Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '11

 
Kategori
Magazin
 

Ali Taran taze damat (!)

Ali Taran taze damat (!)
 

Arkadaki Gözyaşları !!!


Ali Taran ile ilgili bir yazı yazmıştım. Yazımda Ali Taran ile gurur duyduğumu, eşinin ağır hastalığına rağmen onun yanında olan, onu seven bir erkek olarak diğer erkeklere güzel bir örnek oluşturduğunu söylemiştim; ne yazık ki gene aynı çıkmaz, gene aynı son. Kendi kızından beş yaş küçük bir kadın ile evlenmeyi tercih eden Ali Taran, eşinin ne kadar üzüleceğini hiç hesaba katmamış olacak ki ağzı kulaklarında taze geliniyle poz veriyor. Yargılamak bize değil , kimseye düşmez ama Ali Taran ile ilgili yazdığım bir yazım ile çelişkiye düşmemek için gene bu konuda ki düşüncelerimi yazmak istedim. 

Kanser hastası bir eşe elinden gelen şefkati gösterip, onun iyileşmesi için elinden geleni yapıyorsun, sonra bu konuda özellikle babası yaşındaki insanlarla bayağı bir deneyimi olan bir genç kadın ile yarın evlenmeye karar veriyor, ayrıca "Allah sağlık verirse çok mutlu olacağız" diye demeç veriyorsun . Allah size sağlık verir, çok mutlu olursunuz... 

Arkanızda gözleri yaşlı, kalbi kırık, bir kanser hastası buğulu gözleriyle sizi hep izleyecek, belki de üzüntüden hastalığı ilerleyecek ve veda edecek bu aleme, sevdiği, güvendiği erkeğini başka bir kadının ellerine bırakarak !!! 

Asıl olan sizin mutluluğunuz, gözyaşları içinde kalan, geride hastalıkta sağlıkta zor günde eşinin yanında olmuş bir eşin zihin durumunun hiçbir anlamı değeri yok. 

İyilik cezasız kalmaz, fakat gün olur devran döner, bu dünya kimseye kalmaz.. Ne ekerse insan onu biçer . 

Sevgili Ali Taran ve genç eşi Ayşe Özyılmazer'e ömür boyu(!) mutluluklar ! 

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..