Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '18

 
Kategori
Dünya
 

Trump'ın Türkiye Aşkı, FETO'yu Gözyaşlarına Boğarsa...

Trump'ın Türkiye Aşkı, FETO'yu Gözyaşlarına Boğarsa...
 

ABD ve Trump’ta bir Türkiye aşkıdır, başladı. İkramların, hediyelerin ardı arkası kesilmiyor. Birkaç gün önce 3 PKK şefinin başına ödül koydular, şimdi de FETO’nun iadesini gündeme getiriyorlar.

Neymiş; Trump, F. Gülen’in Türkiye’ye iadesi için talimat vermiş!

PKK elebaşılarının başlarına ödül konmasının Türkiye’ye kurulmuş bir tuzak olabileceği, asıl niyetin Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen devletle PKK arasındaki bağı kamufle etmek olduğu, kimsenin gözünden kaçmadı.

Yani bu numarayı yemedik, şimdi ikinci numarayı çekiyorlar. Fethullah Gülen’i iade edeceklermiş…

Kim bu Fethullah Gülen? Kendileri; ABD himayesinde parlatılan bir sözüm ona şeyh.

15 Temmuz kalkışmasında gördük ki, yüz binlerce, milyonlarca müridi var. F. Gülen’e adeta kul olmuşlar... “Öl” dedi, öldüler, “öldür” dedi, öldürdüler…

Fethullah Efendinin kendisi de ABD’nin kulu… 20 senedir ABD’nin koruma ve gözetiminde olan bir kukla…O da, hamisi, yani ABD ne derse onu yapıyor.

Müritler FETO’ya, FETO ABD’ye kul olduğuna göre kurulan tezgahın arkasındaki hesaplar da ortaya çıkıyor.

Bu terör tarikatı ABD’nin bir aygıtı. 15 Temmuz’da başarılı olsalardı Türkiye bugün Pensylvanya’dan, yani ABD’den yönetiliyor olacaktı.

Sevgili Uğur Mumcu’nun bir tespiti vardı. “Darbe, suç değildir. Darbeye teşebbüs suçtur.”

Şunu demek istiyordu Mumcu. Darbeci başarıya ulaşırsa, suç tanımını o yapar. Kendini suçlu kabul edecek değil. Ama darbe başarısız olursa, yani teşebbüs aşamasında kalırsa, bu suçtur ve cezasız kalmaz.

O hesap…

FETÖ, darbe teşebbüsünde başarısız olunca otomatik olarak “suçlu” oldu. Elebaşı Fethullah Gülen de baş fail… Aranıyor. Yakalanırsa yargılanacak. ABD’de korunup kollanıyor. Ve şimdi iadesi konuşulmaya başlandı.

Bu iade mevzuu, bir ABD tuzağıdır.

Tıpkı birkaç gün önce PKK elebaşılarının başlarına ödül konması hamlesinde olduğu gibi bu işte de mutlaka bir iş vardır.

ABD, bir kazanç elde etmeyecekse, kimseye günahını vermez.

Hele hele F. Gülen gibi, on yıllarca besleyip darbe teşebbüslerine, katliamlarına alet ettiği bir adamını durup dururken asla gözden ve elden çıkarmaz. Aksi halde benzer işlerde kullandığı diğer ajanlarının güvenini kaybeder. Ama tabi bu işten çok büyük kazanç elde edecekse, o başka…

ABD F. Gülen’i iade edecekse, bu işte kendisinin bir büyük menfaati ve Türkiye’nin de içine çekilmek istendiği bir büyük tuzak mutlaka vardır. Bunun başka bir sebebi olamaz.

Unuttuk mu?

Bunlar değil miydi? Bundan 20 sene önce Öcalan’ı Türkiye’ye iade edip aynı günlerde Fethullah’ı ABD’ye götürenler? Ve sonra o adam vasıtasıyla tarihinde PKK'nın dahi başaramığı büyüklükte 15 Temmuz katliamını gerçekleştirmediler mi?

Şimdi FETO’nun iadesi nereden çıktı?

Ya, ABD bu enstrümanının yerine yenisini buldu, Türkiye’ye satarak bunun hurdasından bir kazanç elde edecek ve ama dümenini sürdürmeye devam edecek, ya da bunun iadesi işleminin bizatihi kendisine dayalı bir hesabı var.

Söz gelimi kendisine Türk hapishanelerinde “mağdur”u oynatarak çetesini tekrar bir araya toplama niyetleri olamaz mı?

Düşünsenize, bu durumda Fethullah Gülen’in ne kadar gözyaşı dökeceğini….

Mevzu bahis olan ABD ve onun fırıldak kuklası FETO olunca her şey olur ama bunların birlikte veya ayrı ayrı hareketlerinden asla ve kat’a Türkiye’ye bir hayır gelmez…

Alsın, başına çalsın Trump, Fethullahını...

Kenan IŞIK

 

 
Toplam blog
: 432
: 2964
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Mülkiye mezunuyum. Emekli müfettişim. Ankara'da yaşıyorum. S'oligarşi isimli kitabı yazdım. Kitap..