Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '11

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyaretimiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyaretimiz
 

Adana Bosna Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Büyükşehir Belediye Bşk.V.Sn.Zihni ALDIRMAZ 'a teşekkür ziyaretinde bulunduk.

26 Eylül 2011 Pazartesi günü Dernek Kurucu üyemiz Asım GÜL ile Başkanımız Kasım GÜL'ün önderliğinde, yönetim Kurulu Üyelerinden Genel Sekreterimiz Ayhan GEZER, Saymanımız Fatma KİMİNSU, Kadınlar Kolu Bşk.Kadriye ARIKAN, Eğitim Kolu Bşk.Fatma GÜLKAN, Gezi Kolu Bşk.Hafize SOYUER , Aynur BALABAN ve Burhan ARIKAN katıldı.

Bosna Hersek eski Cumhurbaşkanı Sn.Aliya İZZETBEGOVİÇ'in adının Adana ilinde yeni açılan bir bulvara verilmesi nedeniyle Sn.Zihni ALDIRMAZ'a teşekkür edildi. Dernek Başkanımız Kasım GÜL Sn.İZZETBEGOVİÇ'in adının bulvara verilmesinden ötürü; Adana'da yaşayan tüm boşnakların duygulanıp onur duyduklarını ve şükranlarını sunduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanımız da Aliya İZZETBEGOVİÇ'in değerli bir lider olduğunu söyledi.

Mimar Sinan Amfi Tiyatrosunun altında bulunan atıl yerlerin Derneğimiz adına kullanıma verildiğini ve tahsis edilen bu yerlerin fiziki iyileştirilmesinin yapılmasi için ilgili bürokratlara talimat verildiğini de açıklayan sn.Aldırmaz; böylece bölgenin canlandırılarak kültür sanat merkezi haline getirileceğini bildirdi.

Ziyaretimizin sonunda ise Kadınlar Kolu Başkanımız Kadriye ARIKAN'ın yapmış olduğu boşnak böreğimiz PİTA ikram edildi.


 

 
Toplam blog
: 103
: 1399
Kayıt tarihi
: 21.03.08
 
 

Hacettepe Ün. mezunuyum. Öğrencilik yıllarımda ve okulu bitirdikten sonra bir gazetenin muhasebe ..