Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ahmet Hakan'dan Seçil Özer'e İltimas mı Geçiliyor?

Ahmet Hakan'dan Seçil Özer'e İltimas mı Geçiliyor?
 

Kanal D haber sunucuları....


Kanal D hafta içi akşam haberlerini Ahmet Hakan’ın sunmaya başladığı günden bu yana  her akşam ve mutlaka bir “Seçil Özer” güzellemesi izliyoruz.

Siyasi haberler faslında mutlaka her gün “… peki bunun perde arkasında ne var, Seçil Özer araştırdı, evet Seçil Özer…” anonsuyla, söz, ikiye bölünmüş ekranda çoktan süzülmeye başlamış olan Seçil Özer’e veriliyor.    

Anonsla birlikte, konuya ilişkin, perde arkasında olup bitenlere dair hiç kimsenin bilmediği sansasyonel bir gerçeği öğreneceğimizin heyecanıyla ekrana odaklanıyoruz ancak her seferinde sadece koca bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çünkü Seçil Özer gün içinde küçük bir internet gezisinde edindiğiniz bilgileri genellikle “kulağına çalınan bilgilere göre”, “aldığı duyumlara göre”  basmakalıp cümlelerle özetlemekten başka bir şey yapmıyor.

Bugüne kadar Seçil Özer’in perde arkasına dair bilgilendirmelerinden herhangi bir yurttaşın aklında tek bir cümle kalmış olabileceğini sanmıyorum.

Kanal D ana haber bülteninin Seçil Özer’le perde arkası faslının bir habercilik faaliyeti değil olsa olsa bir “Seçil Özer Reklamı” olabileceğine kanaat getirdim.

Ve Ahmet Hakan’ın izinli olduğu tarihlerde Kanal D haber bültenleri içinde başkaca böyle bir “Seçil Özer’le Perde Arkası” haberine rastlanmıyor.

Ahmet Hakan’la ana haber bültenindeki bu “Seçil Özer” merakının hikmetini biz anlayamadık.

Bilen varsa anlatsa da öğreniversek!

Ne iş?

 

Kenan IŞIK

 

 
Toplam blog
: 432
: 2964
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Mülkiye mezunuyum. Emekli müfettişim. Ankara'da yaşıyorum. S'oligarşi isimli kitabı yazdım. Kitap..