Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tokalaşmaca...

Tokalaşmaca...
 

yukarıkayalar.wordpress.com


Diyanet’ten fetva çıkmış ve “Kadınla erkeğin tokalaşması haramdır…”
 
Fetva’yı gördünüz mü… Cahil insanları kandırmak için neleri uyduruyorlar. Sanki “Kadın” milleti  “Ötekiler”, toplum hayatından izole edilecekler; girdikleri zaman da , sanki mikropmuş gibi davranılacak, toka filan yok ha, belki yüzlerine bakmak bile haram hale gelecek…
 
Zaten toplum artık Fetva’larla yaşamaya başladı gibi… Öyle Yasalar masalar filan pek de önemli değilmiş gibi… Sabah akşam bazı din adamı geçinen, kendinden menkul adamlar , televizyondan, radyodan her yerden fetva veriyorlar ve  halktan bu fetvalara uyulmasını istiyorlar… Uyulmazsa ne olur? Milleti öylesine korkutuyorlar; sanki milletin %95’i cehennemlik gibi davranıyorlar. Bir de öylesine ceberut davranıyorlar ki.. Vay anam vay.. Onlar cenneti ala’da keyf yaparken, kimbilir bizler, günahkarlar  her birimiz cehennemde acaba kaç bin yıl kebap gibi cazır cazır yanıp  kızaracağız… 
 
Öylesine ki millet artık adım atmaya korkuyor… Onu yaptın günah, bunu yaptın günah… Açık gezdin cehennemliksin; tokalaştın cehennemliksin…
 
Yapmayın be Ahretlik kardeşlerimiz. O kadar zalim davranmayın.. Hele hele kadınlara..
 
Yani onun için Berat efendi artık kadınlarla tokalaşmayı kesti. Baksanıza Sayın Davutoğlu’nun eşi elini uzatınca, ateş uzatılmış gibi elini çekip göğsüne koymuş.. Muhafazakarların , tutucuların çoğu bunu yapıyor. Demek ki tokalaşınca niyetleri bozuluyor. Peki erkeklerle tokalaşınca niyetleri bozulmuyor mu?
 
Bilirsiniz elin gavurları dediğimiz Avrupalılar, Amerikalılar öyle bizim gibi tokalaşmazlar. Hele bizimkileri  selamlaşırken görüp, şapır şupur üç kere beş kere öpüştüğümüzü gören gavurlar acaba ne düşünürler: “Ulan bunlar…”
 
Ama biz kendi ırkımızı severiz, hele uzun bir ayrılıktan sonra birbirimizi görünce şapur şupur öpüşürüz.. Bu bizim adetimiz. Ne var bunda, demeyin…
 
Adamlar hijyeni öylesine ileri götürmüşler ki, değil öpüşmek , tokalaşmaktan beri çekinir olmuşlar, sadece  sade bir “Hello!” demek onlara yeter olmuş. 
 
Niye öpüşsünler?
 
Öpüşünce bütün nezle-grip mikroplarını doğrudan karşıdakine aktarıyorsun.. Kimbilir daha başka ne mikroplarını. Onun için öpüşmekten kaçınıyorlar. O işi bitirmişler. Zaten yapmıyorlar.
 
Tokalaşmaktan da kaçınıyorlar. Hele Müslümanlarla tokalaşmaktan zinhar..? Niye?
 
Çünkü biliyorlar ki, Müslüman milleti “taharetlenmeden” tuvaletten çıkmazlar. “Taharet” ne demektir? Büyük tuvaletten sonra altınızı, elinizle bir güzel temizlemektir. Ondan sonra ellerinizi yıkarsınız.
 
Ama gavur uzmanlar buyuruyorlar ki, “Elinizi neyle yıkarsanız yıkayınız, o pislik öldür Allah oradan çıkmaz…”
 
Eee adam seninle niye tokalaşsın! Ondan da vazgeçmişler.
 
Kadınlarla tokalaşmıyoruz ama zamanı gelince “Eş” diye alıp , bir güzel koyunlarımızda uyutuyoruz. Zamanında anamızın elini bin kere öpüp, özür diliyoruz; helallik diliyoruz.. “Kadınlarla tokalaşmak harammış..” Kim uyduruyor bu saçmaları. Kim sokuyor böyle saçmaları milletin kafasına… Bu işte bir mantık var mı? Hani İslam mantık diniydi..!
 
Valla en iyisi, bence, Milliyetçi Parti mensupları gibi kafa kafaya üç beş kere tokuşmak. Hani Milliyetçiler, Ülkücüler bir araya gelince öyle yapıyorlar ya!
 
Dikkat edin kafa tokuşturuyorlar. Tak… tak… Tak… Hem de en az üç kere. Tam da koçlar gibi. Aslan gibi… 
 
Ama onların da, kadınlar gelince ne yaptıklarını görmedim. Acaba onlar da kadınlarıyla tokuşuyorlar mı, yoksa onlar da AKP’liler gibi uzak durup… Ellerini uzatmıyorlar mı? 
 
Çünkü MHP’si giderek AKP’ye o kadar çok benzemeye başladı ki; onlarla düşe kalka yakında esamileri AKP’liler birlikte okunacak… Her şeyde AKP’ye destek vermeye hazırlar. Devlet Bahçeli’nin bu işten kazancı ne bilmiyoruz ama; MHP Partili bütün Milletvekili hazırun, onun emrinden zinhar çıkmıyor. 
 
Devlet’de görünüşte ceberut mu ceberut… Ama görünüşte onu bir bayan giderek yumuşatıyor; akıl ve yasa yoluna çekiyor. Bakalım o partide neler olacak… Ama o iş bitmez.. Mutlaka yine kafa kafaya tokuşurlar. 
 
Atatürk mü ne yapmıştır?
 
“Selamınaleyküm?” 
“Aleykümselam!” Diye selamlaşan askere…
 
“Merhaba!” demesini öğretmiştir…
 
“Merhaba asker..!”
“Merhaba..!”
 
Bakalım bunlar yeniden askere “Selamünaleyküm,” “Aleykümselam!” demesini ne zaman öğretecekler? Zaten o iş de  olduğu zaman Türkiye Cumhuriyeti zevale ermiş demektir. Artık nereye göç ederseniz ediniz. fark etmez.
 
İyi kafa tokalaşmalar… 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..