Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '19

 
Kategori
Siyaset
 

Amerikan Projesi..

Siz söylemezseniz, Kürt seçmen dahil İstanbul seçmeni 23 haziran günü söyledi terör örgütünün bir Amerika projesi olduğunu ve bu örgüt '84 yılından itibaren ülke ekonomisine zarar verdiğini bağıra bağıra..

Bu seçimde Kürt kökenli seçmen siyasilere şu mesajı verdi, 'kimliğimiz üzerinden siyaset yapmayınız, bizler Kürt kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız'..

İmralı'nın bir ABD projesi olduğunu beş yaşındaki çocuğa sorsanız bildiğini söyler ama bir türlü bizim siyasiler dillendiremiyorlar ne hikmetse!

Yıllardır söylüyoruz Kürt kökenli vatandaşlarımızla terör örgütünün birbirine karıştırılmaması gerektiğini ama dinleyen kim.

Kürt kökenli vatandaşlar tıpkı Laz tıpkı Gürcü tıpkı Boşnak vatandaşlara tanınan haklara sahipler. Onları ülkeden kovmak istense dahi ülkelerini terk etmeyeceklerini siyasiler iyi bilmelidir. Zaten bölmek bölünmek diye bir şey yoktur olamaz da. Olan ve olmakta olan sadece Kürt realitesi üzerinden Amerikan silah tuccarlarının kazanımlarıdır.

Düşünelim hep birlikte, Amerika terör örgütlerine açıktan TIR'lar dolusu silah yardımı yapıyor, dönüp içlerinde Kürt kökenli askerin bile olduğu Mehmetcik ile burun buruna getirerek kan dökmeye çalışıyor ve silah tuccarlarına kazandırıyor.

Bunun adı Amerikan projesi değildir de nedir?

Diğer yandan şunuda söylemeden geçemeyeceğim, HDP'nin varlığından diğer siyasi partiler her fırsatta yararlanmışlardır. HDP kendisini lağvederek milletvekilleri ülke siyasetine soyunmalıdır. Aynı şekilde siyasi ömrünü tamamlayan MHP'de kendisini lağvetmeli ve Akşener etrafında toplanmalıdır.

Ekrem İmamoğlu İstanbul seçimlerini kazanmasıyla sadece İstanbul'da değil siyaset kulvarında da büyük değişimler söz konusu olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Şunun altını da kalın çizgilerle çizelim, Adalet ve Kalkınma partisi 31 mart ve 23 haziran seçimlerinde değil 7 haziran 2015 seçimlerinde kaybetmiş ama 23 haziran'a kadar varlığını sürdürmüştür.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..