Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '16

 
Kategori
Astroloji
 

28 - 03 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji:Venüs, Jüpiter, Neptüne rağmen 28, 29, 03 Nisan Süper!

28 - 03 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji:Venüs, Jüpiter, Neptüne rağmen 28, 29, 03 Nisan Süper!
 

haftalık burç


28 ve 29 Mart günleri Merkür +6 katsayısı ile Mart ayının en yüksek katsayısına ulaşacak ve başta Koç burçlarını olmak üzere İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecektir. Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıçlarda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda (Borsa, vs), Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, Oğlak burcunu sembolize eden iş, meslek ve kariyerle, otorite sahibi kişilerle, Kova burcunu sembolize eden bilimsel gelişmelerle ilgili konularda iletişim, bilgi ve beceri artabilir. (Mart 2016 burç) (Nisan 2016 burç)

03 Nisan günü Güneş ve Uranüsün katsayısı da (+6) Nisan ayının en yükseğinde olup Güneş ve Uranüs başta Koç burçları olmak üzere İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecektir. (haftalık burç) (Nisan astroloji)

 

28, 29 Mart

Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

 

03 Nisan

 

Güneş ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişile

 

(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

Özetlersek 28, 29 Mart ve 03 Nisan günleri Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyler ile Natal gezegenleri bu burçlarda olan kişilerin Güneş, Merkür ve Uranüsden olumlu etki alacakları ortaya çıkmaktadır. Bilhassa Natal Marsları bu burçlarda olanların önce 28, 29 Mart günlerinde Merkürü sembolize eden her türlü iletişim, bilgi, belge, yazışmalardan daha sonra 03 Nisanda da Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerden, spekülatif konulardan (Borsa, vs), varsa hobilerinden, her türlü organizasyonlardan, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, teknolojik konulardan, geleceğe dair plan ve projelerden, arkadaş ve tanıdıklarından olumlu etkiler almaları olasıdır. (haftalık astroloji)

28, 29 Mart ve 03 Nisan günlerinde dünya genelinde Türkiye, Suriye, Amerika, RUsya, Almanya, Fransa gibi önemli ülkelerin askeri güçlerinde bir güçlenme söz konusu olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart astroloji)

30 Mart Çarşamba günü Ay Yay burcunda +3 katsayısında olup Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumlu etkilerken Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. Bu yüzden Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuçlarda, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde güvenlik problemleri oluşabilir. (2016 Mart burç)

 

30 Mar Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar) IMF, FED

 

30 Mart

 

Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)

Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tayvan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / HDP, AKP, CHP, MHP / AB / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

Her ne kadar 28 ve 29 Mart günleri Natal Güneşi Oğlak ve Natal Marsı Yengeç olan IMF ve FED.in olumlu etki aldığı görülse de 30 Mart günü nerdeyse tüm dünya ülke ve başkanlarından olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Yukardaki tablodan baktığımızda IMF ve FED'i zorlayacak en mantıklı olasılık Yunanistan ve Başkanı Çipras olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Diğer ülke, grup ve kişiler de dolaylı yollardan IMF ve FED'i zorlayabilir. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Yengeç ve Oğlak burcundaysa Ay.ı sembolize eden ev, aile, anne, kadın, vatani konular, güvenlikle ilgili konular Ay hangi evinizdeyse hayatınızın o alanında sizi zorlayabilir. (2016 haftalık burç)

01 Nisan Cuma günü bu sefer Ay Oğlak burcunda olup Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilerken Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu olarak etkileyebilir. (Mart 2016)

 

01 Nisan

 

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

 

Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

 

01 Nisan

 

Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

 

Tayvan, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / PYD, DHKP-C / AB / MHP / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

Ay.dan olumsuz etki alan Suriye ve Irak'In Ay.dan olumlu etki alan Suriye Başkanı Esad'a, Işid, İran, PYD gibi gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Ancak 03 Nisan günü Suriye ve Irak'ın Güneş ve Uranüsü sembolize eden şeylerden olumlu etki alması söz konusu olduğundan her ne olursa olsun 03 Nisan günü Güneş ve Uranüsü sembolize eden şeyler sayesinde yani nüfuzlu kişiler ve özgürlükçü gruplar sayesinde olumlu şeyler olması söz konusu. (2016 Nisan burç)

Bu arada bütün bir hafta boyunca Venüs, Jüpiter ve Neptün düşük katsayıda olacağından talepkarlık, fanatiklik ve bulanık olaylar gözlenebilir. Bilhassa Jüpiter ve Neptün Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarını olumsuz etkileyebileceğinden her türlü iletişim, yurt içi ve dışı yollar, her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım, vs) fanatik (teröristler, vs) yada sorumsuz kişiler tarafından veya bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar tarafından olumsuz olarak etkilenebilir. (Nisan 2016)

 

Bütün bir hafta

 

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

 

Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu

 

Bütün bir hafta

 

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Tunus / IMF, FED, BM, AB / MHP / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Kemal Kılıçdaroğlu

Bütün bir hafta Neptünden olumsuz etki alan ülke, kişi ve gruplar Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmalılar. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun Suriye Başkanı Esada ve diğer olasılık dahilindeki ülke, kişi ve gruplara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Nisan burç)

 

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan, 14 Mart haftası için yaptığımız yorumlarda 16 Mart Çarşamba günü için Neptün süper bir konumda olacağından ve Venüs de buna eşlik edeceğinden sosyal ve siyasi konularda olumlu gelişmeler ve atılımlar olabilir demiştik. Bu durumdan en çok etki alabilecek kişi ve gruplar arasında AB'yi (Avrupa Birliği), Cumhurbaşkanı Edroğan'I, Başbakan Davutoğlu'nu saymıştık. Gerçekten de 16 Marttan 2 gün sonra AB ile Türkiye arasında yapılan toplantı tarihi olarak nitelendirildi. Ayrıca 16 Marttan 1 gün önce Rusya Başkanı Putin Suriye'den askerlerini çekeceğini açıkladı. Ancak 19 Mart Cumartesi günü Plütonun katsayısı düştü buna Güneş ve Merkür de eşlik edince Taksimde terör saldırısı meydana geldi. 14 Mart haftası için yaptığımız yorumların Detay kısmındaki Olumsuz Transitler listesinde Güneş, Merkür ve Plütonun katsayısının düşeceğini yazmıştık. Bütün terör saldırılarında ölenlere Allah'dan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilerim. Önceden önlem alınırsa bu saldırılar son bulur diye düşünmekteyim. (haftalık astroloji)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/03/28-03-nisan-2016-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Koç (6, 10, 12.ev Dikkat, 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 9, 11.ev Dikkat, 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 8, 10.ev Dikkat, 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 7, 9.ev Dikkat, 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 6, 8.ev Dikkat, 9.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 5, 7.ev Dikkat, 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 4, 6.ev Dikkat, 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 3, 5.ev Dikkat, 6.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 2, 4.ev Dikkat, 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 1, 3.ev Dikkat, 4.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 12, 2.ev Dikkat, 3.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 11, 1.ev Dikkat, 2.ev Süper) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..