Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Şimdi de, " Eşleri Değiştirme" Kampları Kuruldu...

Şimdi de, " Eşleri Değiştirme" Kampları Kuruldu...
 


     Fransa’nın  güneyinde bir kamp açıldı. Hala daha dedikoduları bitmedi. Eş değiştirmek için buraya gelen çiftler, buradaki çadırlarda kalıyorlar. Hem aşk, hem tatil yapan çiftler, gözleri kapatılarak eğlence gecelerine de katılıyor.

     Bu nefissis’lerin gecelerine bekarlar da girebiliyormuş. Erkekler 45, kadınlar 12 Euro ödüyorlarmış. Programları zengin. Su sporları, çıplak partiler, ateşli oyunlar. Sonuçta herkes, birbirinin eşi ile geceyi  geçirip mest oluyorlar.

     Çok rezervasyon alan bu eş değiştirme kampı için ateş püskürenler: Toplumu hayvanlaştıran, namus ve iffeti yok sayan, kadını itibarsızlaştıran sapık eylem Fransa'da hayat buldu. Fransa'da nefissizler için eş değiştirme kampı açıldı. “ diyor.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

     Hatta bir iddiaya göre, 'jigolo hizmeti' sunan ajanslar varmış. Yaşları 50 civarında olan bu sosyetikler, burada tanıştıkları genç erkeklerle beraberlikleri oluyor.. Hatta bu kadınlar, genç erkeklerle yaşadıklarını da birbirlerine tüm detaylarıyla anlatınca skandal kulaktan kulağa yayıldı. Bu arada 50'li yaşlardaki sosyetik kadınlarla ilgili yayılan bu dedikodu, geçtiğimiz yıllarda da yine gündeme gelmişti.

     Bu yeniler bir şey bilmiyor. Yıllar öncesi Paris’e gidip gelen ağabeylerimizden dinlerdik, gözlerimizi dört açaraktan. Salondaki locaya giriyorsunuz. Bir aşk kadını geliyor. Sevişiyorsunuz.  Ve şirket sizi, gizlice  filme alıyor. Ve herkesin filmi alındığı için, birbirinden habersiz bu aşk sahneleri, birbirlerine apayrı bi seansta gösterilirmiş.  Demek ki o anmandan bu yana devir değişmiş,  şimdi de eşler değiştiriliyormuş.

     BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU:Fransız sinemasının son dönemde en çok ilgi çeken filmlerinden biri, kilisenin de karıştığı bir tartışmayı ateşledi. Ünlü aktör Daniel Auteuil'in başrolde oynadığı "Peindre ou Faire Eamour" (Aşkı Boyamak ya da Yaşamak) adlı film, Fransız çiftler arasında alışkanlık haline geldiği öne sürülen "eş değiştirme"yi duygusal bir şekilde ele almakla suçlanıyor. Birçok eleştirmen filmi "sapık" olarak nitelendirirken kilise de açıklama yapmakta gecikmedi. Kilise sözcüsü "İncil'de bile 'Komşununuz eşine bakmayın' yazıyor. Senaryo mide bulandırıcı" dedi.

     EŞ DEĞİŞTİRMEYİ  ÖVEN FİLM, FRANSAYI KARIŞTIRDI: Fransa'da hızla yayılan eş değiştirme modasını konu alan bir film, bu "garip alışkanlığı" olumlu yansıttığı gerekçesiyle büyük tepki topladı.

     Bütün bunlara rağmen, bu sapık senaryolar Batı dünyasında geçerli birer akçe oluyor. Bizlerin başına gelseydi, “Başımıza taş yağacak” diye tepki gösterirdik muhakkak.

     E, arada bir kurbağa da yağabiliyor bazen.  Med Cezir olaylarına dayalı yer değiştiren fırtınalar,  bağırlarında sakladıkları, yerlerden söküp aldıkları molozların arasındaki kurbağaları da yer yüzüne bırakıyorlar zaman zaman.

     Kurbağa göze çarpmıyor da, etkisi daha kuvvetli olsun diye  “taş” senaryoda, öncelik kazanıyor.

     Bakalım bu ahlaksızlığın boyutları nerelere kadar uzanacak. Bu sapıklığı başına ne zaman taş yağacak.

     Bu sapıklar birbirlerini, “geri dönüşüm kutusu mu” sanıyorlar bre!’

     Ört ki, ölem !                                        

BU CAZİP KAMPTA TOPLANIYORLARMIŞ.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve bitki

BU NE İŞ ?

Görüntünün olası içeriği: açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakkabılar

Y O R U M S U Z

Görüntünün olası içeriği: çim, ağaç, açık hava ve doğa

BU MASUM YÜZLÜ ÇADIRCIKLAR...

Görüntünün olası içeriği: havuz, ağaç, gökyüzü ve açık hava

GECELERİ HAVUZ SEFALARI

Görüntünün olası içeriği: ağaç ve açık hava

GECELENEN BUNGALOVLAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..