Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’yi bu hale düşürenleri Allah’a havale ediyorum

Fenerbahçe’yi bu hale düşürenleri Allah’a havale ediyorum
 

Şimdi maç bitti ve Fenerbahçe beraberlikle turu geçti. Ne yapayım? Fenerbahçe’nin bu durumunu görmemezlikten geleyim de sevinç çığlıklarımı atayım? Ya da bu teker ne zaman patlayıp bizi yolda bırakacak diye mi bekleyeyim.

Takımın iyileri yok sadece iyisi var Salih; takımın kötüsü yok kötüleri var Bekir, Selçuk, Kuyt, Caner’in başını çektiği grup. Çek Cumhuriyeti’nden, Fenerbahçe ile denk olmayan takım geliyor Kadıköy’de Fener’i rezil ediyor.

Kuyt’a Ne Oldu?

Sezon başında gelen Kuyt Fenerbahçe taraftarının bir anda en çok sevdiği futbolcu oluvermişti, hırçın ve pes etmeyen futboluyla. Her topu almak için koşuyordu, takımı adeta sırtlıyordu. Ya şimdi?

İzlediğimiz maçta yarım metreden kaçırdığı gol dışında Kuyt’un akılda kalan bir pozisyonu var mı?

Ya da şöyle sorayım, sezon başında gelen Kuyt’an bir eser var mı?

İstanbul’un havasından mıdır? Suyundan mıdır? Bilmiyorum ama her gelen yabancı zamanla bize benziyor ve mücadeleyi bırakıyor.

Gökhan’a, Volkan’a, Mehmet Topuz’a Ne Oldu?

Hadi Selçuk’la Bekir’i biliyoruz, onlar öyle geldi öyle gidecek. Ama peki bu Gökhan Gönül’e, Volkan Demirel’e, Mehmet Topuz’a ne oldu? Volkan son aylarda o kadar formu düştü ki artık Süper Lig’in en iyisi iken en kötüsü durumuna geldi neredeyse.

Gökhan Gönül Türkiye’nin en iyi sağ beki fakat eski bindirmeleri, deparları nereye gitti? Mehmet Topuz geçen sene birkaç maç hariç tüm maçlarda 90 DK oynadı ama bu yıl ne forma buldu ne de forma bulduğunda onu hak etti.

Aykut Ne Yapmaya Çalışıyor?

Aykut Kocaman’dan Fenerbahçe’yi daha iyi yönetecek inan binlerce kişi biliyorumdur. Bekir ve Selçuk bu takımda nasıl forma alır?

Sow yetmişlerde çıkıyor yerine Mehmet Topuz giriyor. Senin çıkardığın Sow Selçuk’tan on kat daha iyi orta saha oyunculuğu yapıyor. Selçuk bu takımın oyuncusu hiç olmadı, hiçte olmayacak. Bekir bir dönem depar atarak, defanstan çalımlarla topa ileriye taşıyarak acaba mı dedirtirken birkaç maç yedek kalınca tekrar eski Bekir formuna dönüverdi. Belli ki maç oynamadığı zaman antremanları gerekli ciddiyetle yapmıyor.

Salih Çok Büyük Futbolcu Olacak

Sakatlığa elbet sevinilmez ama Topal gibi takıma niye transfer edildi, neden oynuyor anlamadığım birinin çıkıp Salih’in girmesine sevindim. Daha girer girmez Sow’un kaçırdı hakem olmayan ofsaydı verdi. Sonra yine Sow’a ara pası verdi, Sow iyi vurdu ama olmadı.En son gitti kendisi attı ki, o takımda o futbolu oynamak kolay değil.

Yan Hakemler Berbattı

Orta hakem kararlarında çok fazla hata yapmadı. Sarı kartları gösterirken sanki biraz abarttı ama başka hatası yoktu. Fakat yan hakemler her iki yarıda da Fenerbahçe aleyhine çok karar verdi. 6 tane ofsayt bayrağı kalktı ki sadece bir tanesi doğruydu. Alman hakemliği bu seviyedeyse biz Türkiye’de verilen kararlara hiç ses etmememiz gerek.

Sonuç Olarak

Sonuç olarak berbat bir maçtı. Mehmet Topal çıkıp Salih girmese biz bu maçı alamazdık. Caner, Selçuk, Bekir gibi futbolcular artık bu takımda yer almamalı.

Kısacası Fenerbahçe bu seviyedeki takımlara karşı böyle oynamamalı.

Mehmet Emin ÖZTÜRK

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..