Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '17

 
Kategori
İstanbul
 

İstasyonlarda tuvalet olmadığından metroyu ıslatan prostat Kamil'e yetkili tutamayacaksan binme dedi

İstasyonlarda tuvalet olmadığından metroyu ıslatan prostat Kamil'e yetkili tutamayacaksan binme dedi
 

Metro bu ya, şuradan şuraya iki adım. Sanki Sibirya ekspresi, ne tuvaletiymiş kardeşim! Günde 5 milyon kişi, çoğunun evinde bile tuvalet yok. İşimiz insanları taşımak mı yoksa ihtiyaç gidermek mi?

Bizim şimdi bu yaptığımız İstanbul’da metro istasyonlarında tuvalet olmayışını belediye yetkililerine duyurmak mı? Ama sanki İstanbul Ulaşım A. Ş. nin avukatlığını yapıyoruz. Bu gidişle İstanbul Yaşamını İyileştirme platformunun gazabına uğrayacağım. Zaten muhalefet şerhi koyarak şüpheleri üzerime çekmiştim.

Ya bu İstanbul belediyesi de hakkaten bir âlem yani…1,5 saat gidiyorsun, 50 durak; tuvalet yok…(Biz yazarlar abartırız, böyle bir hakkımız var)

Milliyet Blog sitesinden bu sorunla ilgili İstanbul Ulaşım A. Ş.’yi hedef alan yağmur gibi yazılar yolda. Muhalif kişiliğimle elimden geleni yaparım ama hani ben de sıkışınca… Hiç değilse Büyükada açıklarında şahsıma bir klozet…

İstanbul Yaşamını İyileştirme platformunun mimar mühendislerinden Kadri Kanpak gidebildiği yere kadar gidecek diyor, duyumlarıma göre metro bile kapanabilirmiş.

24 Mart 2017 Cuma Bakırköy/İncirli toplantısında bu sorun öne çıktı. Ben konuyu bilmiyorum. Doğru olup olmadığından da emin değilim ama iddiayı ortaya atan platform üyelerinin sorunu yerinde tespit etmiş gibi bir halleri vardı. Hatta birisi sorunu bizzat yaşadığını söyledi. Yazıya ismini veren prostat Kamil ise sıkışık vatandaşlarımızdan birisi.

Böyle konularda resmiyet önemlidir. Yetkililer karşılarında muhatap olacak gerçek kişiler ararlar. Kadri Kanpak’ın TV’lerde yorumlara çıkıyor olması İstanbul Belediyesi'nin işini güçleştirebilir. Diğer platform üyesi Yılmaz Çetingöz Galatasaray Lisesi menşeli olması hesabıyla sorunu AHİM’e bile götürebilir. Ayrıca Kadri beyin “mobil tuvalet” önerisi çözüm olabilir.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..