Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '11

 
Kategori
Güncel
 

ABD den sözde samimiyet açıklaması!

ABD den sözde samimiyet açıklaması!
 

ABD den Sözde Samimiyet Açıklaması!


İkiyüzlülüğün bu kadarına PES ! 

Daha birkaç gün önce ABD nin Suriye de muhaliflere maddi destek sağladığı belgelerle ortaya çıktı. Bugün bakıyoruz ki, Sayın OBAMA açıklama yapıyor... 

"Protestoculara karşı şiddetin bugün de devam etmesinin, Suriye yönetiminin olağanüstü hal yasasının kaldırılması ve barışçı gösterilere izin verilmesi yönündeki adımlarının ciddi olmadığını göstermektedir." 

Bu senaryoları biz daha önce de izlemedik mi ? ABD nin petron diye binlerce kişinin ölmesine sebep vermesini tüm dünya ibretle izliyor. Bu gösterilerde tetiği çekenlerin parmak izlerine iyi bakmak lazım... Halkı yeterince ayaklandırmayı başaramayan " Kovboy", binlerce kişiyi öldürmekten çekinmediği gibi, o görterilerde de birkaç kişiyi rahatça öldürebilir. 

Biz olayın neresinde yer alıyoruz ? Hep birlikte görmedik mi YSK nın kararı sonrasında oluşan topluluğu. Provalar başarıyla gerçekleştiriliyor. Dağın başında PKK ile samimi fotoğraf çektiren ABD li yetkililer, gerektiği zaman Türkiye de de Mısır, Libya veya Suriye de görüğümüz olayların çıkartılmasını sağlayabilecek güçteler. 

Tabi sonrası malum... Yakıp yıkan, sözde demokrasi ve özgürlük adına gösteri yapanları korumak için yapılamayacak hiçbir şey yok. Biz yüzümüzü batıya döndükçe batı bize dirseğini gösteriyor. Hala bunun farkında değiliz ve bir batılılık türküsü söylüyoruz. Biz birçok konuda batıdan daha demokratik bir ülkeyiz, kıymetini bilirsek, saygı gösterirsek. 

Sayın Güneri CİVAOĞLU'nun da bugün yazısında belirttiği,  

"“40 yıl önce Amerika’da siyahlar ve beyazlar birlikte yemek yiyemiyordu. Şimdi, ülkenizin başkanı siyah...”
Anlaşılan “Türkiye’nin zencileri” muhabbeti de yapılmış.
Ama...
Bu ülkede Kürt kökenli Cumhurbaşkanı 72 yıl önce göreve gelmişti.
Sonra da Kürt kökenli cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar Türkiye’yi yönetti.
Sorun bu değil.
 

cümleleri olayı özetlemeye yetiyor da artıyor bile. Bizim var gibi gösterilen bir Kürt sorunumuz yok, hiç te olmadı. Neticeyi ise sağduyu ve kardeşlik belirleyecek. 

Saygıyla kalın. 

 
Toplam blog
: 28
: 444
Kayıt tarihi
: 23.04.10
 
 

Merhabalar, Balıkesir de ikamet ediyorum. 30 yaşındayım. Muhasebe işi ile ilgileniyorum. Genel olara..