Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Araştırmacı Yazar ve İlişki Danışmanı Murat Şahan

http://blog.milliyet.com.tr/bilinmeyeninbilgisi

14 Eylül '12

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kimdir bu İllüminati!

Önceleri İllüminati deyince ilk akla gelen 1995 yılında oluşturulan oyun kartlarıydı. O zamanın en popüler oyun kartı olmakla birlikte; birçok ödüle layık görülmüştür. Ama gün geçtikçe bu kartlar gizli bir gücün kendini bilerek deşifre etmesine yardımcı olacaktır. Burada farkettiğim; İllüminati oyun kartlarının ödüller alarak basın ve medya kuruluşlarının haber saatinde insanlara popülermiş gibi gösterilerek, sonraki zamanlarda insanların birbirlerine anlatacak olmasına yol açmış ve ilerleyen zamanlarda, kendilerini deşifre ettiklerinde korku imparatorluğu salmayı amaç edinmiştir. Çünkü bu sistem her zaman işe yaramıştır.

Mesela bir müzik kanalında zirve olarak gösterilen bir parça bizim için popüler gelmektedir. Size tek bir şey sormalıyım, bu anketlere kimler mesaj gönderiyorda zirveye ulaşması sağlanıyor? Bunun şimdi önemi yok ilerleyen cümlelerde bunu daha iyi algılayacaksınız. Bu yazıda ünlüleri kullanacağım. Çünkü buradaki ölümler, suçlamalar hepsi aynı ve hepsinin birleştiği nokta İllüminati.

İllüminatiyi ilk deşifre çalışmalarına başlayan bir isimden başlamak isterim. John Todd!

John Todd 1950 doğumlu bir komplo teorisyenidir. İllüminatiyi deşifre çalışmaları 70’lerden sonra  son hızla ilerlerken bir suçlama ile içeri alındı ve 30 yıl hapis yattı. Suçlama:Tecavüz! Peki o günlerde meydana çıkan bu teoriyi bu kişi nereden biliyordu? Malumunuz hizmet etmişte olabilir. Devamında artık meydana çıkmaya başlayan İllüminati bugün herkesin dilinde! Gelelim Michael Jackson’a!

Michael Jackson 1958 doğumlu Jackson ailesinin 9 çocuğundan birisiydi. Biz biyografisini değil İllüminati ile ilgili bağını ortaya çıkaracağız. Jackson 70’li, 80’li yılların en gözde isimlerindendir. Ama kaderi çok dikkat çekici. Medya yoluyla bir anda parlayan Jackson ilerleyen yıllarda – sözde basından – saklanmaya çalışmıştır. Ama They Don’t  Care About Us adlı şarkısını ele alırsak; köhne bir sokakta İllüminati’nin sembolü olan gözün önündeki şu sözleri dikkat çekmekte! “Beni öldürmek istiyorlar!” Music Industry Exposed belgeselindeki analizinde ise “Black or White” parçasının incelenmesi sonucu 4 dakikalık dansın – Büyük etki yaratan dansı – aslında bir ayin olduğu ve şeytandan arınmak için yaptığı ortaya çıkmıştır. 2004 yılında ise Jackson – şaşırtıcı gelebilir ama – yine bir suçlamaya maruz kalmış ve imajı sarsılmıştır. Tecavüz! Çocuk tacizi! Sonunda ise evinde nedensiz bir şekilde ölü olarak bulundu. 2009 da verdiği bir röportajda şu cümleleri söyleyen Jackson galiba çok şey biliyordu! “Dünyayı kurtarmanız için 4 yılınız kaldı!” Peki 4 yıl ne zamana geliyor? 2012 sonu 2013 başlangıcı!

Geldik şimdi yaşayan bir isme. Eminem! Kimdir bu Eminem? Bu kişi de mi İllüminati kölesi? Eminem “The Slim Shady LP” parçasıyla Akademi ve Grammy ödülüne layık görülerek listelerin en başına yükseldi. Ve her ne olduysa Eminem’de kurban seçildi. Yine aynı suçlama! Tecavüz! Annesine tecavüz! Ama Eminem de kurbandı. Şimdi Eminem’in duraklama döneminde Detroit merkezli WKQI radyosuna verdiği röportajda şu cümleler dilinden döküldü. “Şu anda kariyerimin nereye gideceğini bilmediğim bir noktadayım. Albüme Curtain Call (Alkışlarla son kez sahneye çıkma) ismini vermemin nedeni bu. Çünkü bu son şey olabilir. Bilmiyorum” **2005 WKQI Radyosu.

Şimdi bir analiz yapalım hepsinin yükselişi nasıl biliyor musunuz? Tıpkı İllüminati oyun kartlarının yükselişi gibi. Önce ödül sonra popülermiş gibi gösterme ve sonunda popülerlik!

Peki ya düşüşü yine aynı değil mi? Hepsine atılan iftira Tecavüz değil mi? Bunlar raslantı mı? Bir de şu dikkattimi çekti. 2000’li yılların başında Gürcistan’da bir devrim yaşanacak gibi olmuştu! Hatta Rusya işe karışmıştı! Bu olaydan önce çıkan şu anda en popülerlerin arasında sayılan Beyonce adlı sanatçının klibi dikkatimi çekti. Klipte Tiflis tabelasının önünde Devrim yazılı aracın önünde dans ediyor. Devrim ve Tiflis bağlantıyı siz kurun.

 
Toplam blog
: 10
: 1519
Kayıt tarihi
: 29.07.12
 
 

Milli İrade gazetesinde : Yazar                        *Eskişehir Yerel Basını"  Genç Gelişim..