Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '18

 
Kategori
Sinema
 

ArifV216: Güldük, Eğlendik Ama Kesmedi, Yetmedi, Doyurmadı

ArifV216: Güldük, Eğlendik Ama Kesmedi, Yetmedi, Doyurmadı
 

Lafa ortadan başlayalım…

Söz konusu Cem Yılmaz olunca ister istemez insanların beklentisi de haliyle çok yüksek oluyor. Çünkü Cem Yılmaz stand up gösterileriyle çıtayı öyle bir yere koydu ki insanlar orada yaşadıkları 2 saatlik gülme krizini filmlerinde de yakalamak istiyor.

Ancak kabul etmek gerekir ki stand up ile bir sinema filmini aynı kefeye koymak pek mantıklı bir iş değil. Tek kişilik bir gösteriden ekip işine yöneldiğinizde sadece sizin değil ekibin performansı da o işe değer katar.

O Son 5 Dakikaya Ne Gerek Vardı ?

En nihayetinde filmin (bazı olumsuz eleştiriler almış olsa da) yer yer eğlenceli sahneleriyle sizlere keyifli anlar yaşatacağını söyleyebilirim. Ancak son 5 dakikası maalesef geride kalan tüm dakikaların keyfini baltalıyor. Cem Yılmaz’ın tıpkı AROG’da yaptığı gibi bir takım mesajlar vermek istemesi filmin tüm sinerjisini alıp götürüyor. (Özellikle en sondaki Ediz Hun sahnesi )

İşte sırf şu son 5 dakika yüzünden sinemadan çıkanların suratları filme girdikleri ilk andaki hallerine büründü. Halbuki bir komedi filmine gittiğinizde beklenen film bittiğinde de yüzünüzde o tebessümün kalmasıdır. (İnsanlarda o tebessümün kalmadığına şahit oldum.)

Gelsin Artık Erşan Kuneri….

Filmin en keyifli yeri GORA’dan da aşina olduğumuz Erşan Kuneri karakterinin performansı. GORA ile zaten önemli bir hayran kitlesine sahip olan Erşan Kuneri bu filmde de yine izleyiciye keyif veriyor. Karakter Cem Yılmaz’a o kadar güzel oturuyor ki ilerleyen dönemde bir Erşan Kuneri filmi çekmesi kaçınılmaz olacaktır. O yüzden ne diyoruz…”Gelsin Artık Erşan Kuneri”

Son olarak Kim Milyoner Olmak İster soruları gibi soralım “Eğer bir Cem Yılmaz Filmi İzliyorsanız, ne Beklersiniz.”  Gülmeyi beklersiniz değil mi; bu filmde de güleceksiniz ama ne kadar ? Orası size kalmış.

Dip Not: Mert Fırat’ın Sadri Alışık performansı da kayda değerdi.

Keyifli seyirler. ..

 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Metin ve haber yazarı ..