Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '17

 
Kategori
Güncel
 

Artık Zenginlerle Takılıyoruz; Para Basan Katar, Petrol Devi Venezuela, Hani Nerede Kardeş Pakistan

Artık Zenginlerle Takılıyoruz; Para Basan Katar, Petrol Devi Venezuela, Hani Nerede Kardeş Pakistan
 

Bakmayın böyle bir başlık attığıma, aslında doğru yapılıyor; karşı çıktığımdan değil olanı anlatıyorum. Ben kendi hayatımda da hep sulak yerlerde dolaşırım. Dünya değişiyor, etik metik koy sepete!

Yine severiz yine kardeşimiz ama kendimizi de düşünmek zorundayız. Türkiye çok yardımsever, vefalı. O ülkelerin zor anlarında koştu gitti. Lakin ticari işlerini Somali’yle yapmıyor mesela.

Bence çok normal ve günümüz gerçeklerine uygun. Yani düşünün bir Katar’ı üstelik bazı ülkeleri karşımıza almak pahasına savunduk. Daha önce Hindistan-Pakistan savaşında böyle bir fedakârlık yapıldığını hatırlamıyorum.

Zaten dost ülkeler de bunu beklemiyorlar, ülkemizin menfaatine çalışmamızın normal olduğunu düşünüyorlar. Bu bir eleştiri yazısı değil, tabloyu gösteriyoruz.

Görüşlerini beğenmediğim Ak Parti beni şaşırtmaya devam ediyor, doğru şeyler yapıyor. Dost ülkelerin yanında olacaksın ama ticaretini zengin ülkelerle yapacaksın. Bence Suudi kralının ayaklarına kırmızı halı serilmesi bile doğru. Aynı şeyi ABD de yapıyor.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..