Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '07

 
Kategori
Blog
 

Blog-komik haberleri

Blog-komik haberleri
 

1 Milyonuncu Blog Yazarı

Milliyet Blogdaki yazar sayısı 990 bini aştığı gün duyurulan 1 milyonuncu blog yazarına büyük bir ödül verileceği haberinden sonra blog yazarları sayısında görülen ciddi azalma şaşkınlık yarattı. Birkaç gün içinde üye sayısı 950 binin altına düşmesi son zamanlarda değişik yerlerden blog yazarı transferleri yapan rakip gazete ile ilgili dedikoduları gündeme getirdi. Ayrılanların farklı gruplardan olması bu iddiaları zayıflattı. Konuyla ilgili açıklama yapan bir uzman bu azalmanın yeniden kayıt yaptırarak 1 milyonuncu olmak isteyen eski üyelerin ayrılmasından kaynaklandığını söyledi.

Yılbaşı partisi Hazerfan’da

Blog yazarları yeni yılın ilk Cumartesi akşamı Hazerfan alanında yapılacak yılbaşı partisine davet edildiler. Çeşitli blog gruplarının organize ettiği alternatif partinin ise Olimpiyat Stadında yapılacağı söyleniyor.

Futbol blogcuları buluştu

Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı blogcuların dostluklarını herkese göstermek için yaptıkları toplantıdan sonra yazdıkları bloglarda birbirlerine daha çok saldırdıkları belirlendi.

Blog Nobel’i bu yıl da bize gelmeyecek

Yıllardır sürekli olarak iki blog yazarımızın adı geçmesine karşın Blog Nobel’inin bu yıl da Uzak Doğu’ya gideceği belli oldu. Japon veya Çinli bir blogcu Nobel’i alacak.

Blog güzellik yarışması ertelendi

Magazin blogcularının öncülüğünde blogcular arasında düzenlediği güzellik yarışması kadın blogcuların derneklerinin tepkisi nedeniyle ertelendi. Erteleme, son günlerde bloglarında yarışmada iddialı olduklarını yazan genç blogcuları üzdü.

Köşe yazarlarına tepki

Köşe yazarlarının blog yazarlığına kabul edilmesine tepki sürüyor. Gazetelerindeki köşe yazılarını sürdürürken blog yazarlığı da yapan köşe yazarlarının ikisinden birini tercih etmeleri isteniyor. Bir grup blog yazarı dün Sirkeci postanesinden gönderdikleri e-maillerle köşe yazarları köşelerine dönene kadar blog yazmayacaklarını duyurdular. Geçen yıl Blog Etik Kurulu hem köşe yazarı hem blog yazarı olmanın etik olmadığını bildirmişti. Bunun üzerine bir köşe yazarı Uluslararası Blog Etik Kurulu’na itiraz etmişti. Kurulun kararı bekleniyor.

Blog TV

Blog TV bugün dördüncü kanalını açıyor. Yeni kanalda yalnızca buz pateni konusunda yazılan bloglara yer verilecek. Son günlerde televizyonda kendilerine az yer verildiğini söyleyen buz patencisi blogcular artık kendilerini daha iyi ifade edeceklerini söylediler.

Blog Partisi Meclis yolunda

Blog Partisi Genel Başkanı geçen seçimde az farkla baraja takılan partisinin bu seçimlerde iddialı olduğunu ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Yapılan blog anketlerinde partinin barajı aşacağı görünüyor.

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..