Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

Amerikanın çöküş tarihinin başlangıcı mı?

Amerikanın çöküş tarihinin başlangıcı mı?
 

Son bir iki gündür Halep ve civarı cehenneme dönmüş durumda. Yukarıdan Ruslar, güneyden Esad güçleri ve kuzeydan PYD var güçleriyle muhaliflere saldırı başlatmış durumdalar.. İŞİD'e değil muhaliflere.. İŞİD' le savaşmak için geldiğini söyleyenler önce Türkmenleri katletti.. Arkasından da sıra Halep ve çevresindeki muhaliflere geldi. Bu satırların yazıldığı an itibariyle yüzbinlerce kişi bu kış kıyamette Türkiyeye doğru kaçiş halindeler. Onlarca kilometrelik yolda perişanlık, sefalet diz boyu. Ölüm kol gezmekte. Sanki kıyamet kopmuş gibi.

Buna karşılık hani o dünyanın tek kutuplu anlı şanlı gücü Amerika!..Korkak tavşanlar gibi kuyruğunu kısmış, sus pus olmuş durumda. Sen kalk Arap Baharı diye muhaliflerin sırtını sıvazla, isyana teşvik et. Sonra da zoru gördün mü yüz üstü bırak. Bu işte benimle beraber ol dediğin Türkiye'nin sırtına milyonlarca mülteciyi yık, beş kuruş katkıda bulunma. Üstüne üstlük en büyük Türk düşmanı PKK'dan başka bir şey olmayan PYD ile kol kola gir.

Korkarım bu iki yüzlü Amerika portresi Allah korusun, Rusya ile bir savaşa girersek bizi de yüz üstü bırakır. Bu yüzden çok dikkatli olmalı, kendimizden başkasına güvenmemeliyiz.

Amerikaya gelince.. İleride Amerika'nın çöküş tarihini yazanlar herhalde bugünleri başlangıç alacaklar. Çünkü tek kutuplu " Dünya Kaplanı" tam bir kağıttan kaplana dönüşmüş durumda. Artık hiçbir yerde sözü geçmiyor..

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..