Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '14

 
Kategori
Otomobil
 

Araç hasar kaydı bilgisi sorgulama

Araç hasar kaydı bilgisi sorgulama
 

İnsanın başına gelmeden bazı şeyleri isteryerek öğrenmiyor. Geçenlerde böyle bir iş ile uğraşmak durumunda kaldım. Hazır araştırmışken kaleme alayım tüm MB ziyaretçileri faydalansın istedim. Şöyleki araç hasar sorgulama, özellikle yaz aylarında artan ikinci el araç alım-satım işlemlerinde oluşabilecek bir mağduriyetin önüne geçmek için geliştirilmiş, daha önce aracın her hangi bir kaza veya hasar kaydını sorgulayan bir sistemdir.

Özellikle ikinci el araç alım-satım işlemlerinde alıcıları ilgilendiren bu durum, araç hakkında meydana gelen bir kazanın bilgisini vermede oldukça etkilidir. Bu sonuca göre almak istediğiniz aracın seçimini gönül rahatlığıyla yapabilir, aklınızdaki acaba kazalımı sorusuna net bir cevap bulabilirsiniz.

Almayı düşündüğünüz aracın hasar kaydını sorgulamak için telefonunuzdan operatör fark etmeksizin plakanızı yazarak 5664’e kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. ÖRN: 34PLK001 yazarak 5664’e gönderin.

Yalnız unutmadan söyleyelim, araç hasar kaydı sorgulama bedeli 4 TL dir. Fatural hat kullanıyor iseniz bu bedel faturanıza yansır, ön yüklemeli hat kullanıyor iseniz TL olarak düşer.

Son olarak araç hasar kaydının olmadığını söyleyerek size uzun uzadıya dil döküp laf ebeliği yapan ataç satıcılarından uzak durun. Altından büyük ihtimalle bir pürüz çıkacaktır.

 
Toplam blog
: 5
: 656
Kayıt tarihi
: 29.05.09
 
 

1989 yılında Manisa' nın Demirci ilçesinde doğmuşum. Babam memur olunca güzel ülkemin bikaç ilini..