Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Antalya

Antalya
 

Bazı yerer vardır, "sanki Dünyanın cennet yeri" deriz..Tüm tabiat güzelliklerine bürünmüş yaşam için ideal yerlerden bir yer..

Avanos, Bodrum, Doğu Karadeniz, Antalya, Hasan Keyf, Çanakkale..

Güzellikler göreceli değerlerdir..Bazı kişiler'e göre tabiat güzellikleri ön planda olurken, bazılarına göre de tarih'i mekanlar ön planda olabiliyor yaşam yerleri ideallerinde ve tercihlerinde..

Yaşanılan yer, yaşadığımız kişi veya kişilerle anlam kazanıyor.. Sizi mutlu eden kişi veya kişilerle yaşadığınız yer hiç bir özelliğe sahip olmasa bile, o yer size Dünyanın en güzel yeriymiş gibi algılarsınız..Size huzursuzluk veren kişi veya kişilerle yaşamış olduğunuz ortamdaysa, Dünyanın en görkemli, en muhteşem yeri de olsa size adeta zindan ve harabe gibi gelebiliyor..

Herkese tatil ve yaşam için ilk akla gelen ideal yerlerden..., gerek kültür, gerek sanat aktiviteleriyle, tarih'i görkemliğiyle, deniz'i, güneşiyle içiçe harmanlanmış bir yer olan Antalyada bir dönem yaşayıp, kişi veya kişilerden dolayı göz merceğinizde harabeye dönüşmesi nedeniyle terketmeniz ne acıdır değilmi.?

En güzel yer mutlu olduğunuz yerdir..Son derece modern villa veya şatoda mutsuz yaşamaktansa, sizi mutlu eden çift odalı yer daha anlamlıdır..

Sevgilerimle..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..