Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '18

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog ve Türkiye Gerçeği

Milliyet Blog ve Türkiye Gerçeği
 

Merhaba,

03.Aralık.2007 den şimdiye yani 10 yıl dan fazladır üretebildiğim kadar yazdığım Milliyet Blog serüvenimi gözden geçirdiğimde; giderek gelişen ekran diyaloğumuz ve yüzyüze görüşmelerimizle önemli zihinsel paylaşımlar yaşadığım Sn. Yılmaz ÇETİNGÖZ'ü kazanmak, Kerim KORKUT gibi toplumda ender bulunacak bir aykırıyı tanımak ve çokça farklı niteliklere sahip blogerla yüzyüze paylaşımlar yaşamak gibi insani kazanımlarım oluştu, bundan da memnunum.     

Düşünceyi yazarak paylaşma imkanı sunan Milliyet Blogtan bazı gerekçelerle ayrılanlar oluyorsa da henüz ayrılmak bir gerekçem oluşmadı ancak toplumsal etkilerle giderek yazma motivasyonumu yitiriyorum.

ÇÜNKÜ devletin nüfusu 80 milyon ama burada toplumsal yazan kaç kişi var? VEYA yazdıkları topluma bir katkı sağlıyor mu? ÖRNEĞİN 2008 den beridir belirli aralıklarla defalarca devletin ekonomi yönetiminin eksik, para (faiz ve düşüj kur) politikasının yanlış olduğunu, bastırılan döviz kurunun patlayacağını yazmışım da ne olmuş; kur patlamış ve ekonomi alabora olmuş sa yazmamın (yazmıştım demekten başka) ne anlamı kalmış veya gündeme getirdiğimiz toplumsal sorunlara ilgili kim ne kadar ilgi göstermiş? Umarım yazma motivasyonum yükselir ve devam ederim.

Yazmak sadece biresysel tatmin sağlasa da; psiko-sosyal deşarj için güzel bir hobi olarak kabul edilirse diyecek bir şey yok...

Tabii ki iyiki varsın Milliyet Blog ....

Kadri KANPAK

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..