Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

Ankara patlaması; yayın yasağı

Ankara patlaması; yayın yasağı
 

Can yakan kare


Dün akşam saat 18:35 civarı Türkiye’nin başkentinde Ankara’nın göbeğinde hemen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin birkaç yüz metre yanında, Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında canlı bomba ile bir terör gerçekleştirildi. 
 
Askeri personeli evine bırakacak olan servis araçlarının trafikte olduğu anda patlatılan bir araç ortalığı kan gölüne çevirdi. Bu terör saldırısında yirmi sekiz kişi öldü altmış civarı da yaralının olduğu söyleniyor, çünkü patlama sonrası hemen yayın yasağı getirildiği için sağlıklı bilgiler internetten alınmaya başlanınca kirlenmiş oluyor. Son altı yedi ay içinde o kadar çok saldırı oldu ki, o kadar çok güvenlik görevlisi veya vatandaş hayatını kaybetti ki, ben artık bu saldırılara karşı önlem almayan Akp hükümetini sorumlu tutmaya başladım. Bunun sorumluluğun başlıca nedeni, 14 yıldır tek başına hükümet olduğu halde ülke savunmasız bırakılmış olması. Savunması ikinci plana atılan ülkemizin birçok yeri teröristlerle doldu ve istenilen her yerde bombalar patlatılmaya başlandı. 
 
Yayın yasağı olduğu için haber kanalları programları dünkü bu terör eylemini kimin yaptığı ve nasıl yaptığı tartışılıyor. Nedenini bilmiyorum, ama kimsesi bu patlamaların neden engellenmediği tartışılmıyor.
 
Bu terörü kimin yaptığı mı önemli? Yoksa neden engellenemediği mi? 
#ÜlkemizİçinYapmamızGereken
 
Toplam blog
: 120
: 522
Kayıt tarihi
: 15.12.10
 
 

His kaybı olmayan, sol tarafı felç, tekerlekli sandalyeli bir bedensel engelliyim... 1996 yılında..