Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

AKP’nin Kaldırım Sevdası Sarı Çizmeli Mehmet Ağayı Yalın Ayak Bıraktı

AKP’nin Kaldırım Sevdası Sarı Çizmeli Mehmet Ağayı Yalın Ayak Bıraktı
 

Hizmet güzel de sonuçları herkesi memnun etmiyor. Bir zamanlar hepimizin çizmesi vardı ve sokaklar çamurluyken bizim için mevsim kış ama çizme imalatçıları için bahardı.

Herkes çizme giyiyordu, şimdi kimde var; çamurdan kurtulduk da noldu bu sefer de fabrikalar kapandı işsiz kaldık. Gerçi hükümet ne yapsındı, çizme imalatçıları çizme üretecek diye caddeleri sokakları çamurlu bırakamazdı.

Ama AKP hemen öncelikle niye bu konuya girdi ki, biraz daha çamurda yürüyebilirdik; sanıyorum çizme üretimi çok ciddi bir rakamdı. Üç gün çamurda yürüse ölür sanki şimdi çocuğu işsiz! Her şeye çözüm bulmayın ki insanlara iş kalsın!

Benzer olay çiklette oldu. Sakız çiğnemek ayıp dendi sakız sanayinin durumu ortada, sakız çiğneyen var mı? Yapmayın etmeyin size ne ayıpsa ya! Ekonomiyi ahlakçılar batırıyor!

Sorunlar ihtiyaçlar azaldıkça ekonomi kan kaybediyor. Çünkü yerlerini yeni istekler alması lazım. Çamurlu yollara kaldırım yapıp çizme sanayini bitiriyorsan bu sektörden ekmek yiyen insanlar ne iş yapacak. Bu sefer çamura basmayan, ayaklara değil bacaklara çizme yapan tasarımların olacak.

Sakız çiğnemek ayıp de binlerce kişinin ekmek yediği çiklet sanayi batsın, olacak iş değil!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..