Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '14

 
Kategori
Astroloji
 

Kaybolan esrarengiz Malezya uçağı görünmez mi oldu ?

Kaybolan esrarengiz Malezya uçağı görünmez mi oldu ?
 

Malezya uçağı


08.03.2014 saat 02:40’da Malezya (Kuala Lumpur 101.98 E, 04.21 N) Havayolları'na ait 239 kişi taşıyan yolcu uçağının (Malezya uçağı) radar ekranlarından buharlaştığı günden bu yana kayıp uçağın akıbetiyle ilgili neredeyse hiçbir sonuca varılamadığı gibi, her geçen gün karmaşıklaşan durum yanıt bekleyen çok sayıda soru yarattı. Uçağın kaybolduğu anın haritasını çıkartırsak Terazi burcundaki Marsın ve Kova burcundaki Venüsün kötü konumda olduğu görülmekte.

Kötü konumdaki Venüs uçağın içini temsil eden 1.evde kötü konumda olduğundan Venüsü simgeleyen konuyla alakalı kavramlardan olan rakiplerin uçağın içinde olduğuna işaret etmekte. Zaten Malezya uçağının içinde sahte pasaportlu 2 iranlı olduğu tespit edilmiştir. Venüs Kova burcunda kötü konumda olduğundan uçağın içindeki rakiplerin Kova burcunun kötü sıfatlarından olan aykırı, eksantrik ve aniden değişen sıfatlarına sahip olduğunu görmekteyiz. Yani bu kişiler uçağın içinde ani bir değişime sebep olmuş olabilirler.

Malezya Uçağının içini temsil eden 1.evde iyi konumdaki Plüton da mevcut. Plüton uçağın bir değişim ve dönüşüme uğradığını ama bu değişimin Plüton iyi konumda olduğundan ölüme yol açmayan bir değişim olduğu anlaşılmakta. Uçak sanki görünmez olmuştur. Yani belki içindeki 2 İranlı uçağı görünmez bir hale getirmiştir. Bilindiği üzere bazı askeri birlikler görünmezlik zırhı üzerinde çalışmalar yapmaktalar. Böyle bir olasılık da olabilir. Bu görünmezlik Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcu 11.evde olduğundan uçağın teknolojisini etkilediği anlaşılıyor. Yani bu teknoloji öyle bir şey ki sıradan bir yolcu uçağını görünmez hale getirebiliyor.  (Görünmezlikle ilgili deneyler : http://www.haberdar.com/ilk-kez-bir-nesne-tam-olarak-gorunmez-oldu-3960857-haberi)

Kötü konumdaki Mars ise uçağı uçuran otorite kısmını yada pilotları simgeleyen 10.evde bulunmakta. Yani pilotların saldırıya uğradığı anlaşılıyor. Mars Terazi burcunda olduğundan bu saldırı siyasi nedenlerden ötürü olmuş olabilir.   

Peki uçak nerede olabilir : Bu haritada Güneş uçağı simgelemekte. Güneş 3.evde ve Balık burcunda yani uçak kısa bir mesafe yol almış Malezyaya yakın bir yerde olabilir. Güneş Balık burcunda olduğundan Malezya yakınlarında denize yakın bir yerde olabilir. Yada Malezyaya ve denize yakın başka bir devlet sınırları içinde olabilir. Bu arada uçağın gerçekten de denize düşmüş olma ihitmali de yüksek.

Haber kaynağı : http://kokpit.aero/malezya-ucagiyla-ilgili-sorular-cevap-bekliyor

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..