Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '16

 
Kategori
Astroloji
 

29 - 06 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 29 Şubat, 02 Mart yılın en olumlu günü!

29 - 06 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 29 Şubat, 02 Mart yılın en olumlu günü!
 

haftalık burç


Biraz da iyi şeyler olsun artık ! 29 Şubat ve 02 Mart 2016 yılının en olumlu günleridir. 29 Şubat günü Satürn ve Uranüsün katsayısı +5 olacaktır. 02 Mart günü +5 katsayısındaki Uranüs ve Satürne Ay da (+5) katılacaktır. Venüs transiti ise düşük katsayıda olmaya devam edecek. 29 Şubat haftasını iyi değerlendirmek gerekir. Satürn ve Uranüs hangi evinizdeyse o konularda olumlu adımlar atma şansını yakalayabilirsiniz. Tabiki doğru yerde ve doğru zamanda olmak şartıyla ! Bu arada 21 Şubat itibariyle ABD ve Rusya yaptıkları açıklamalarla Suriyede geçici ateşkes için hiç olmadığı kadar yakınlaştıklarını açıkladılar. Bu haber bence  29 Şubat ve 02 Mart için olumlu bir ön gelişmedir diyebiliriz. Darısı hepimizin başına ! :)  (Şubat 2016 burç) (2016 haftalık burç)

Satürnün sembolize ettikleri: Başkan, patron ve otorite konumundakiler, iş, meslek ve kariyerle ilgili konular, disiplinli çalışmalar. Uranüsün sembolize ettikleri: Bilimsel konular, yeni keşifler, teknolojik aletler, özgürlükçü kişi ve gruplar. (Mart 2016) (2016 Mart burç)

 

29 Şubat

Satürn ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar)

 

Filistin, İsrail, Türkiye, Irak, Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Lübnan, Libya, Kuveyt, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO, PKK / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani.

29 Şubat günü Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle (mültecilerle), hukuk ve yasalarla ilgili disiplinli çalışmalar olabilir. Kova burcunu sembolize eden bilimsel konularda yeni keşifler ve çalışmalar olabilir. Bu durumdan önemli dünya ülkeleri ve başkanlarının da olumlu etkiler alabileceği görülmektedir. (haftalık burç) (Şubat 2016)

 

02 Mart

Ay, Satürn ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar)

 

Filistin, İsrail, Türkiye, Irak, Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Lübnan, Libya, Kuveyt, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO, PKK / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani.

02 Mart ve 29 Şubat gününde Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu sembolize eden ülke, grup ve kişilerin olumlu etkiler alacağı görülmektedir. Sizin de Natal Marsınız bu burçlardan birindeyse siz de Satürn ve Uranüs hangi evlerinize geliyorsa o konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz. (haftalık astroloji) (Mart 2016 burç)

 

01, 03, 04, 05 Mart

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)

Rusya, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İsrail, Filistin, Türkiye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Arnavutluk, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Lübnan, Libya, Kuveyt / HDP, AKP, MHP / AB (Avrupa Birliği), NATO / PKK / Abdullah Gül, Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani

 

06 Mart

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)

Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim

 

06 Mart

Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)

 

İngiltere, Mısır, Afganistan, Tunus, Nijerya / Kemal Kılıçdaroğlu / IMF, FED, BM (Bireleşmiş Milletler)

Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konular açısından olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin İngiltere Işid yada Suriyeyi olumsuz etkileyebilir. Yada CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğanı, Başbakan Davutoğlunu yada Selahattin Demirtaşı sosyal ve siyasi açıdan olumsuz yönde etkileyebilir. IMF yada FED Yunanistan Başkanı Çiprası olumsuz olarak etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Şubat astroloji) (Mart astroloji)

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan; 15 - 21 Şubat haftası için yaptığımız yorumlarda düşük katsayıdaki Venüsün Natal Marsları Terazide olan Türkiye ve Suriyeyi olumsuz etkileyebileceğini bu yüzden de Türkiye ve Suriyenin birbirlerini olumsuz etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de 17 Şubatta Türkiyede Suriyeli bir canlı bomba terör eylemi yaparak onlarca kişinin ölmesine ve yaralanmasına neden oldu. 17 Şubat günü Ankarada terör saldırısında ölen kişilere Allah'dan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar dilerim. Elimden ancak bu kadarı geliyor. Fakat çok uzak bir gelecekte zamanı ileri - geri sarabilmek mümkün olabilecektir. Bazıları buna kıyamet günü de diyebilir. Ben ise bilimsel bir gelişme diyorum. O zamana kadar zamanın değerini iyi bilelim. (2016 Şubat burç) (2016 Mart burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/02/29-06-mart-2016-haftalk-burc-astroloji.html

 

Yükselen Koç (2 ve 8.ev Dikkat, 1 ve 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (1 ve 7.ev Dikkat, 12 ve 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (12 ve 6.ev Dikkat, 11 ve 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (11 ve 5.ev Dikkat, 10 ve 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (10 ve 4.ev Dikkat, 9 ve 5.ev Süper)
Yükselen Başak (9 ve 3.ev Dikkat, 8 ve 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (8 ve 2.ev Dikkat, 7 ve 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (7 ve 1.ev Dikkat, 6 ve 2.ev Süper)
Yükselen Yay (6 ve 12.ev Dikkat, 5 ve 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (5 ve 11.ev Dikkat, 4 ve 12.ev Süper)
Yükselen Kova (4 ve 10.ev Dikkat, 3 ve 11.ev Süper)
Yükselen Balık (3 ve 9.ev Dikkat, 2 ve 10.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..