diplomasiyle, danışmanlıkla ilgili yüksek öğrenimde aktiflik.)

Mars 9.evde Prş süper (3.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Ortaklıkla, evlilikle, adli davalarla, birebir ilişkilerle, rakiplerle ilgili hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde enerji ve girişim. Sosyal konularla, diplomasiyle, danışmanlıkla ilgili yüksek öğrenimde aktiflik.)

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Yeniliklerle ilgili meslek ve kariyerde, işverende bunalım. Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili meslek ve kariyerde aksilikler. Gizli saklı işlerle ilgili meslek ve kariyerde, işverende, anne/babada bunalım. Mirasla, ameliyatlarla ilgili anne/babada korku ve kaygı. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili anne/babada, işverende, meslek ve kariyerde bunalım. Üreme sistemiyle, rahimle, yenilenme yeteneğiyle ilgili anne/babada yetersizlik.)

Ay 12.evde Pzt süper (6.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 12.evde Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

Yükselen Balık

Jüpiter 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, filozofça, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleme, başarı, refah, cömert, ödüller, zenginlik, tolerans, ahlak, idealizm. (Gayrimenkulle, üretimle ilgili spekülatif konularda başarı. Aile ve ev içi işlerle ilgili hobilerde başarı. Aşçılıkla ilgili hobilerde başarı.)

Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü (Ancak Salı günü 2.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle Pazar günü de 2.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay.ın desteğiyle süper konuma geçebilir): Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. Ancak Salı günü ve Pazar günü 2.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik olabilir. (Evlilikle ilgili ortak paralarda, cinsellikte zorlanma. Ortaklıkla, rakiplerle, adli davalarla, birebir ilişkilerle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda zorlanma, kavga, öfke. Böbreklerle, bel bölgesiyle, damarlarla, iç cinsel organlarla ilgili ameliyatlarda zorlanma. Adli davalarla ilgili mirasda kavga. Sosyal konularla ilgili gizli saklı işlerde kavga ve öfke. Ancak Salı günü ve Pazar günü 2.evdeki Güneş, Uranüs ve Ay’ın desteğiyle Evlilikle ilgili ortak paralarda, cinsellikte cesaret. Ortaklıkla, rakiplerle, adli davalarla, birebir ilişkilerle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda girişim, cesaret. Adli davalarla ilgili mirasda girişim. Sosyal konularla ilgili gizli saklı işlerde cesaret.

Mars 8.evde Prş süper (2.evdeki Güneş ve Uranüsün desteğiyle): Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle ilgili ortak paralarda, cinsellikte cesaret. Ortaklıkla, rakiplerle, adli davalarla, birebir ilişkilerle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda girişim, cesaret. Adli davalarla ilgili mirasda girişim. Sosyal konularla ilgili gizli saklı işlerde cesaret.)

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Ölümle ilgili inançlarda korku ve kaygı. Yeniliklerle, gizli saklı işlerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde bunalım. Başkalarıyla bütünleşmeyle ilgili yabancı ülke ve şehirlerde aksilikler. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde engel ve aksilikler. Ameliyatlarla ilgili yabancı ülke ve şehirlerde aksilikler. Başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili yüksek öğrenimde bunalım ve aksilikler.)

Ay 11.evde Pzt süper (5.evdeki Jüpiterin desteğiyle): Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, yetiştirmek, gönül huzuru.

Ay 11.evde Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, Büyük kurum ve kuruluşlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. Grup ve organizasyonlarla, plan ve projelerle, teknolojik konularla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, Büyük kurum ve kuruluşlarda ağırkanlılık, talepkarlık. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs.) kararsızlık, ağırkanlılık. Arkadaş ve tanıdıklarla ilgili bağımlı olunan şeylerde (içki, sigara, ilaç, vs) iradesizlik. Teknolojik konularla ilgili artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs.), plan ve projelerde ağırkanlılık. Teknolojik konularla ilgili bağımlı olunan şeylerde (internet, televizyon, vs.) iradesizlik.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..