- Kategori
- Ben Bildiriyorum
Pembe kelebeğime ...

Dilara'nın ölüm haberini dün gece TV'de gördüğümden beri kendime gelemiyorum. Önce insan sonra da bir baba olarak böyle bir dramın dayanılmaz olduğunu düşünüyorum. Allah anasına babasına sabır versin.
Aymaz yetkililerimiz suçu birbirleri üzerine atmaya çoktan başladılar. Aslında önlem alınmış da gecenin bir vakti bir kamyon geçmiş de... Falan da falan. Siz derelerden önce hasta beyinlerinizi ıslah etmelisiniz efendiler!
Ama ironik bir biçimde haklısınız. Çünkü buradaki suçlu Dilara'dır. Evet maalesef masum yavrucuğum elinde olmadan suçludur.
Çünkü küçük meleğim bu ülkede doğmuştur. Çünkü pembe kelebeğim fakir bir ailenin kızıdır. Çünkü minik kuzum bu ülkede ayaklarının altında ner tür tuzaklar olduğunu bilemeyecek kadar küçüktür.
Daha geçen hafta 17 Ağustos depremi davalarında zaman aşımı sürecine girildi ve binlerce insanımızın ölümüne sebep olan vicdansızlar ceza almadan kurtuldu. Birkaç yıl önce İzmir'de koskoca bir çukur sel sularıyla doldu ve içine uçan arabadki bir aile yok oldu. Hızlı tren faciasına sebebiyet verenler hala koltuklarında oturuyorlar. Göstermelik yargılanan bir kaç tutuksuz sanık ta nasıl olsa ya zaman aşımından ya da başka sebeplerle serbest kalacaklarını biliyorlar.
Pembe kelebeğim huzur içinde uyu. Bu toprağın insanlarını nice felaketler kendine getiremedi, uyandıramadı. Bu topraklarda iyi şeyler olacağına dair içimde zerre kadar ümit yok. Ama senin gidişin o kadar dokundu ki.. Hiç haketmedin bunu güzel yavrum, hem de hiç..