Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Alp'in stratejisi Serhat'in elenişi

Alp'in stratejisi Serhat'in elenişi
 

Birleşme sonrası adaya ilk veda eden isim Serhat oldu.


Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de bu hafta birleşme sonrası yarışmacılar artık takım olarak değil bireysel olarak yarışmaya başladı. Artık aynı takımdan olan yarışmacılarda birbirlerine rakip oldular.

Dokunulmazlık oyununda neler yaşandı?

Birleşim sonrası yapılan ilk yarışmada yarışmacılar ikişer ikişer çıktıkları silindir üzerinden birbirlerini suya düşürmeye çalıştılar. İlk etapta 3 kere suya düşen yarışmacılar elendi. Sona kalan 2 yarışmacı Hasan ve Nihat ise finalde yarışmaya devam etti. Finalde ise 5'e ulaşan Nihat elenince kazanan Hasan dokunulmazlığın sahibi oldu. 

Adada birleşme var ama konseyde yok!

Dokunulmazlığı alan Hasan ve onun seçtiği bir arkadaşı konseyde ismi yazılamayacaktı. Konsey öncesi Cevheri korumaya alan Hasan onu SMS'ten kurtarmış oldu.  Çünkü Ünlüler Cevher'in adını yazmayı düşünüyorlardı. 

Birleşme sonrası ilk konseyde aslında takımların birleşmediği görüldü. Ünlüler toplu olarak Serhat'ı yazarken Gönüllüler ise Nihat'ı yazdı. Kendi takım arkadaşlarının bile biran olsun yazmayı düşündüğü Nihat oyunlardaki başarısıyla tüm yarışmacılar tarafından rakip görüldüğü için eğer kalırsa bundan sonraki haftalarda da SMS'e sıkça kalacak gibi gözüküyor.

Serhat ise yarışmadaki başarısından çok sempatisiyle halkın beğenisini kazanmasından korkulduğu için ve tabiki de Gönüllülerden hem Hasan hemde Cevher koruma altında olduğu için ismi yazıldı.

Alp ve çetesinin kurbanı Serhat

Halk oylaması sonucu en az oyu alan Serhat adaya veda etti. Ancak geceye Alp'in kurduğu kumpas damgasını vurdu. 

Birleşir birleşmez Gönüllülerle teker teker kulis yapan Alp adanın huzurunu Nihat ve Almeida'nın bozabileceği konusunda onlara sözler söyleyerek Gönüllüler'in kafasını karıştırarak onların Nihat'a oy vermelerini sağladı. Böylece kendileride Hasan'a oy verecek Survivor'un en güçlü 2 adayından biri adaya veda etmiş olacaktı. Ancak Dokunulmazlık oyununu Hasan'ın kazanması onların B planına geçmesine neden oldu. Bu plan Cevherdi. Ancak Dokunulmazlık oyununu kazanan Hasan'ın bir kişiyi koruma hakkı vardı ve bu hakkını Cevher'den yana kullanmıştı. İşte o zaman Serhat'in adını yazmaya ve yazdırmaya mecbur kaldılar...

Gönüllüler gerçeği anladı ama...

Konseyde Alp, Topaloğlu ve Anıl'ın Nihat yerine Serhat'ı yazmalarına şok oldular. Onları Nihat'ı yazmak için yönlendiren 3'lünün tutup Serhat'ı yazmaları üzerine Cevher ''Hasan abi beni koruma altına almasaydı beni yazacaklardı. Serhat'a yapılan bana yapılmış demektir. Bunu asla unutmayacam'' diye sitem etti.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..