Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '07

 
Kategori
Blog
 

Artık, Milliyet Cumartesi'de yokuz

Artık, Milliyet Cumartesi'de yokuz
 

Bir dosttan ayrılır gibiyim. Evet, tam da anladığınız gibi efendim. Bu haftadan sonra, Milliyet Gazetesi'nin Cumartesi ekinde, bir tam sayfa olarak yayınlanan "Toyota ile Keşfedin" bölümü olmayacak. Bu haberi, yarın sabah sayfayı açan Milliyet okurları üzülerek okuyacaklar eminim. Yazılarımızın, gazetede yayınlanıp-yayınlanmadığının tatlı heyecanını artık yaşayamayacağız cumartesi sabahları, gazete bayii ile dükkanını birlikte açarken. Belki farklı uygulamalar, tabi ki düşünülüyor olabilir, gazete yönetimi tarafından ama şu andaki bilgim bu yönde. Kim bilir, belki de günlük bir blog köşesi ayırırlar gazetede.

Biraz önce, proje yöneticisi Sevgili Fatih Türkmenoğlu'ndan aldığım bilgi bu, değerli dostlar (bu arada yılın haber gazeteciliği başarısı değildir de nedir bu yaptığım sahi? ). Kendisine, neden böyle bir uygulamaya gidildiğini de sordum. "Sponsorluk sözleşmesinin 36 hafta olduğunu ve maalesef bittiğini" ifade etti. Keşke bitmeseydi...

Ümit ediyorum ki Milliyet Blog Projesi'ne ve yazarlarına çok önem ve değer verdiğini bildiğim ve buna inandığım kıymetli gazete yöneticileri; bizlerin, seslerini daha geniş kitlelere duyurabilmemiz anlamında farklı uygulamalara gideceklerdir. Bundan hiç ama hiç şüphem yok. Ama yine de bir kırıklık, bir burukluk da içimde yok dersem inanın yalan söylemiş olurum.

Biz, o sayfayı çok seviyorduk ama Milliyet'i de çok seviyoruz. Bakalım, görelim, izlemeye devam edelim efendim.

Bu akşam, şarap dolabımın yanında sakladığım beş adet eski tarihli Milliyet Cumartesi ekini, tekrar çıkarıp, bir kere daha okuyacağım yazılarımı ve yazılarımızı, gazete kokan sayfalardan, şarap tadında.

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..