Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '14

 
Kategori
Güncel
 

Acırsan, acınacak hale gelirsin

Acırsan, acınacak hale gelirsin
 

Recep Tayyip Erdoğan algısı son zamanalarda değişiyor


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 6'ıncı Büyükelçiler Konferansında, 'Emniyet ve yargı içine sızan örgütü muhataplarınıza anlatın' diyerek Cemaat ve AKP savaşını küresel alana taşıdı.

Cemaatin okulları, dernekleri ve iş adamları marifetiyle Dünya'da 160'dan fazla ülkede faaliyet gösterdiği biliniyor.

Bu talimat, Cemaatin yasadışı ve meşru olmayan yöntemlerle Türk Hükümetine karşı faaliyet gösteren bir örgüt olduğundan bahisle; Muhatap ülkelerin başına da benzer felaketler getirebileceği mesajını içeriyor. Bu açıklamayı izleyen günlerde hatır sayan dost ülkelerde cemaati bitirmeye yönelik hamlelerin yapılacağını tahmin etmek zor değil. Eş zamanlı sert müdahaleler Ülke sathında da şiddetini artırarak uygulanacaktır.

***

Başbakan, dindar olduğu kadar aynı zamanda kindar da!..

Başbakanımız kontrolü kaybetti. PKK terör örgütüyle açılım müzakerelerine devam ederken bir yandan da ondan daha tehlikeli bir örgütün varlığı konusunda, halkını ikna etmeye çalışıyor

Güdümlü anketörlerle kendi savlarını destekleyen anketler yaptırıyor ve anket sonuçları üzerinden kamuoyu yaratarak savaşı kazanacağı izlenimini verme gereksinimi hissediyor.

Başbakan diyor ki: Acırsan, acınacak hale gelirsin. Bu vehimler yüzünden Acınacak hale geleceği endişesi taşıyor ve çok sert karşı ataklar yapıyor. 

Başbakan unutmuş. 'Merhamet etmeyene merhamet edilmez'

 
Toplam blog
: 22
: 4592
Kayıt tarihi
: 26.05.12
 
 

İktisat, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi... ..