Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 yıldır bu dünyadayım ve hayatımın son birkaç yılında edebiyata yoğunlaştım. Bunun dışında müzik ve tiyatroyla hatta sporla da uğraşıyorum. İlk şiirimi ilkokuldayken yazmıştım ve bana hiç de yeteneksizim gibi gelmemişti. Yazarak rahatlayan bir insanım. Sevdiğim için yazıyorum ve yazdığım için de paylaşmak istiyorum. Burayı ban..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Adam olmuş çocuk

bu konuda yazmayı düşünüyordum fakat yazıyı gorunce sadece yorumla yetinmeye karar verdim.. öncelikle değindiğiniz için teşekür ederim... daha neyın ne oldugunu bilmeyen bir cocuk cıkmış barış manço oldugunu iddia ediyor.. ne kadar acı ve basit... medyayı sucluyorum, en cok medyayı sucluyorum buna fırsat verip de boyle basit bir haberle prim kazanmaya calıştıkları icin! barış manço benim kahramanım, benim kuşağımın ve büyüklerimin de... nasıl onun adını boyle basit haberlere taşırlar, nasıl yaptıkları unutulur da sacma sapan coluk cocuk ondan fazla anılır olur? aklım almıyor... aklım almıyor.. cok üzgünüm... bugunlerde barış mançoyu bir kez daha kaybettik, başımız sağolsun diyorum..

19 Ekim 2007 18:35
Barış Manço' nun hastalığı neydi?

Barış Manço benim için çok özel... Bu yazıyı okurken gözlerim yaşardı... Onu unutmadığınız için... unutturmadığınız için... teşekkür ederim.. saolun...

09 Haziran 2007 22:36
Protesto Ediyorum

Bu şekilde tepkiler geldiğini görünce, okurken, ben de ister istemez güldüm. Komik... Esma Hanım a katılıyorum. Mizah ağırlıklı bir dizi olması birşey değiştirmez. Saygılı olunması ve hatta öyle bir sahne için mezarlığın seçilmemesi gerekirdi. Gelmiş geçmiş en alaycı komedi bile olsa idi, bu kabul edilemezdi bence.

08 Haziran 2007 23:38
 
Toplam blog
: 14
: 1130
Kayıt tarihi
: 07.05.07